DIKSON KEIRAS FORTIFYING REVITALIZING TREATMENT 1x6pcs 10ml | AMPULA PËR FLOKË TË NGJYROSURA & DËMTUARA

11.99 7.99

Kodi: 8000836391268

Statusi: Në Stok

Quick Overview

Gjithashtu ndihmon në parandalimin e rënies së flokut falë pranisë së ekstraktit të lupinit të bardhë.

Sasia:


TRANSPORTI BËHET NË TË GJITHË BOTËN

Dërgesat brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€.
Dërgesat jashtë Kosovës me DHL do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 24 deri në 48 orë.

Gjithashtu ndihmon në parandalimin e rënies së flokut falë pranisë së ekstraktit të lupinit të bardhë. E pasuruar me qeliza të trungut dhe keratinë, prodhimi vepron në flokë dhe lëkurë të kokës, për ripërtërirje të thellë dhe rindërtim: balanca e lipidit rregullohet, rrënjët bëhen të forta, fibrat ushqehen dhe struktura e flokut është më e pasur dhe më kompakte. Për flokë me energji të rizbuluar, e cila është menjëherë e plotë, më e butë në prekje dhe shpërthyese në shkëlqim.

Për flokë me gjatësi të shkurtëra dhe mesatarisht të shkurtëra: tundeni shishen mirë. Duke e përdorur shishen spërkatëse, aplikoni gjysmën e shishes, duke u përkujdesur që të sigurohet që prodhimi të shpërndahet në mënyrë të barabartë përmbi lëkurën e kokës si dhe tek gjatësia e flokut. Masazhojeni për të lehtësuar tretjen. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar: për shkak që prodhimi është i pasur me veti përbërëse aktive, çdo teprim mund të bëjë flokun e rrafshët dhe të rëndë. Mbajeni prodhimin në shishe për aplikim të ardhshëm, duke e mbështjellur atë me kapakun e shishes. Mos i shpëlani flokët. Leni ato të thara siç kërkohet.

Për flokët me gjatësi mesatare, gjysëm të gjata dhe të gjata: tundeni shishen mirë. Duke e përdorur shishen spërkatëse, aplikoni gjysmën e shishkës, duke u përkujdesur që të sigurohet që prodhimi të shpërndahet në mënyrë të barabartë përmbi lëkurën e kokës si dhe tek gjatësia e flokut. Masazhojeni për të lehtësuar tretjen. Mos i shpëlani flokët. Leni ato të thara siç kërkohet.

 

UNI Cosmetics

Produkte bukurie nga linjat më të njohura botërore me çmimet më të lira në treg dhe cilësi të shkëlqyeshme.

Gjithmonë të përkushtuar drejt risive dhe produkteve të reja!

Transporti i produkteve bëhet në të gjithë botën.

• Për porositë jashtë Kosovës, transporti i produktit pas pranimit të pagesës, do të niset brenda 1 deri në 3 ditë pune nga DHL apo nga Posta e Kosovës Sh.A., varësisht prej kërkesës suaj.

• Porositë brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€. Për çdo blerje nën 9.99€, transporti paguhet plus 2.49€.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar prej 24-48 orë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me DHL.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 7 deri në 30 ditë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me Postën e Kosovës Sh.A.

• Për blerjet jashtë territorit të Kosovës, pagesa duhet të bëhet paraprakisht.

• Për porositë jashtë Kosovës, të cilat kanë peshë më të madhe se 30kg, ju lutem na kontaktoni në email: [email protected], sepse është e mundur që të ju ofrojmë çmim më të volitshëm të transportit sesa në ofertën që e kemi në web faqe.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht e keni dhënë adresën e destinimit gabim dhe kështu produktet nuk kanë arritur në destinacionin e dëshiruar.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht dërgesat vonohen për arsye të ndalimit nga dogana e shtetit tuaj.

• Ju lutem keni pasasysh, në rast se dogana e shtetit tuaj imponon pagesë doganore apo taksa të tjera për produktet e porositura, atëherë ju jeni të obliguar t’i paguani ato.

• Në rast së për arsye të ndryshme, dogana e shtetit tuaj ndalon produktet e blera/porositura, atëherë është përgjegjësi e blerësit/porositësit që ta bëjë pagesën shtesë për transport dhe ta organizoj transportin nga pika doganore deri në adresën e kërkuar.

• Ju lutem na konfirmoni adresën pasi që të përzgjedhni produktin.

• Të hollat do t’iu kthehen nëse nuk arrihet të realizohet porosia.

• Të hollat kthehen në mënyrë të plotë apo të pjesshme nëse ndonjë produkt nuk ka arritur ashtu siç është porositur.

• Lokacioni i produktit: Prishtinë, Republika e Kosovës.

DETAJET E PAKETIMIT TË PRODUKTIT PËR TRANSPORT:

Lartësia: 31cm
Gjerësia: 3cm
Gjatësia: 23cm
Pesha: 183g
Sasia: 1 Njësi

Nëse keni ndonjë pyetje lidhur me transportin apo pagesën, ju lutemi na kontaktoni përmes e-mail adresës: [email protected] apo përmes formës së konktatit që gjendet në web-faqen tonë. Ne do të mundohemi t’u përgjigjemi pyetjeve apo kërkesave tuaja në kohë sa më të shkurtër.

Për të lehtësuar komunikimin, ju lutemi vendoseni kodin e produktit apo numrin e porosisë në të gjitha format e komunkimit.