24.99

Kodi: 8000836729252

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Papagayo 3000 është tharësi i ri nga Müster i cili redukton ndjeshëm kohën e tharjes në sajë të fuqisë së tij të lartë (2000W) dhe temperaturës së lartë....
Sasia: