8.99

Kodi: BO-P.12KXV

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Base One Pink gelli është 1 fazor, me dendësi të trashë dhe me ngjyrë roze të tejdukshme. Masë ngjitëse shumë të mirë me veti vetë nivelizuese....
Sasia: