Gjithsej 14 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DRILLING MACHINE E...
49.99
Karakteristikat: Makinë për manikyr dhe pedikyr të cilësisë së lartë, 30000RPM, nuk bën zhurmë. I përshtatshëm: Pedalja e këmbës e përfshirë, bëjeni artin e lustrimit të thonjëve më të lehtë dhe më të përshtatshëm; Multi-përdorim: gdhendje, gravim, mprehje, lëmues, lustrim. Profesionale dhe portative, i dizajnuar për punë me cilësi të lartë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DRILLING MACHINE G...
10234 49.99
Aplikimi: Mund të përdoret për thonjtë natyralë, si dhe artificiale, për bluarje, prerje, gdhendje, lustrim për të gjitha llojet e artit të thonjve.Karakteristikat: Me shpejtësi të rregullueshme deri në 20,000 rpm, e bëjnë të lehtë përdorimin, dorën e sigurt dhe jo të dëmtuar. Formësoni dhe pastroni butësisht lëkurat e forta dhe ngjitësit e fortë.Përshtatëshmëria: Lehtë për t’u përdorur duke pasur nën kontrollë shpejtësinë e sajë; Ktheni në punë përpara dhe mbrapa.Dizajni: makina për grryerje e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DRILLING MACHINE M...
10232 29.99
Aplikimi: Mund të përdoret për thonjtë natyralë, si dhe artificiale, për grryerje, prerje, gdhendje, lustrim për të gjitha llojet e artit të thonjve. Karakteristikat: Me shpejtësi të rregullueshme deri në 20,000 rpm, e bëjnë të lehtë përdorimin, dorën e sigurt dhe jo të dëmtuar. Formësoni dhe pastroni butësisht lëkurat e forta dhe ngjitësit e fortë. Përshtatëshmëria: Lehtë për t’u përdorur duke pasur nën kontrollë shpejtësinë e sajë Dizajni: makina për grryerje e thonjëve është projektuar…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DRILLING MACHINE M...
YC-01 14.99
Makinë për grryerje e cila mund të përdoret për gdhendje, gravurë, mprehje, lëmim, lustrim, shpuarje dhe shumë përdorime të tjera.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DRILLING MACHINE N...
54.99
Sigurohuni që të merrni një nga makinat më të fuqishme të gërryerjes profesionale të thonjve në dispozicion. Kjo makinë për manikyr profesional dhe pedikyr funksionon pa zhurma ose dridhje. Kontroll maksimale dhe rehati, si për teknikin edhe për klientin, garantohet me veprim të heshtur dhe të qetë. Kjo makinë Nail Master përmban një kontroll të përgjithshëm të shpejtësisë së ndryshueshme deri në maksimum 25,000 RPM; duke e bërë atë të përshtatshme për të gjitha aplikimet…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DRILLING MACHINE P...
10235 54.99
Makina për gërryerjen e thonjëve Nail Drill 402 do të bëhet një asistent i domosdoshëm në fushën e pajisjeve të manikyrëve dhe shërbimeve të pedikyrëve. E fuqishme, me një shpejtësi rrotullimi deri në 35,000 rrotullime në minutë. Përparësitë kryesore të këtij modeli janë mungesa e dridhjeve. Shpejtësia e rrotullimit ndryshohet duke përdorur kontrollin rrotullues të vendosur në sipërfaqen e përparme të pajisjes. Drejtimi i rrotullimit të makinës gjithashtu mund të ndryshohet duke përdorur një pullë të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DUST COLLECTOR CLE...
858-5 39.99
Kompakt dhe i fuqishëm, ky aspirator për thithjen e pluhurit gjatë punës me thonj, është mjet ideal për të mbajtur vendin e juaj të punës të pastër nga pluhuri i thonjve si dhe për t’i bërë klientët e juaj të ndihen rehatshëm. Flutura do të evitoj mundësinë që pluhuri të shpërndahet dhe do ta mbledhë atë në një qese pluhuri.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ELECTRONIC NAIL DRILLIN...
KOD1000000376-1 49.99
Makinë për gërryerjen e thonjëve. Efikase dhe e qëndrueshme. Përfitime shumëdimensionale. Përdoret gjatë procedurës së aplikimit të thonjëve artificialë, pas vendosjes së tipsave,  përdoret kur dëshironi ta hiqni gellin e thonjëve artificialë, si dhe për formësimin e thonjëve.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DUST COLLECTOR WIT...
FMSM 858-6 79.99
Kompakt dhe i fuqishëm: ky aspirator për thithjen e pluhurit gjatë punës me thonj, është mjet ideal për ta mbajtur vendin tuaj të punës të pastër nga pluhuri i thonjve, si dhe për t’i bërë klientët tuaj të ndihen rehat. Flutura do ta evitojë mundësinë që pluhuri të shpërndahet dhe do ta mbledhë atë në një qese pluhuri.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DRILLING MACHINE |...
KOD1000000375 54.99
Makinë për gërryerjen e thonjve. Kujdes i shtuar për thonjtë, gjatë procesit të heqjes së gellit. Heq gellin në mënyrë brilante, pa e dëmtuar thoin. Moderne dhe tejet efikase. Pajisje që duhet ta ketë çdo sallon bukurie.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DRILLING MACHINE P...
DM-202 59.99
Veçoritë: 100% brend i ri me cilësi të lartë! Dizajn me peshë të lehtë për veprim preciz dhe e mbartshme E përshtatshme për padikyr dhe manikyr. E përkryer për përdorim profesional dhe për shtëpi. E përshtatshme edhe për njerëz edhe për kafshë shtëpiake.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DRILLING MACHINE G...
MM-2500 39.99
Makinë për gërryerjen e thonjve. Kujdes i shtuar për thonjtë, gjatë procesit të heqjes së gellit. Heq gellin në mënyrë brilante, pa e dëmtuar thoin. Moderne dhe tejet efikase. Pajisje që duhet ta ketë çdo sallon bukurie.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DUST COLLECTOR PIN...
6971072790622 27.99
Kompakt dhe i fuqishëm, ky aspirator për thithjen e pluhurit gjatë punës me thonj, është mjet ideal për të mbajtur vendin e juaj të punës të pastër nga pluhuri i thonjve si dhe për t’i bërë klientët e juaj të ndihen rehatshëm. Flutura do të evitoj mundësinë që pluhuri të shpërndahet dhe do ta mbledhë atë në një qese pluhuri.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DUST COLLECTOR WHI...
6971072790622-WH 27.99
Kompakte dhe i fuqishme, ky aspirator për thithjen e pluhurit gjatë punës me thonj, është mjet ideal për të mbajtur vendin e juaj të punës të pastër nga pluhuri i thonjve si dhe për t’i bërë klientët e juaj të ndihen rehatshëm. Flutura do të evitoj mundësinë që pluhuri të shpërndahet dhe do ta mbledhë atë në një qese pluhuri.  
Krahaso QUICK SHOP