3.99

Kodi: LK1430

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Base One Primer - është lëng me cilësi të lartë pa acid që e rritë fuqinë ngjitëse të masës së gellit apo të akrilikut tek thonjt natyral duke i gërryer dhe duke e larguar acidin....
Sasia: