2.79

Kodi: 3607349614034

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
Është top shtresë, shkëlqyes i bukur që i sjellë hijes suaj të preferuar përfundim me shkëlqim si dhe mbanë llakun e thoit më gjatë për bukuri....