11.49

Kodi: 2300002008669

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Kjo tharëse për flokë është kombinim i fuqisë, shpejtësisë dhe dizajnit, që sjell edhe performancë prej 1800w edhe mbajtje me peshë të lehtë ergonomike....
Sasia: