3.09

Kodi: 74764620101

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Qerpikët natyral Ardell janë qerpikë të njohur tek gratë pasi që ato i duan sepse janë të lehtë, ripërdoren, lehtë për tu vendosur dhe japin pamjen e dëshiruar me përplotë qerpikë të bukur....
Sasia: