2.49

Kodi: LK13608

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Base & Top Vanish është një produkt tjetër i Silcare 2 në 1. Baza dhe Top Koti, e cila për shkak të formulës së veçantë, ofron masë ngjitëse superiore dhe mbrojtje të qëndrueshme të ngjyrës....
Sasia: