SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDER DIAMOND TOUCH 30g | GELL NDËRTUES

8.99 6.49

Kodi: BO-DT.18AXVI

Statusi: Në Stok

Quick Overview

Base One Diamond Touch është gell pa ngjyrë me një shkëlqim të imët, shkëlqim i cili dhuron efektin e përsosmërisë së diamantëve.

Sasia:


TRANSPORTI BËHET NË TË GJITHË BOTËN

Dërgesat brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€.
Dërgesat jashtë Kosovës me DHL do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 24 deri në 48 orë.

Base One Diamond Touch është gell pa ngjyrë me një shkëlqim të imët, shkëlqim i cili dhuron efektin e përsosmërisë së diamantëve. Ideal për të ndërtuar thonjtë natyral apo tipse. Formula e pasur ofron një punë impresive të manikyrit. Krijon një shkëlqim që vezullon.

Gell me dendësi të mesme, me veti vetë nivelizuese i cili ofron një rehati të nivelit të lartë. Shtresa e fundit pas pastrimit nuk kërkon të aplikohet edhe ndonjë shtresë me shkëlqim. 

Gellët Base One janë krijuar nga receta moderne që prodhon zinxhirë të polimerit jashtëzakonisht të qëndrueshëm të masës së gellit. Rradhitja e duhur e grimcave e bën masën e fortë, fleksibile dhe në të njejtën kohë me masë ngjitëse shumë të mirë për thonj natyral dhe artificial.

VEÇORITË:

  • Pa ngjyrë
  • 1 fazor
  • Shkëlqim i imët
  • Dendësi me trashësi mesatare
  • vetë-nivelizim

MËNYRA E PËRDORIMIT: shpërndajeni gellin mbi bazën e thonit, thani në llambë UV 36W për 2 minuta. Pas pastrimit të shtresës së fundit me Cleaner, nuk kërkon të aplikohet edhe ndonjë shtresë tjetër me shkëlqyes.

UNI Cosmetics

Produkte bukurie nga linjat më të njohura botërore me çmimet më të lira në treg dhe cilësi të shkëlqyeshme.

Gjithmonë të përkushtuar drejt risive dhe produkteve të reja!

Transporti i produkteve bëhet në të gjithë botën.

• Për porositë jashtë Kosovës, transporti i produktit pas pranimit të pagesës, do të niset brenda 1 deri në 3 ditë pune nga DHL apo nga Posta e Kosovës Sh.A., varësisht prej kërkesës suaj.

• Porositë brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€. Për çdo blerje nën 9.99€, transporti paguhet plus 2.49€.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar prej 24-48 orë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me DHL.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 7 deri në 30 ditë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me Postën e Kosovës Sh.A.

• Për blerjet jashtë territorit të Kosovës, pagesa duhet të bëhet paraprakisht.

• Për porositë jashtë Kosovës, të cilat kanë peshë më të madhe se 30kg, ju lutem na kontaktoni në email: [email protected], sepse është e mundur që të ju ofrojmë çmim më të volitshëm të transportit sesa në ofertën që e kemi në web faqe.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht e keni dhënë adresën e destinimit gabim dhe kështu produktet nuk kanë arritur në destinacionin e dëshiruar.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht dërgesat vonohen për arsye të ndalimit nga dogana e shtetit tuaj.

• Ju lutem keni pasasysh, në rast se dogana e shtetit tuaj imponon pagesë doganore apo taksa të tjera për produktet e porositura, atëherë ju jeni të obliguar t’i paguani ato.

• Në rast së për arsye të ndryshme, dogana e shtetit tuaj ndalon produktet e blera/porositura, atëherë është përgjegjësi e blerësit/porositësit që ta bëjë pagesën shtesë për transport dhe ta organizoj transportin nga pika doganore deri në adresën e kërkuar.

• Ju lutem na konfirmoni adresën pasi që të përzgjedhni produktin.

• Të hollat do t’iu kthehen nëse nuk arrihet të realizohet porosia.

• Të hollat kthehen në mënyrë të plotë apo të pjesshme nëse ndonjë produkt nuk ka arritur ashtu siç është porositur.

• Lokacioni i produktit: Prishtinë, Republika e Kosovës.

DETAJET E PAKETIMIT TË PRODUKTIT PËR TRANSPORT:

Lartësia: 18cm
Gjerësia: 6cm
Gjatësia: 12cm
Pesha: 65g
Sasia: 1 Njësi

Nëse keni ndonjë pyetje lidhur me transportin apo pagesën, ju lutemi na kontaktoni përmes e-mail adresës: [email protected] apo përmes formës së konktatit që gjendet në web-faqen tonë. Ne do të mundohemi t’u përgjigjemi pyetjeve apo kërkesave tuaja në kohë sa më të shkurtër.

Për të lehtësuar komunikimin, ju lutemi vendoseni kodin e produktit apo numrin e porosisë në të gjitha format e komunkimit.