2.59

Kodi: 8690604242580

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Vijëzues për vetulla, që është formulë e bazuar në ujë, përdoret lehtësisht falë majes së saj të hollë dhe të butë, dhe e cila ndihmon në arritjen e rezultateve më të mira....
Sasia: