CHANEL LES BEIGES HEALTHY GLOW FOUNDATION SPF 25 / PA++ No. 20 30ml | PUDËR E LËNGËT

64.99 32.49

Kodi:

Statusi: Në Stok

Quick Overview

Një themel i padukshëm që krijon një shkëlqim të shëndetshëm natyral.

Sasia:


TRANSPORTI BËHET NË TË GJITHË BOTËN

Dërgesat brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€.
Dërgesat jashtë Kosovës me DHL do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 24 deri në 48 orë.