5.49

Kodi: 8412261080011

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
Shamponi CSP është një shampon rregullues për të ndaluar zbokthin. Eliminon kruarjen dhe thumbimin që shkaktohen nganjëherë nga zbokthi....