2.99

Kodi: LK1221

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Ky është burimi i acidëve me yndyrë të pangopshëm siç janë linoleiku dhe oleikumi të cilët janë të nevojshëm për të mbajtuar thonj të shëndoshë dhe sipërfaqen e boshtit të thonjve....
Sasia: