Gjithsej 63 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
SILCARE 1 STEP ACETONE HYBRID ...
5902560521115 6.99
NAILO Acetone është lëngu i përsosur për largimin e një tipsi të ngjitur në mënyrë të gabuar (shpërbën ngjitësin) falë cilës ju do të mund të largoni tipsat pa problem. Gjithashtu mund të përdoret për largimin e dekorimeve nga pllaka e thoit. Ka një veprim shumë efektiv. Shpërbën dekorimet akrilike si dhe shtresat e aplikuara të gellit hibrid. Efikas dhe i sigurtë. Mënyra e përdorimit: zhytni në lëng një pambuk, vendoseni në thua dhe mbajeni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE 1 STEP ACETONE HYBRID ...
5902560521108 3.99
NAILO Acetone është lëngu i përsosur për largimin e një tipsi të ngjitur në mënyrë të gabuar (shpërbën ngjitësin) falë cilës ju do të mund të largoni tipsat pa problem. Gjithashtu mund të përdoret për largimin e dekorimeve nga pllaka e thoit. Ka një veprim shumë efektiv. Shpërbën dekorimet akrilike si dhe shtresat e aplikuara të gellit hibrid. Efikas dhe i sigurtë. Mënyra e përdorimit: zhytni në lëng një pambuk, vendoseni në thua dhe mbajeni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE 1 STEP ACETONE HYBRID ...
5902560521092 1.49
NAILO Acetone është lëngu i përsosur për largimin e një tipsi të ngjitur në mënyrë të gabuar (shpërbën ngjitësin) falë cilës ju do të mund të largoni tipsat pa problem. Gjithashtu mund të përdoret për largimin e dekorimeve nga pllaka e thoit. Ka një veprim shumë efektiv. Shpërbën dekorimet akrilike si dhe shtresat e aplikuara të gellit hibrid. Efikas dhe i sigurtë. Mënyra e përdorimit: zhytni në lëng një pambuk, vendoseni në thua dhe mbajeni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE 1 STEP REMOVER NAIL PO...
5902560521184 9.99
Pastrues i përsosur i llakut, i butë për thonjtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE 1 STEP REMOVER NAIL PO...
5902560521177 5.99
Pastrues i përsosur i llakut, i butë për thonjtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE 1 STEP REMOVER NAIL PO...
5902560521160 2.49
Pastrues i përsosur i llakut, i butë për thonjtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE THE GARDEN OF COLOUR A...
5906720566244-A 2.99
Pastrues i përsosur për largimin e gellëve hibrid. Acetoni The Garden of Colour është shumë i kërkuar. Gjithashtu mundet të largojë tipsat me ngjitje të dobët, ose largimin e dekorimeve në thua. Shumë efektiv, shpejt shpërbën akrilin në thonj duke lejuar largimin e thonjve artificial, efikas dhe i sigurtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE THE GARDEN OF COLOUR A...
5906720566244 2.99
Pastrues i përsosur për largimin e gellëve hibrid. Acetoni The Garden of Colour është shumë i kërkuar. Gjithashtu mundet të largojë tipsat me ngjitje të dobët, ose largimin e dekorimeve në thua. Shumë efektiv, shpejt shpërbën akrilin në thonj duke lejuar largimin e thonjve artificial, efikas dhe i sigurtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE THE GARDEN OF COLOUR A...
5906720566251 2.99
Pastrues i përsosur për largimin e gellëve hibrid. Acetoni The Garden of Colour është shumë i kërkuar. Gjithashtu mundet të largojë tipsat me ngjitje të dobët, ose largimin e dekorimeve në thua. Shumë efektiv, shpejt shpërbën akrilin në thonj duke lejuar largimin e thonjve artificial, efikas dhe i sigurtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE THE GARDEN OF COLOUR A...
5906720566268 2.99
Pastrues i përsosur për largimin e gellëve hibrid. Acetoni The Garden of Colour është shumë i kërkuar. Gjithashtu mundet të largojë tipsat me ngjitje të dobët, ose largimin e dekorimeve në thua. Shumë efektiv, shpejt shpërbën akrilin në thonj duke lejuar largimin e thonjve artificial, efikas dhe i sigurtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASIC CLEANER 90ml | P...
5906720561287 2.49
Përgatitje kozmetike profesionale për gërryesje ekstreme të thoit natyral para përdorimit të llojeve të ndryshme të shtresës: gellët UV, akrilikët dhe ngjyrat…Pas përdorimit i tërheqë në mënyrë efektive të gjitha yndyrat nga sipërfaqja e thonit duke shtuar masën ngjitëse të gellit apo akrilikut. Përdorni sasi të vogël të lëngut në pjesë të lignit. Pastrojeni secilin thua me precizitet, sidomos me epidermal labrum.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DELIA ACETONE NAIL POLISH REMO...
1.49
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH CLEANSER 2...
039013608217 8.49
Performancë e fabrikuar Absorbon lagështinë Prodhuar nga lëndë e parë e cilësisë më të mirë Cilësia e aprovuar Miratuar nga stilistë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE COLOUR CLEANER MELON O...
5906720566640 2.99
Një koleksion i veçantë i pastruesëve në shtatë ngjyra dhe aroma të ndryshme e bëjnë trajtimin e thonjve më të këndshëm, të dobishëm dhe të thjeshtë. I largon në mënyrë efikase tërë yndyrën nga sipërfaqja e thonjve natyral, duke rezultuar në përmirësimin e ngjitjes së gelit ose masës akrilike si dhe shtresës së shpërndarë pas trajtimit. Aplikoni një sasi të vogël të lëngshme në pambuk. Pastrojeni secilin thoj me precizitet, sidomos përgjatë labrumit epidermik.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE COLOUR CLEANER CITRON ...
5906720566022 2.99
Një koleksion i veçantë i pastruesëve në shtatë ngjyra dhe aroma të ndryshme e bëjnë trajtimin e thonjve më të këndshëm, të dobishëm dhe të thjeshtë. I largon në mënyrë efikase tërë yndyrën nga sipërfaqja e thonjve natyral, duke rezultuar në përmirësimin e ngjitjes së gelit ose masës akrilike si dhe shtresës së shpërndarë pas trajtimit. Aplikoni një sasi të vogël të lëngshme në pambuk. Pastrojeni secilin thoj me precizitet, sidomos përgjatë labrumit epidermik.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DELIA ACETONE NAIL POLISH REMO...
5906750812601 1.49
Pastrues, pa aceton, i ngjyrës së thonjve me likoris. Thonj të pastër dhe të fuqishëm brenda sekondave. E largon në mënyrë efektive çdo lloj të ngjyrës së thonjve Pa aceton – mund të përdoret me thonj natyral, artificial dhe akrilik Pas përdorimit, mbetet aroma e kënaqshme dhe e freskët Vitaminat A, E dhe F si dhe ekstrakti i rrënjës likoris që përforcon bazën e thoit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN KODAN SKIN DISINFECTING WI...
4032651404018 10.99
Lecka të gatshme për dezinfektim të lëkures Përshtatshmëria e shkëlqyer me lëkurë Tharje e shpejtë e sipërfaqes Të gatshme për përdorim Efektive kundër një spektri të gjerë të mikroorganizmave: baktericidet, Tb, kërpudhëzat (C. albicans), kundër viruseve (përfshirë HIV, HBV, HCV, HSV, viruset e influencës), adeno- dhe rotaviruset 90 lecka /në enë Zonat e aplikimit kodan® leckat janë të përshtatshme për dezinfektim universal, siç janë: për pastrimin e lëkurës së paprekur, p.sh. e pacientëve, stafit infermieror…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE COLOUR CLEANER MELON O...
GMOBU220150 2.99
Një koleksion i veçantë i pastruesëve në shtatë ngjyra dhe aroma të ndryshme e bëjnë trajtimin e thonjve më të këndshëm, të dobishëm dhe të thjeshtë. I largon në mënyrë efikase tërë yndyrën nga sipërfaqja e thonjve natyral, duke rezultuar në përmirësimin e ngjitjes së gelit ose masës akrilike si dhe shtresës së shpërndarë pas trajtimit. Aplikoni një sasi të vogël të lëngshme në pambuk. Pastrojeni secilin thoj me precizitet, sidomos përgjatë labrumit epidermik.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE COLOUR CLEANER KIWI BL...
GKBBU220150 2.99
Një koleksion i veçantë i pastruesëve në shtatë ngjyra dhe aroma të ndryshme e bëjnë trajtimin e thonjve më të këndshëm, të dobishëm dhe të thjeshtë. I largon në mënyrë efikase tërë yndyrën nga sipërfaqja e thonjve natyral, duke rezultuar në përmirësimin e ngjitjes së gelit ose masës akrilike si dhe shtresës së shpërndarë pas trajtimit. Aplikoni një sasi të vogël të lëngshme në pambuk. Pastrojeni secilin thoj me precizitet, sidomos përgjatë labrumit epidermik.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE COLOUR CLEANER CITRON ...
GCYBU220150 2.99
Një koleksion i veçantë i pastruesëve në shtatë ngjyra dhe aroma të ndryshme e bëjnë trajtimin e thonjve më të këndshëm, të dobishëm dhe të thjeshtë. I largon në mënyrë efikase tërë yndyrën nga sipërfaqja e thonjve natyral, duke rezultuar në përmirësimin e ngjitjes së gelit ose masës akrilike si dhe shtresës së shpërndarë pas trajtimit. Aplikoni një sasi të vogël të lëngshme në pambuk. Pastrojeni secilin thoj me precizitet, sidomos përgjatë labrumit epidermik.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE COLOUR CLEANER COFFEE ...
GCVBU220150 2.99
Një koleksion i veçantë i pastruesëve në shtatë ngjyra dhe aroma të ndryshme e bëjnë trajtimin e thonjve më të këndshëm, të dobishëm dhe të thjeshtë. I largon në mënyrë efikase tërë yndyrën nga sipërfaqja e thonjve natyral, duke rezultuar në përmirësimin e ngjitjes së gelit ose masës akrilike si dhe shtresës së shpërndarë pas trajtimit. Aplikoni një sasi të vogël të lëngshme në pambuk. Pastrojeni secilin thoj me precizitet, sidomos përgjatë labrumit epidermik.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DELIA ACETONE NAIL POLISH REMO...
5906750812571 1.49
Pastrues, pa aceton, i ngjyrës së thonjve me likoris. Thonj të pastër dhe të fuqishëm brenda sekondave. E largon në mënyrë efektive çdo lloj të ngjyrës së thonjve Pa aceton – mund të përdoret me thonj natyral, artificial dhe akrilik Pas përdorimit, mbetet aroma e kënaqshme dhe e freskët Vitaminat A, E dhe F si dhe ekstrakti i rrënjës likoris që përforcon bazën e thoit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN SENSIVA WASH LOTION 500ml ...
4032651140060 4.49
Veçanërisht tolerante ndaj lëkurës, losioni me bazë Sydet është losion për larje, i cili është pa ngjyrë dhe pa aromë. Veçanërisht e përshtatshme për alergji të lëkurës. Përmbajtja: 500ml.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN NAIL LOOSENER 100ml | HEQË…...
4047816021085 4.99
Tretës për largimin e llakut UV dhe akrilikut e cila mundëson poashtu thithjen e gellit. Acetoni bazohet në vajin e bajameve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN ALL WEEK LONG REMOVER 50ml...
4047816678272 3.99
Tretje pa aceton për largimin e lehtë të ngjyrave të “All Week Long”.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN NAIL CARE POLISH PRIMER 16...
4047816638009 3.49
Llak për thonj, primer nga LCN për zvogëlimin dhe pastrimin e thonjve nga vaji dhe gjurmët e vajit. Tanimë thonjt janë të përgaditur për t’i lyer me ngjyra të ndryshme dhe tanimë kanë qëndrueshmëri të përmirësuar.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN NAIL PREP 50ml | PASTRUES ...
4047816463779 3.49
Nail Prep – zgjidhje për përgatitjen e thonjve. Zgjidhje për gërryerje për thonjt natyral. E gatshme për përdorimin e gellit për lyerjen e thonjve me ngjyrë apo me permanent. Sasia: 50ml
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN MYKOSEPT SPRAY 50ml | SPRE...
4047816231354 5.49
Kjo zgjidhje përmban Kamomil dhe Patenol dhe është specifikisht e dizajnuar për të parandaluar dhe luftuar infeksionet fungale. Është e mjaftueshme të përdoret duke hedhur disa pika në mes të gishtit dhe thoit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
RIMMEL NAIL CARE DAY RESCUE 14...
3607349612689 2.79
Rimmel Nail Nurse Nail Rescue Treatment 12ml është formuluar me ekspertizë dhe përmban veti përbërëse të përzgjedhura, për të ndihmuar në përforcimin e thonjve të dobët brenda një periudhe prej 14 ditësh.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DELIA ACETONE NAIL POLISH REMO...
5906750812595 1.49
Pastrues, pa aceton, i ngjyrës së thonjve me likoris. Thonj të pastër dhe të fuqishëm brenda sekondave E largon në mënyrë efektive çdo lloj të ngjyrës së thonjve Pa aceton – mund të përdoret me thonj natyral, artificial dhe akrilik Pas përdorimit, mbetet aroma e kënaqshme dhe e freskët Vitaminat A, E dhe F si dhe ekstrakti i rrënjës likoris që përforcon bazën e thoit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN NATURAL NAIL BOOST SHINE F...
4047816672850 8.49
Pastrues për të pastruar shtresën shpërndarëse pas tharjes. Me vajra të shtuara për të ushqyer dhe hidratuar kutikulën.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN REMOVER 100ml | HEQËS I LL…...
4047816021115 2.99
Ruani thonjt e klientit tuaj nga rreziku i dëmtimit nga acetoni! LCN Polish, Seal dhe X-Tame – që të gjitha mund të hiqen me butësi, pa aceton.  
Krahaso QUICK SHOP