11.29

Kodi: 8011607206018

Statusi: Në Stok

Quick Overview
VAMP! PROFESSIONAL LINER është eyeliner-i nga Pupa për një vijë intenzive të zezë dhe të ndritshme me efekt shkëlqyes....
Sasia: