24.99

Kodi: 4047816020156

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
Për thonj natyral të hidratuar dhe të yndyrshëm, që kanë tendencë të hiqen nga gishti apo që ndryshojnë nga përdorimi i produkteve që përmbajnë acid/tretës....