SET PËR THONJ UV 1x11pcs

30.29 14.99

Kodi: KOD0005912112

Statusi: Në Stok

Quick Overview

Set për mbjelljen e thonjëve i cili në vete përmban produktet e nevojshme me cilësi të lartë për realizimin e mbjelljes së thonjëve si në kushte shtëpiake gjithashtu edhe në sallone të bukurisë.

Sasia:


TRANSPORTI BËHET NË TË GJITHË BOTËN

Dërgesat brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€.
Dërgesat jashtë Kosovës me DHL do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 24 deri në 48 orë.

Lovigo UV llambë e bardhë 36w x 1 copë: Më e shpejt, më e sigurt dhe pa erë: 4 poçe super të fuqishme PL UV-A në tharësen për thonj ju premtojnë manikyr dhe pedikyr të sigurtë pa asnjë erë të vazhdueshme
Trajtim me shumë qëllime: Top kot UV, gell ndërtues UV apo gellët e tjerë – tharësja për thonj do të trajtoj manikyrin butësisht dhe në mënyrë precise
Me përdorim të testuar: manikyr i lehtë në një hap – thjesht kyqeni tharësen për thonj në rrymë dhe filloni me trajtimin.

Silcare gell ndërtues pink 15g x 1 copë: Base One Neon Line është gell me trashësi mesatare dhe me vetë-nivelizim në bazë të linjës së ngjyrës së gellëve Base One. Ka pigment fluroshent: neon dhe kriptolit e cila e bën që të shndëris me dritën UV.

Pastrues për thonj 90ml x 1 copë: Pastrues i përsosur i llakut, i butë për thonjtë.

Prerëse për thonj x 1 copë: E përshtatshme për thonj akrilik imitues, thonj artificialë, thonj natyralë.

Lovigo ngjitës për thonj 10gr x 1 copë: ngjitës për thonj me brushë. Siguron ngjitje të mirë të thoit artificial në bazë të thoit natyral. Gjithashtu mund të ngjisni dekorime të ndryshme. Tharje transparente, e shpejtë dhe shumë e qëndrueshme.

Tipsa për thonj 1×100 copë x 1 copë: tipsa për thonj të cilët mund ti përdorni me gell apo akrilik për të krijuar elegancë dhe pamje natyrale.

Shirit dekorues për thonj (ari ose hiri) 1mm x 1 copë: stilime të pafundme të thonjëve me shiritin dekorues i cili iu jep atyre hijeshi dhe veçanti të madhe. Thonj unik dhe të bukur. Të domosdoshëm për stilizime dekoruese modern.

O.P.I limë harkore 100/180 x 1 copë: limë për thonj që i kushtohet stilimit profesional të thonjve. E prodhuar nga materiali i cilësisë së lartë që përkon me kërkesat më specifike.

Brushë e zezë për thonj x 1 copë: brushë metali për dizajnimin e thonjve.

Brushë e bardhë për thonj x 1 copë: tani do ta keni fare lehtë shpërndarjen e gellit, me anë të kësaj brushe fantastike e cila mundëson kryerjen procesin pa vështirësi dhe me shumë estetikë. Hijeshi dhe bukuri për thonjtë.

 

PRODUKTET NË SET:

  • UV llambë e bardhë x 1 copë
  • Silcare gell ndërtues pink 15gr x 1 copë
  • Silcare pastrues për thonj 90ml x 1 copë
  • Prerëse për thonj x 1 copë
  • Tipsa për thonj set 1×100 copë x 1 copë
  • Lovigo ngjitës për thonj 10gr x 1 copë
  • Shirit dekorues për thonj (ari ose hiri) 1mm x 1 copë
  • Limë harkore për thonj 100/180 x 2 copë
  • Brushë e zezë për thonj x 1 copë
  • Brushë e bardhë për thonj x 1 copë

UNI Cosmetics

Produkte bukurie nga linjat më të njohura botërore me çmimet më të lira në treg dhe cilësi të shkëlqyeshme.

Gjithmonë të përkushtuar drejt risive dhe produkteve të reja!

Transporti i produkteve bëhet në të gjithë botën.

• Për porositë jashtë Kosovës, transporti i produktit pas pranimit të pagesës, do të niset brenda 1 deri në 3 ditë pune nga DHL apo nga Posta e Kosovës Sh.A., varësisht prej kërkesës suaj.

• Porositë brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€. Për çdo blerje nën 9.99€, transporti paguhet plus 2.49€.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar prej 24-48 orë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me DHL.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 7 deri në 30 ditë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me Postën e Kosovës Sh.A.

• Për blerjet jashtë territorit të Kosovës, pagesa duhet të bëhet paraprakisht.

• Për porositë jashtë Kosovës, të cilat kanë peshë më të madhe se 30kg, ju lutem na kontaktoni në email: [email protected], sepse është e mundur që të ju ofrojmë çmim më të volitshëm të transportit sesa në ofertën që e kemi në web faqe.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht e keni dhënë adresën e destinimit gabim dhe kështu produktet nuk kanë arritur në destinacionin e dëshiruar.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht dërgesat vonohen për arsye të ndalimit nga dogana e shtetit tuaj.

• Ju lutem keni pasasysh, në rast se dogana e shtetit tuaj imponon pagesë doganore apo taksa të tjera për produktet e porositura, atëherë ju jeni të obliguar t’i paguani ato.

• Në rast së për arsye të ndryshme, dogana e shtetit tuaj ndalon produktet e blera/porositura, atëherë është përgjegjësi e blerësit/porositësit që ta bëjë pagesën shtesë për transport dhe ta organizoj transportin nga pika doganore deri në adresën e kërkuar.

• Ju lutem na konfirmoni adresën pasi që të përzgjedhni produktin.

• Të hollat do t’iu kthehen nëse nuk arrihet të realizohet porosia.

• Të hollat kthehen në mënyrë të plotë apo të pjesshme nëse ndonjë produkt nuk ka arritur ashtu siç është porositur.

• Lokacioni i produktit: Prishtinë, Republika e Kosovës.

DETAJET E PAKETIMIT TË PRODUKTIT PËR TRANSPORT:

Lartësia: cm
Gjerësia: cm
Gjatësia: cm
Pesha: g
Sasia: 1 Njësi

Nëse keni ndonjë pyetje lidhur me transportin apo pagesën, ju lutemi na kontaktoni përmes e-mail adresës: [email protected] apo përmes formës së konktatit që gjendet në web-faqen tonë. Ne do të mundohemi t’u përgjigjemi pyetjeve apo kërkesave tuaja në kohë sa më të shkurtër.

Për të lehtësuar komunikimin, ju lutemi vendoseni kodin e produktit apo numrin e porosisë në të gjitha format e komunkimit.