11.99

Kodi: 8412261124210

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Funksioni i saj kryesor është që të liroj flokët e ngatërruara si dhe të sjellë fleksibilitet dhe menaxhueshmëri gjatë stilimit....
Sasia: