8.99

Kodi: BO-TC.16CXVI

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Base One Thick Clear është një UV gell, 1 fazor, i tejdukshëm dhe me një dendësi të trashë. I dizajnuar për të ndërtuar thonjtë natyral si dhe ata artificial....
Sasia: