8.99

Kodi: BO-W3.30KXV

Statusi: Në Stok

Quick Overview
W-3 Bianco Extra: Falë ndriçimit dhe rritjes së densitetit të pigmentit të bardhë deri në 70% në formulë - u arrit e bardha e përsosur....
Sasia: