154.98

Kodi: KOD0005912146

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Karrigë e zezë statike profesionale të cilën mund ta përdorni gjat punës suaj në sallone të bukurisë, karrige e cila ju lehtëson në masë të madhe punën tuaj, është e rehatshme si dhe posedon mbështetëse të duarve....
Sasia: