8.99

Kodi: BO-CO.25CXVI

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Base One Cover është një gell maskues me një densitet të mesëm. Posedon veti të mira nivelizuese në sipërfaqen e thonjve. I shton thonjëve ngjyrën e tyre natyrale, në mënyrë të përsosur maskon pllakën e thonjve dhe i zgjat ato dukshmërisht. Gelli mbulon në mënyrë ideale çngjyr...
Sasia: