MOSER CHROMSTYLE PRO HAIR CLIPPER | MAKINË PËR PRERJEN E FLOKËVE

129.99

Kodi: 4015110013884

Statusi: Në Stok

Quick Overview

Prerje e fuqishme duke iu falenderuar precizitetit të lartë teknologjik të mprehjes “E prodhuar në Gjermani”.

Sasia:


TRANSPORTI BËHET NË TË GJITHË BOTËN

Dërgesat brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€.
Dërgesat jashtë Kosovës me DHL do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 24 deri në 48 orë.

BRISK RROJE MAGJIKE:
Profesionale, çelik i shkallës së lartë, brisk rroje me metal me veçori të rregullimit të gjatësisë së prerjes 0.7 – 3 mm. Ofron prerje të fuqishme duke iu falenderuar precizitetit të lartë teknologjik të mprehjes “E prodhuar në Gjermani”.

NDRYSHIM I SHPEJT:
Seti me largim të lehtë të briskut të rrojes lejon qasje të lehtë në pastrimin e saj si dhe lehtësi në ndërrimin opcional të setit të briskut të rrojes All-in-One.

PROFESIONAL:
Veprim me/pa kordon elektrik, mbushet me energji për 60min, shumë efikas dhe i qëndrueshëm Li-Jon bateri pa efekte të memories. Bateria ka veprim kohor deri në 90min.

ENERGJI TË VAZHDUESHME:
Motor i kontrolluar nga çipi për fuqi prerëse të vazhdueshme pa marr parasysh nivelin e mbushjes së baterisë apo llojit të flokëve.

SISTEMI INFORMATIV AKUSTIK:
Tone të sinjaleve të ndryshme për fillimin e mbushjes dhe mbushjen e plotë. Me vërejtje akustike për të parandaluar gërryerjen e lartë (mbrojtje nga mbingarkesa).

SISTEMI INFORMATIV OPTIK:
Tregues optik për nivelin dhe statusin e mbushjes së baterisë.

INKLUZIV:
4 lloje krehërish të bashkangjitur 3, 6, 9, 12 mm, mbajtës për mbushje, me konsumim të efektshëm të energjisë të  transformatorit mbushës, brushë për pastrim, vaj.

 

UNI Cosmetics

Produkte bukurie nga linjat më të njohura botërore me çmimet më të lira në treg dhe cilësi të shkëlqyeshme.

Gjithmonë të përkushtuar drejt risive dhe produkteve të reja!

Transporti i produkteve bëhet në të gjithë botën.

• Për porositë jashtë Kosovës, transporti i produktit pas pranimit të pagesës, do të niset brenda 1 deri në 3 ditë pune nga DHL apo nga Posta e Kosovës Sh.A., varësisht prej kërkesës suaj.

• Porositë brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€. Për çdo blerje nën 9.99€, transporti paguhet plus 2.49€.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar prej 24-48 orë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me DHL.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 7 deri në 30 ditë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me Postën e Kosovës Sh.A.

• Për blerjet jashtë territorit të Kosovës, pagesa duhet të bëhet paraprakisht.

• Për porositë jashtë Kosovës, të cilat kanë peshë më të madhe se 30kg, ju lutem na kontaktoni në email: [email protected], sepse është e mundur që të ju ofrojmë çmim më të volitshëm të transportit sesa në ofertën që e kemi në web faqe.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht e keni dhënë adresën e destinimit gabim dhe kështu produktet nuk kanë arritur në destinacionin e dëshiruar.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht dërgesat vonohen për arsye të ndalimit nga dogana e shtetit tuaj.

• Ju lutem keni pasasysh, në rast se dogana e shtetit tuaj imponon pagesë doganore apo taksa të tjera për produktet e porositura, atëherë ju jeni të obliguar t’i paguani ato.

• Në rast së për arsye të ndryshme, dogana e shtetit tuaj ndalon produktet e blera/porositura, atëherë është përgjegjësi e blerësit/porositësit që ta bëjë pagesën shtesë për transport dhe ta organizoj transportin nga pika doganore deri në adresën e kërkuar.

• Ju lutem na konfirmoni adresën pasi që të përzgjedhni produktin.

• Të hollat do t’iu kthehen nëse nuk arrihet të realizohet porosia.

• Të hollat kthehen në mënyrë të plotë apo të pjesshme nëse ndonjë produkt nuk ka arritur ashtu siç është porositur.

• Lokacioni i produktit: Prishtinë, Republika e Kosovës.

DETAJET E PAKETIMIT TË PRODUKTIT PËR TRANSPORT:

Lartësia: 25cm
Gjerësia: 9cm
Gjatësia: 20cm
Pesha: 840g
Sasia: 1 Njësi

Nëse keni ndonjë pyetje lidhur me transportin apo pagesën, ju lutemi na kontaktoni përmes e-mail adresës: [email protected] apo përmes formës së konktatit që gjendet në web-faqen tonë. Ne do të mundohemi t’u përgjigjemi pyetjeve apo kërkesave tuaja në kohë sa më të shkurtër.

Për të lehtësuar komunikimin, ju lutemi vendoseni kodin e produktit apo numrin e porosisë në të gjitha format e komunkimit.