Gjithsej 5806 Produkte.

50%
Krahaso QUICK SHOP
CHANEL LES BEIGES HEALTHY GLOW...
64.99 32.49
Një themel i padukshëm që krijon një shkëlqim të shëndetshëm natyral duke i dhënë lëkurës shkëlqimin e një dite të kaluar jashtë, duke e mbrojtur atë nga kushtet e vështira mjedisore. 14 hije në një shishe kompakte miqësore për udhëtime për aplikim të lehtë me majë të gishtave. Përsosmëria e një shkëlqimi natyral.
Krahaso QUICK SHOP
28%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
7252727457485 49.99 35.99
Figaro me ngjyrë ari për flokë 5 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë me 150°), 2 (temperaturë me 210°), Trup me dizajni ergonomik, dizajni i kësaj figaroje është kompakt dhe ergonomik. Për shkak të dizajnit unik, ju do të ndiheni lehtësi gjat manovrimit me figaron. Për shkak të një dizajn kompakt, ai përshtatet në pëllëmbën tuaj në mënyrë të përkryer. Rezultati është i kënaqshëm dhe profesional! Për sigurin tuaj gjat manovrimit me figaron në…
Krahaso QUICK SHOP
33%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT NAIL WH...
KOD1000000148 89.99 59.99
Funksionaliteti i lartë e bën atë të përkryer për cilëndo sallon bukurie. E ndërtuar në mënyrë të veçantë, me dizajn të bukur dhe të thjeshtë. E ndërtuar me përbërje nga kompensata bazuar në cilësi në kuadër të industrisë së salloneve të bukurisë. Me sistem profesional të përdorimit komercial. Me kapacitet të mbajtjes së teknikës së thonjve. Me përkrahje të rehatshme dhe të fokusuar ndaj klientit. Dimenzionet: Gjatësia: 110cm Gjërësia: 45cm Lartësia: 77cm
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
A1007-2 349.99 279.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
KARRIGE GRIMI E ZEZË STATIKE &…...
KOD0005912146 154.98
Karrigë e zezë statike profesionale të cilën mund ta përdorni gjat punës suaj në sallone të bukurisë, karrige e cila ju lehtëson në masë të madhe punën tuaj, është e rehatshme si dhe posedon mbështetëse të duarve. Dimenzionet: Lartësia: Nga ulësja: 74cm Nga mbështetësja: 110cm Gjërësia: 53cm Karakteristikat: Materiali: Korniza: dru Ulësja dhe mbështetësja posedojnë material të thurur Ngjyra: Korniza: e zezë Ulësja dhe mbështetësja: kafe e errët Mbështetëse të duarve Statike, nuk mund të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SET PËR THONJ 1x10pcs...
KOD0005912142 55.80
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SHAMPOO...
A1835 269.99
Kombinimi i karriges elegante me lavamanin shumë popullor për larjen e flokëve ofron të gjitha mundësitë që janë esenciale për nevojat e një salloni të bukurisë. Është karrige ideale për larjen e flokëve me madhësi të përkryer të lavamanit nga keramika.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
KARRIGE GRIMI E BARDHË STATIKE…...
KOD0005912147 154.98
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE PRO GEMEI HAIR CLIPPER ...
6957952260089 14.99
Makina ProGemei GM 6008 është e dizajnuar për të ofruar një performancë precize, të shpejtë dhe të lëmuar në të gjitha llojet e flokëve.   Karakteristikat: Brisk nga çeliku i pandryshkshëm me një performancë të lartë Ekran për përqindjen e kapacitetit të baterisë Bateri e brendshme me 2000mA Koha e rimbushjes: 3-4 orë Koha e punës: 4-5 orë 4 krehër udhëzues Shishe vaji Brushë për pastrim Adapter
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-DT.18AXVI 8.99
Base One Diamond Touch është gell pa ngjyrë me një shkëlqim të imët, shkëlqim i cili dhuron efektin e përsosmërisë së diamantëve. Ideal për të ndërtuar thonjtë natyral apo tipse. Formula e pasur ofron një punë impresive të manikyrit. Krijon një shkëlqim që vezullon. Gell me dendësi të mesme, me veti vetë nivelizuese i cili ofron një rehati të nivelit të lartë. Shtresa e fundit pas pastrimit nuk kërkon të aplikohet edhe ndonjë shtresë me shkëlqim. …
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-W3.30KXV 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga receta moderne që prodhon zinxhirë të polimerit që janë jashtëzakonisht të qëndrueshme të masës së gellit. Përshtatja e duhur e grimcave e bën masën të fuqishme dhe fleksibile dhe në të njejtën kohë ngjitës të mirë tek tipsat dhe thonjtë natyral. W-3 Bianco Extra: Falë ndriçimit dhe rritjes së densitetit të pigmentit të bardhë deri në 70% në formulë – u arrit e bardha e përsosur. VEÇORITË: Dendësi me…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-COD.02CXVI 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit me një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të masës së gellit. Rradhitja e duhur e grimcave e bën masën të fortë dhe fleksibile si dhe në të njejtën kohë shumë ngjitëse në thonj natyral dhe artificial. Base One Cover Dark është një gell maskues me ngjyrë roze të errët. I përshtatshëm për njerëz me ngjyrë të errët të lëkurës. Densitet të mesëm të trashësisë me veti…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-COM.01CXVI 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit me një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të masës së gellit. Rradhitja e duhur e grimcave e bën masën të fortë dhe fleksibile si dhe në të njejtën kohë shumë ngjitëse në thonj natyral dhe artificial. Base One Cover Medium UV gelli është një maskues me një ngjyrë të ngjashme me thonjtë tuaj natyral. I përshtatshëm për ata të cilët dëshirojnë një pamje…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-CO.25CXVI 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit me një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të masës së gellit. Rradhitja e duhur e grimcave e bën masën të fortë dhe fleksibile si dhe në të njejtën kohë shumë ngjitëse në thonj natyral dhe artificial. Base One Cover është një gell maskues me një densitet të mesëm. Posedon veti të mira nivelizuese në sipërfaqen e thonjve. I shton thonjëve ngjyrën e tyre…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-DFP.05AXVI 8.99
Gellët e Base One janë krijuar nga receta moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit me një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të masës së gellit. Rradhitja e duhur e grimcave e bën masën e fortë dhe fleksibile si dhe në të njejtën kohë mjaftë ngjitëse si në tips poashtu edhe në thonjë natyral. Base One French Pink Dark: gell me dendësi të trashë dhe me ngjyrë roze qumështi. Masë e jashtëzakonshme ngjitëse përreth kutikuleve me veti…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-P.12KXV 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit me një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të masës së gellit. Rradhitja e duhur e grimcave e bën masën të fortë dhe fleksibile si dhe në të njejtën kohë shumë ngjitëse në thonj natyral dhe artificial. Base One Pink gelli është 1 fazor, me dendësi të trashë dhe me ngjyrë roze të tejdukshme. Masë ngjitëse shumë të mirë me veti vetë nivelizuese. Rekomandohet…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-TC.16CXVI 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga receta moderne të cilat prodhojnë zinxhirë të polimerit jashtëzakonisht të qëndrueshëm të masës së gellit. Rradhitja e duhur e grimcave e bën masën të fortë dhe fleksibile si dhe në të njejtën kohë shumë ngjitëse në thonj artificial dhe natyral. Base One Thick Clear është një UV gell, 1 fazor, i tejdukshëm dhe me një dendësi të trashë. I dizajnuar për të ndërtuar thonjtë natyral si dhe ata artificial.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-C.12DXVI 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit me një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të masës së gellit. Rradhitja e duhur e grimcave e bën masën të fortë dhe fleksibile si dhe në të njejtën kohë shumë ngjitëse në thonj natyral dhe artificial. Baza One Clear është një gell transparent, ideal për të ndërtuar thoin natyral si dhe atë artificial. Me lehtësi ju mund të përzieni elemente dhe të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
725272745748 35.99
Figaro me ngjyrë ari për flokë 3 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë me 150°), 2 (temperaturë me 210°), Trup me dizajni ergonomik, dizajni i kësaj figaroje është kompakt dhe ergonomik. Për shkak të dizajnit unik, ju do të ndiheni lehtësi gjat manovrimit me figaron. Për shkak të një dizajn kompakt, ai përshtatet në pëllëmbën tuaj në mënyrë të përkryer. Rezultati është i kënaqshëm dhe profesional! Për sigurin tuaj gjat manovrimit me figaron në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO HAIR CURLING IRON 1x3pc...
725272745755 28.99
Figaro për flokë 3 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë me 150°), 2 (temperaturë me 210°), Trup me dizajni ergonomik, dizajni i kësaj figaroje është kompakt dhe ergonomik. Për shkak të dizajnit unik, ju do të ndiheni lehtësi gjat punës me figaron. Për shkak të një dizajn kompakt, ai përshtatet në pëllëmbën tuaj në mënyrë të përkryer. Rezultati është i kënaqshëm dhe profesional! Për sigurin tuaj gjat punë me figaron në set është shtuar edhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR B...
B88 249.99
Karrige për sallone të berberit me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet e berberit. Ofron ulëse të rehatshme me dizajn elegant. E punuar prej lëkurës me ngjyrë kafe Me bosht të çelikut të pandryshkshëm Me lavjerrës pompe të çelikut të pandryshkshëm Me një pedale-pompë europiane Me mbështetëse për këmbë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR (...
1233 379.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CHAIR B...
CY-1237-2 349.99
Karrige për sallone të berberit me rregullues hidraulik. E përshtatshme për një ambient siç janë sallonet e berberit. Ofron ulëse të rehatshme me dizajn elegant. E punuar prej lëkurës me ngjyrë të zezë Me bosht të çelikut të pandryshkshëm Me lavjerrës pompe të çelikut të pandryshkshëm Me një pedale-pompë europiane Me mbështetëse për këmbë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT MIRROR ...
KOD0005911113 129.99
Pasqyrë profesionale për grim. Është e pajisur me ndriqim ekonomik të cilat e zbukurojnë pasqyrën dhe në përgjithësi e bëjnë sallonit tuaj të bukurisë të duket ma sharm. Mos hezitoni të investoni në sallonin tuaj. Bukuria dhe ambienti i rehatshëm i sallonit tuaj duhet të jetë primare në mënyrë që të keni sukses. Dimensioni: 100x80cm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO THINNING SCISSORS 5.5IN...
BD-157 14.99
Gërshërë për rrallimin flokëve me brisqe super të mprehta për një rrallim preciz të shpejtë dhe të lehtë të flokëve, si dhe për një rehati të shtuar unazat ku ju vendosni gishtërinjtë janë të mbështjellura me gomë të butë zbukuruese.   Çelik i pandryshkshëm Madhësia e gërshërëve : 5.5inch Goma rreth unazave të gërshërëve për mbrojtje të gishtërinjve
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CUTTING SCISSORS 6INCH ...
BD-148-6 14.99
Gërshërë për prerje të flokëve me brisqe super të mprehta për një prerje precize të shpejtë dhe të lehtë të flokëve, si dhe për një rehati të shtuar unazat ku ju vendosni gishtërinjtë janë të mbështjellura me gomë të butë zbukuruese.   Çelik i pandryshkshëm Madhësia e gërshërëve : 6inch Goma rreth unazave të gërshërëve për mbrojtje të gishtërinjve
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CUTTING SCISSORS 5.5INC...
BD-148 14.99
Gërshërë për prerje të flokëve me brisqe super të mprehta për një prerje precize të shpejtë dhe të lehtë të flokëve, si dhe për një rehati të shtuar unazat ku ju vendosni gishtërinjtë janë të mbështjellura me gomë të butë zbukuruese.   Çelik i pandryshkshëm Madhësia e gërshërëve : 6inch Goma rreth unazave të gërshërëve për mbrojtje të gishtërinjve
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO THINNING SCISSORS 6INCH...
BD-157-6 14.99
Gërshërë për rrallimin flokëve me brisqe super të mprehta për një rrallim preciz të shpejtë dhe të lehtë të flokëve, si dhe për një rehati të shtuar unazat ku ju vendosni gishtërinjtë janë të mbështjellura me gomë të butë zbukuruese.   Çelik i pandryshkshëm Madhësia e gërshërëve : 6inch Goma rreth unazave të gërshërëve për mbrojtje të gishtërinjve
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO BLUE POWDER BLEACH 500g...
9501101530003 6.99
Zbardhues i kaltër për përdorim profesional i cili zbardhon tonin e flokut deri në 7 nivele, me efekt kundër verdhëzimit të ngjyrës së bardhë. Falë formulimit të tijë, zbardhimi është i shpejtë dhe nuk dëmton flokun. Ai përzihet me hidrogjen 10 deri 40 volum për të krijuar një kremë homogjene kompakte që zbardhon deri në 7 tone. Ka një kohezion të mirë me flokun dhe folinë që përdoret për theksime. Përdorimi: Në një tas plastike përzini: 25gr…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON ANTI-YELLOW SHAMPOO 250...
8000836134209 5.49
Neutralizon nuancat e verdha të flokëve të bardha, të thinjura dhe atyre të cilave ju ka larguar ngjyra, flokëve të theksuara apo atyre të ndriquara. Udhëzimi për përdorim: Aplikoni sasinë e nevojshme të produktit tek flokët e lagura, duke e shpërndarë atë në mënyrë të barabartë. Masazhojeni butësisht dhe leni ashtu për të arritur efektin për një periudhë prej 3-5 minutash. Pastaj shpëlani me ujë të ngrohtë. Përsëritni veprimin nëse floku është me yndyrë. Periudha…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS FORTIFYING REVIT...
8000836391268 11.99
Gjithashtu ndihmon në parandalimin e rënies së flokut falë pranisë së ekstraktit të lupinit të bardhë. E pasuruar me qeliza të trungut dhe keratinë, prodhimi vepron në flokë dhe lëkurë të kokës, për ripërtërirje të thellë dhe rindërtim: balanca e lipidit rregullohet, rrënjët bëhen të forta, fibrat ushqehen dhe struktura e flokut është më e pasur dhe më kompakte. Për flokë me energji të rizbuluar, e cila është menjëherë e plotë, më e butë në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON STRUCTUR FORT 1X10pcs 1...
8000836151046 11.49
Ideal për flokë të dobësuara. Tretman rigjenerues i cili ndikon drejtpërdrejt në qimen e dëmtuar. Udhëzimet: Aplikoni tek flokët e thara me peshqir pas secilit trajtim. Masazhojeni dhe leni ashtu për disa minuta, pastaj shpërlani. Ju lutem bazohuni në udhëzuesin për përdorim. Paketimi përmban 10 copë. Një dozë posedon 12ml të shishes.  
Krahaso QUICK SHOP