14.99

Kodi: 6957952260089

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Makina ProGemei GM 6008 është e dizajnuar për të ofruar një performancë precize, të shpejtë dhe të lëmuar në të gjitha llojet e flokëve....
Sasia: