KU NDODHET UNI?

Të gjitha produktet dhe pajisjet ju mund t’i shikoni ose t’i blini në dyqanet tona, të cilat ndodhen në:

 1.  UNI në Veternik, p.n., magjistralja Prishtinë – Gjilan (përballë Lagjes 038), 10 000 Prishtinë – Kosovë;
 2. UNI në rrugën “Nazim Gafurri”, nr. 1 (afër shkollës së mesme “Sami Frashëri”, 200 metra më lart, në drejtim të parkut të Gërmisë), 10 000 Prishtinë – Kosovë;
 3. UNI në Bulevardin “Bill Clinton”, Objekti E, nr. 204, 10 000 Prishtinë – Kosovë.

PËR SA KOHË ARRIN POROSIA?

BRENDA KOSOVËS – Dërgesat brenda territorit të Kosovës do të arrijnë për 24 orë pune.

SHTETET FQINJE (Shqipëri, Maqedoni, Serbi & Mal të Zi):

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 10 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 3-4 ditësh.

SHTETET EVROPIANE:

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet europiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet evropiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 15 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 7-10 ditësh.

SHTETET E TJERA:

a. DHL – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera të botës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 48 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 30 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 10-15 ditësh.

KU MUND T’JU KONTAKTOJ?

  • UNI NË VETERNIK
  • +383 45 30 30 80
  • UNI NË RR. NAZIM GAFURRI
  • +383 49 930 927
  • UNI NË BULEVARDIN BILL CLINTON
  • +383 49 930 926
  • BLERJET ONLINE & INFORMATA TË PËRGJITHSHME
  • +377 45 30 30 80 (gjithashtu mund të na kontaktoni: Viber & WhatsApp)

Facebook: @unicosmeticskosovo

E-Mail: [email protected]

WEB: www.unicosmetics.info

ORARI I PUNËS?

 1. UNI në rrugën “Nazim Gafurri”, nr. 1 (afër shkollës së mesme “Sami Frashëri”, 200 metra më lart, në drejtim të parkut të Gërmisë), 10 000 Prishtinë – Kosovë;
  Orari i punës: 09:00-20:00
 2. UNI në Bulevardin “Bill Clinton”, Objekti E, nr. 9 (ngjitur me Studion Passion), 10 000 Prishtinë – Kosovë.
  Orari i punës: 09:00-20:00
 3. UNI në Veternik, p.n., magjistralja Prishtinë – Gjilan (përballë Lagjes 038), 10 000 Prishtinë – Kosovë;
  Orari i punës: 09:00-18:00

A PUNONI TË DIELAVE?

Jo, nuk punojmë të dielave. Megjithatë, ju mund të porosisni online edhe të dielave.

A KENI OFERTË/ZBRITJE?

UNI realizon çdo muaj për klientët ofertë/zbritje, ku produktet me çmime mund t’i shikoni në web-faqen tonë: www.unicosmetics.info, në faqen tonë në Facebook, apo në faqen tonë në Instagram.

A DËRGONI POROSI JASHTË REPUBLIKËS SË KOSOVËS?

Po, dërgojmë porosi në të gjithë botën.

Për herë të parë në historinë e tregut të kozmetikës në rajonin e Ballkanit, ne kemi filluar edhe me shërbimin e ri të transportimit të produkteve në të gjithë botën (WORLDWIDE SHIPPING), në mënyrë që të jemi sa më afër klientëve tanë.

Kompania e jonë ka arritur të lidhë marrëveshje bashkëpunimi për transportin e produkteve në të gjithë botën me DHL dhe me Posta e Kosovës Sh.A.

DHL është e pranishme në mbi 220 shtete dhe territore përgjatë gjithë globit, duke e bërë atë kompaninë më të madhe transportuese në botë. Me numër të personelit që e tejkalon shumë prej 350,000 vetash, DHL ju sjellë zgjidhje për një mori kërkesash sa i përket fushës së transportit.

Posta e Kosovës Sh.A. njihet për cilësi dhe besueshmëri jo vetëm në rajon, por edhe më gjerë, duke i përmbushur kërkesat e Bashkimit Evropian për cilësi dhe standarde. Posta e Kosovës Sh.A. ofron shërbime postare dhe shërbime tjera komerciale për qytetarët, bizneset, institucionet dhe organizatat e ndryshme në tregun vendor dhe atë ndërkombëtar, duke ofruar shërbime të standardeve të larta dhe shërbime inovative në hap me kërkesat e tregut, krahas zhvillimeve më të reja në teknologjinë informative.

BRENDA KOSOVËS – Dërgesat brenda territorit të Kosovës do të arrijnë për 24 orë pune.

SHTETET FQINJE (Shqipëri, Maqedoni, Serbi & Mal të Zi):

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet fqinje do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 10 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 3-4 ditësh.

SHTETET EVROPIANE:

a. DHL – Dërgesat e porosive në shtetet europiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 24 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në shtetet evropiane do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 15 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 7-10 ditësh.

SHTETET E TJERA:

a. DHL – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera të botës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar për 48 orë pune.

b. POSTA E KOSOVËS Sh.A. – Dërgesat e porosive në të gjitha shtetet e tjera do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar më së largu brenda 30 ditë pune.
Shënim: Në bazë të përvojës sonë, dërgesat në 99% të rasteve arrijnë brenda 10-15 ditësh.

A ËSHTË TRANSPORTI GRATIS?

BRENDA KOSOVËS – Transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi €9.99, për çdo blerje nën këtë shumë transporti paguhet plus €2.49 dhe vlen për të gjithë territorin e Republikës së Kosovës.

SHTETET FQINJE (SHQIPËRI & MAQEDONIA E VERIUT) – Transporti në Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut për porositë deri në 3 kg kushton 4.99€. Për porositë mbi 3 kg transporti paguhet plus dhe kalkulohet në bazë të sasisë dhe peshës së produkteve të porositura.

SHTETET E TJERA – Për të gjitha shtetet e tjera transporti paguhet plus dhe kalkulohet në bazë të sasisë dhe peshës së produkteve të porositura. Çmimi për transport kalkulohet automatikisht në webfaqen tonë.

A MUND TË POROSIS APO TË BLEJ ONLINE?

Ju mund të blini/porosisni online përmes: www.unicosmetics.info, gjithashtu produktet mund t’i porosisni përmes faqes sonë në Facebook, Instagram apo përmes numrit tonë në Viber: +383 45 30 30 80.

SI TË PAGUAJ PËR BLERJE ONLINE?

Ju lutem shikoni më poshtë opcionet e pagesës:

 • Pagesë me kartel bankare (VISA, MASTER CARD, MAESTRO, VISA ELECTRON ETJ.);
 • Pagesë pas pranimit të porosisë (vlen vetëm për territorin e Republikës së Kosovës);
 • Transfer bankar:
 1. ProCredit Bank:
  Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
  Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
  Emri i bankës: ProCredit Bank Kosovo J.S.C
  Numri i xhirollogarisë: 1189006791000179
  IBAN: XK051189006791000179
  SWIFT CODE: MBKOXKPRXXX
 2. TEB Bank:
  Emri i kompanisë: UNI sh.p.k.
  Adresa: Sheshi “Nëna Terezë”, qendra tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.
  Emri i bankës: TEB Bank
  Numri i xhirollogarisë: 2033000070613776
  IBAN: XK052033000070613776
  SWIFT CODE: TEBKXKPR
 • Western Union – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
 • Money Gram – Ardian Gashi, Prishtinë, Kosovë;
 • PayPal.
Ruaj & Shpërndaje shportën
Shporta juaj do të ruhet dhe juve do të ju dërgohet/gjenerohet një link. Secili që e ka linkun, mund ta shikojë shportën, ose ta paguajë porosinë.
Kthehu Ruaj & Shpërndaje shportën
Shporta juaj do të ruhet dhe juve do të ju dërgohet/gjenerohet një link. Secili që e ka linkun, mund ta shikojë shportën, ose ta paguajë porosinë.
E-mail është dërguar me sukses.