SILCARE HELP TO QUICK FIX MYCO PRIMER 15ml | PRIMER PËR THONJ PA ACID

4.99

Kodi: 5902560526684

Statusi: Në Stok

Quick Overview

Primer pa acid me përbërje aktive i dizajnuar për njerëz të ekspozuar në mikroorganizma patogjen.

Sasia:


TRANSPORTI BËHET NË TË GJITHË BOTËN

Dërgesat brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€.
Dërgesat jashtë Kosovës me DHL do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 24 deri në 48 orë.

HELP TO … Quick Fix Myco Primer – një produkt revolucionar i krijuar në baza të teknologjisë së përfshirjes së përbërësve aktiv. 

Primer pa acid me përbërje aktive i dizajnuar për njerëz të ekspozuar në mikroorganizma patogjen. Komponentet e përgjegjëshme për masën ngjitëse të produktit që gjenden në primer nuk kanë veti irrituese, gjë e cila nënkupton se ky primer mund të përdoret edhe nga ata me pllakë të ndjeshme, delikate dhe problematike.

Kompozimi unik i Quick Fix Myco Primer lejon përgatitjen e duhur të thonjve pas problemeve me manikyrin paraardhës dhe zvoglon zhvillimin e baktereve dhe kërpudhave.

Rekomandohet për podolog dhe salone profesionale të bukurisë!

Përbërja aktive përfshinë:

  • Piroktone Olamine: një substancë antiseptike, antibakteriale dhe këpurdhëvrasës.
  • Faex ekstrakt: ekstrakt i ekstraktuar nga maja e birrës. E pasur me bitamina, acid pantotenik dhe aminoacide, duke përfshirë amino acidet sulfurike – metionine. Gjithashtu, ka veti anti-inflamatore, antibakteriale, antiseptike si dhe qetësuese.
  • Undecylenamide DEA – jep aktivitet fungistatik dhe koncentrim më të lartë të këpurdhëvrasësve. Funksionon në mycelium dhe spore.

Posedon një kombinim unik të përbërësve duke përfshirë majën nga birra e cila ka veti qetësuese, acid undecylenic derivativ dhe pyroctan olamine, e cila ka efekt të reduktimit të qerosjes së lëkurës.

Karakteristikat:

  • Krijuar në bazë të teknologjisë së përfshirjes së përbërësve aktiv
  • Dizajnuar për stilizimin e pllakës së thonjve problematike
  • Pa acid
  • Nuk shkakton irritime

Mënyra e përdorimit: aplikoni një shtresë të hollë me brushë në pllakën e thoit dhe lejoni të thahet për një kohë (në thua mbetet një shtresë ngjitëse).

UNI Cosmetics

Produkte bukurie nga linjat më të njohura botërore me çmimet më të lira në treg dhe cilësi të shkëlqyeshme.

Gjithmonë të përkushtuar drejt risive dhe produkteve të reja!

Transporti i produkteve bëhet në të gjithë botën.

• Për porositë jashtë Kosovës, transporti i produktit pas pranimit të pagesës, do të niset brenda 1 deri në 3 ditë pune nga DHL apo nga Posta e Kosovës Sh.A., varësisht prej kërkesës suaj.

• Porositë brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€. Për çdo blerje nën 9.99€, transporti paguhet plus 2.49€.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar prej 24-48 orë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me DHL.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 7 deri në 30 ditë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me Postën e Kosovës Sh.A.

• Për blerjet jashtë territorit të Kosovës, pagesa duhet të bëhet paraprakisht.

• Për porositë jashtë Kosovës, të cilat kanë peshë më të madhe se 30kg, ju lutem na kontaktoni në email: [email protected], sepse është e mundur që të ju ofrojmë çmim më të volitshëm të transportit sesa në ofertën që e kemi në web faqe.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht e keni dhënë adresën e destinimit gabim dhe kështu produktet nuk kanë arritur në destinacionin e dëshiruar.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht dërgesat vonohen për arsye të ndalimit nga dogana e shtetit tuaj.

• Ju lutem keni pasasysh, në rast se dogana e shtetit tuaj imponon pagesë doganore apo taksa të tjera për produktet e porositura, atëherë ju jeni të obliguar t’i paguani ato.

• Në rast së për arsye të ndryshme, dogana e shtetit tuaj ndalon produktet e blera/porositura, atëherë është përgjegjësi e blerësit/porositësit që ta bëjë pagesën shtesë për transport dhe ta organizoj transportin nga pika doganore deri në adresën e kërkuar.

• Ju lutem na konfirmoni adresën pasi që të përzgjedhni produktin.

• Të hollat do t’iu kthehen nëse nuk arrihet të realizohet porosia.

• Të hollat kthehen në mënyrë të plotë apo të pjesshme nëse ndonjë produkt nuk ka arritur ashtu siç është porositur.

• Lokacioni i produktit: Prishtinë, Republika e Kosovës.

DETAJET E PAKETIMIT TË PRODUKTIT PËR TRANSPORT:

Lartësia: 18cm
Gjerësia: 5cm
Gjatësia: 12cm
Pesha: 50g
Sasia: 1 Njësi

Nëse keni ndonjë pyetje lidhur me transportin apo pagesën, ju lutemi na kontaktoni përmes e-mail adresës: [email protected] apo përmes formës së konktatit që gjendet në web-faqen tonë. Ne do të mundohemi t’u përgjigjemi pyetjeve apo kërkesave tuaja në kohë sa më të shkurtër.

Për të lehtësuar komunikimin, ju lutemi vendoseni kodin e produktit apo numrin e porosisë në të gjitha format e komunkimit.