Gjithsej 12 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE YU YAO ZHI NAIL TIPS (...
KOD1000000363 4.99
Thonj natyral, në formë klasike, me ngjyrë natyrale, që i përshtaten mrekullueshëm thoit të vërtetë. Sjell forcë të garantuar në skajet e thonjve, derisa e mirëmban fleksibilitetin e plotë. Këta thonj kombinohen në mënyrë të lehtë, pa patur nevojë për lëmim të madh. Paketimi përmban 500 copë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MEI JIA NAIL ER-PROFESS...
KOD1000000362 0.99
Zgjatja e thonjve mund të jetë natyrale dhe ende të duket i mahnitshëm posaçërisht kur ju përdorni tipsa të thonjve natyral, të cilat janë dizajnuar me lakore natyrale. Janë të lehta për aplikim, sjellin përdorim me qëndrushmëri të gjatë, janë fleksibile, përshtaten gati në të gjitha llojet e thonjve dhe janë të prodhuara nga plastika ABS. Ju mund t’i përdorni ato me gell apo akrilikë për të krijuar elegancë dhe pamje natyrale që do t’i…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE YU YAO ZHI NAIL TIPS (...
KOD1000000364 5.49
Thonj natyral, në formë klasike, me ngjyrë natyrale, që i përshtaten mrekullueshëm thoit të vërtetë. Sjell forcë të garantuar në skajet e thonjve, derisa e mirëmban fleksibilitetin e plotë. Këta thonj kombinohen në mënyrë të lehtë, pa patur nevojë për lëmim të madh. Paketimi përmban 500 copë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HUA SHENG MEI TIPS NAIL...
KOD1000000399 3.49
Thonj natyral, në formë klasike, me ngjyrë natyrale, që i përshtaten mrekullueshëm thoit të vërtetë. Sjell forcë të garantuar në skajet e thonjve, derisa e mirëmban fleksibilitetin e plotë. Këta thonj kombinohen në mënyrë të lehtë, pa patur nevojë për lëmim të madh. Paketimi përmban 500 copë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MEI JIA CLEAR NAIL TIPS...
KOD1000000298 0.99
Zgjatja e thonjve mund të jetë natyrale dhe ende të duket i mahnitshëm posaçërisht kur ju përdorni tipsa të thonjve natyral, të cilat janë dizajnuar me lakore natyrale. Janë të lehta për aplikim, sjellin përdorim me qëndrushmëri të gjatë, janë fleksibile, përshtaten gati në të gjitha llojet e thonjve dhe janë të prodhuara nga plastika ABS. Ju mund t’i përdorni ato me gell apo akrilikë për të krijuar elegancë dhe pamje natyrale që do t’i…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MEI JIA CLEAR NAIL TIPS...
KOD1000000297 0.99
Zgjatja e thonjve mund të jetë natyrale dhe ende të duket i mahnitshëm posaçërisht kur ju përdorni tipsa të thonjve natyral, të cilat janë dizajnuar me lakore natyrale. Janë të lehta për aplikim, sjellin përdorim me qëndrushmëri të gjatë, janë fleksibile, përshtaten gati në të gjitha llojet e thonjve dhe janë të prodhuara nga plastika ABS. Ju mund t’i përdorni ato me gell apo akrilikë për të krijuar elegancë dhe pamje natyrale që do t’i…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HUA SHENG MEI TIPS NAIL...
KOD1000000398 3.49
Thonj natyral, në formë klasike, me ngjyrë natyrale, që i përshtaten mrekullueshëm thoit të vërtetë. Sjell forcë të garantuar në skajet e thonjve, derisa e mirëmban fleksibilitetin e plotë. Këta thonj kombinohen në mënyrë të lehtë, pa patur nevojë për lëmim të madh. Paketimi përmban 500 copë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MEI JIA NAIL TIPS 1x500...
6945837389017 4.99
Zmadhimi i thoit mund të jetë natyral dhe ende të duket i mahnitshëm posaçërisht kur ju përdorni maje të thonjve natyral të cilat janë dizajnuar me lakore natyrale. Janë të lehta për aplikim, sjellin përdorim me qëndrushmëri të gjatë, janë fleksibile, përshtaten gati në të gjitha vendet e thoit dhe janë të prodhuara nga plastika ABS. Ju mund t’i përdorni ato me gell apo akrilikë për të krijuar elegancë dhe pamje natyrale që do t’i…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MEI JIA NAIL ER-PROFESS...
KOD1000000361 0.99
Zgjatja e thonjve mund të jetë natyrale dhe ende të duket i mahnitshëm posaçërisht kur ju përdorni tipsa të thonjve natyral, të cilat janë dizajnuar me lakore natyrale. Janë të lehta për aplikim, sjellin përdorim me qëndrushmëri të gjatë, janë fleksibile, përshtaten gati në të gjitha llojet e thonjve dhe janë të prodhuara nga plastika ABS. Ju mund t’i përdorni ato me gell apo akrilikë për të krijuar elegancë dhe pamje natyrale që do t’i…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MEI JIA NAIL TIPS (BIG)...
6945837393014 0.99
Tipsa për thonj. Janë të lehtë për aplikim, kanë qëndrusehmëri të gjatë, janë fleksibilë, përshtaten gati në të gjithë thonjtë dhe janë të prodhuar nga plastika ABS. Mund t’i përdorni me gell, apo akrilikë, për të krijuar elegancë dhe pamje natyrale. Kështu, klientela juaj do të ndahet pëherë e kënaqur. Mos i humbisni këta tipsa për thonj!  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GELL SCULPTURED TIP EXT...
IBL-NF08 2.99
Formë për zgjatjen e thonjëve. Veçoritë: Forma me vetë-ngjitje për thonj; Për përdorim profesional apo për shtëpi; Është e përsosur për përkujdesje ndaj thoit; Shumë e përshtatshme për zgjatjen e thonjëve me akrilik/zgjatje të thonjve me UV gell; Gjatësia dhe numrat janë të shënjuara në secilën formë për zgjatje të thonjve, të cilat mund të sjellin udhëzim të saktë për t’i bërë thonjtë të duken bukur.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GELL SCULPTURED TIP EXT...
IBL-NF05 5.49
Veçoritë: Forma vetëngjitëse për thonj. Për përdorim profesional apo për shtëpi. Është e përsosur për përkujdesje ndaj thoit, gjatë punës me drunj si dhe për përdorim tjetër sipas dëshirës në sallon. Shumë e përshtatshme për zgjatjen e thonjve me akrilik/zgjatje të thonjve me UV gell. Gjatësia dhe numrat janë të shënjuara në secilën formë për zgjatje të thonjve të cilat mund të sjellin udhëzim të saktë për t’i bërë thonjt të duken bukur.  
Krahaso QUICK SHOP