5.99

Kodi: 8412261171405

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Prodhime që veprojnë poshtë në thellësi tek flokët e thara, të dehidratuara duke i bërë ato të ristrukturuara dhe të revitalizuara ashtu siç kanë nevojë....
Sasia: