Gjithsej 19 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV & LED LAMP WITH...
10212 39.99
Dizajni i avancuar i kujdesit të lëkurës: Kjo llampë LED- UV me dy ngjyra, llampë e kuqe-Pajisur me 4 LED që lëshojnë dritë të kuqe 660nm për të rritur qarkullimin e gjakut, në mënyrë që të kujdeseni dhe zbardhoni lëkurën tuaj duke e tharë gellin, dhe  24 copë LED me ngjyrë të bardhë 365nm + 395nm për të tharë gellin tuaj në thonjë. Thanë të gjitha llojet e gellave UV dhe LED p.sh. Base Coat,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV & LED LAMP WITH...
10214 34.99
Merrni trajtimin e një Mbretëreshë në shtëpinë tuaj përderisa vet ju e bëni mbjelljen e thonjëve. Gjithashtu plotëson të gjitha nevojat e një salloni profesional të thonjve. Gëzoni rehati dhe luks përderisa bëni manikyrin tuaj në komoditetin e shtëpisë tuaj ose zyrës. Thani thonjtë tuaj të bukur me Nail Light: më i shpejt se të tjerët, ideal dhe i përshtatshëm për fillestarë dhe teknikë profesional të thonjve. Karakteristikat: 48W UV LED llampë me 36 copë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV & LED LAMP WITH...
10213 44.99
Udhëzimet e produktit: 1. Dizajni i skemës: Opsionet fleksibile të tharjes me 4 kontrolle të paracaktuara: 10s, 30s, 60s dhe 99s modalitet i ulët i ngrohjes, Shijoni manikyrin profesional të thonjve në shtëpi. 2.I mbartshëm: Dizajni i vogël është kompakt, ergonomik dhe i lehtë. Është llamba perfekte për shkollë, zyrë, përdorim në shtëpi dhe sallon bukurie. 3.36 rruaza: Rruaza e patentuara UV / LED 54W ofrojnë vetitë unike: ndërtime të shpejta, shumë efikase në energji…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO UV&LED SENSOR NAIL...
72527274584 39.99
Rreth produktit: E DIZAJNUAR ME SENZOR AUTOMATIK: Posedon sensor të mençur dhe mund të ndizet automatikisht në momentin që e fusni dorën /këmbën tuaj brenda dhe fiket pasi që të tërheqni prapa dorën apo këmbën. Kohëmatësi që është 30/60 sekonda, ju mundëson që të kontrolloni kohën e trajtimit në secilën shtresë dhe poashtu posedon ekran LCD për t’ju treguar kohën e trajtimit. TRAJTON TË GJITHË GELLËT PËR THONJ: Llamba UV për thonj, që mund të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO UV NAIL LAMP WHITE 36W ...
725272745663 14.99
Rreth produktitMë e shpejt, më e sigurt dhe pa erë: 4 poçe super të fuqishme PL UV-A në tharësen për thonj ju premtojnë manikyr dhe pedikyr të sigurtë pa asnjë erë të vazhdueshmeKohëmatës rregullues të mençur: zgjedhni në mes të dy rregulluesve të kohëmatësit 120s dhe 180s, pavarësisht numrit të kotave dhe llojit të llakut për thonj që jeni duke e trajtuarTrajtim me shumë qëllime: Top kot UV, gell ndërtues UV apo gellët e tjerë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO UV NAIL LAMP WHITE ZH-2...
KOD1000000367 19.99
Rreth produktit: Më e shpejt, më e sigurt dhe pa erë: 4 poçe super të fuqishme PL UV-A në tharësen për thonj ju premtojnë manikyr dhe pedikyr të sigurtë pa asnjë erë të vazhdueshme Kohëmatës rregullues të mençur prej 120 sekondave. Trajtim me shumë qëllime: Top kot UV, gell ndërtues UV apo gellët e tjerë – tharësja për thonj do të trajtoj manikyrin butësisht dhe në mënyrë precize. Me përdorim të testuar: manikyr i lehtë në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LAMP SILVER 120/180s...
KOD1000000301 24.99
Rreth produktit Më e shpejt, më e sigurt dhe pa erë: 4 poqa super të fuqishme PL UV-A në tharësen për thonj ju premtojnë manikyr dhe pedikyr të sigurtë pa asnjë erë të vazhdueshme Kohëmatës rregullues të mençur: zgjedhni në mes të dy rregulluesve të kohëmatësit 120s dhe 180s, pavarësisht numrit të kotave dhe llojit të llakut për thonj që jeni duke e trajtuar Trajtim me shumë qëllime: Top kot UV, gell ndërtues UV apo…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV & LED LAMP WITH...
FD-93 79.99
Rreth produktit:Është kompatibile me të gjitha llojet e gellëve – llamba e mbartshme 48W LED dhe UV i thanë të gjitha llojet e gellëve LED dhe UV për thonj më shpejt se të gjitha tharëset e tjera për thonj.Kohëmatës me 4 shpejtësi për përshtatshmëri maksimale – 10, 30, 60, 99 sekonda (nxehtësi e ulët) dhe senzori automatik e bën të përshtatshme gjatë trajtimit;Mënyra unikate e nxehtësisë së ulët – tharësja për thonj Vishine SUN 5…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LED LAMP DOUBLE-HAND WI...
FD-72 69.99
Me rregullues të kohës dhe dizajn të senzorit: Kohëmatësi 5s-120s (koha mund të rregullohet sipas dëshirës). Senzor me sistem automatik, funksionim i lehtë, kursen energji dhe kohë. Dizajn rrethor me dritë LED: 30 drita LED që shpërndahet në mënyrë të barabartë. Metodë e dyfishtë: metodë automatike dhe metodë manuale. Ekran LCD: 1.6 inch  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV & LED LAMP 3-TI...
FD-3-3 29.99
Kohëmatës me 3 rregullues të kohës: 10s/30s/60s. (për thonj të thjeshtë me gell, ju duhen vetëm 10 sekonda. Duhet përafërsisht 30 sekonda për ta tharë ngjitësin UV për thonj dhe 60 sekonda për ta tharë ngjitësin gjem. Dizajn mode: me formë diamanti 3D dhe dizajn mahnitës të paketimit. Kjo makinë posedon sensor automatik me rreze të kuqe. Do të filloj të funksionojë automatikisht kur duart të futen brenda dhe, poashtu, do të fiket automatikisht kur duart…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV & LED LAMP WITH...
FD-2-2 79.99
Llambë për thonj. Llambë për thonj, me peshë të lehtë, e mbartshme, kursen energjinë, kompakte dhe me dizajn ergonomik, e mjaftueshme për t’i trajtuar pesë gishtirinjtë e dorës apo këmbës së bashku. Kompatibile me të gjithë gellët për thonj: llamba UV 48W CCFL LED than të gjitha llojet e gellëve LED apo UV me shpejt se tharëset e tjera për thonj. Është ideale edhe për përdorim në shtëpi, por edhe në sallone të bukurisë. Mbulesë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LAMP WITH SENSOR 36w...
FD-27 54.99
Rreth produktit:E shpejtë, e sigurt dhe pa erë: 4 poçe super të fuqishëm PL UV-A në tharësen për thonj ju garantojnë manikyr dhe pedikyr të sigurt;Kohëmatës rregullues të mençur: zgjedhni mes dy rregulluesve të kohëmatësit 120s dhe 180s, pavarësisht numrit të kotave dhe llojit të llakut për thonj që jeni duke e aplikuar;Trajtim me shumë funksione: Top kot UV, gell ndërtues UV apo gellët e tjerë – tharësja për thonj do të trajtojë manikyrin butësisht…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LAMP WHITE DOUBLE-HA...
FD-26 62.49
54W UV llambë për tharjen e thonjëve për përdorim në sallone dhe në shtëpi. Me 6 poçe 9 watt. Për të kursyer më shumë kohë, ky produkt është mjaft i madh që të përdoret për të 2 duart dhe këmbët në të njëjtën kohë. Karakteristikat: Dritë UV & Ventilator Fuqia 54w Kohëmatës i përfshirë me kontrollë digjitale Dizajn i bukur E përsosur për tharjen e gellit, top coat & llakut të thonjve Për manikyr &…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV & LED LAMP BLAC...
KOD1000000151 109.99
Llambë UV-LED, për performancë maksimale me 54W. Për herë të parë, të gjitha avantazhet e dritës UV dhe LED janë kombinuar në një llambë. Llamba mund të përdoret jo vetëm me dritë UV apo LED, por me të dy dritat në të njëjtën kohë. Gellët me ngjyrë UV, gellët llak UV dhe gellët LED, mund të përforcohen në mënyrë ideale dhe të shpejtë. Senzori ndërtues ndizet automatikisht pasi që dora të futet brenda. Falë kësaj,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LAMP PINK 120/180sec...
FD-36 24.99
Rreth produktit Më e shpejt, më e sigurt dhe pa erë: 4 poqa super të fuqishme PL UV-A në tharësen për thonj ju premtojnë manikyr dhe pedikyr të sigurtë pa asnjë erë të vazhdueshme Kohëmatës rregullues të mençur: zgjedhni në mes të dy rregulluesve të kohëmatësit 120s dhe 180s, pavarësisht numrit të kotave dhe llojit të llakut për thonj që jeni duke e trajtuar Trajtim me shumë qëllime: Top kot UV, gell ndërtues UV apo…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LAMP COLORFUL 36W | ...
KOD1000000150 14.99
Rreth produktit Më e shpejt, më e sigurt dhe pa erë: 4 poqa super të fuqishme PL UV-A në tharësen për thonj ju premtojnë manikyr dhe pedikyr të sigurtë pa asnjë erë të vazhdueshme Kohëmatës rregullues të mençur: zgjedhni në mes të dy rregulluesve të kohëmatësit 120s dhe 180s, pavarësisht numrit të kotave dhe llojit të llakut për thonj që jeni duke e trajtuar Trajtim me shumë qëllime: Top kot UV, gell ndërtues UV apo…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LAMP PINK 36W | UV L...
KOD1000000149 14.99
Rreth produktit: E shpejtë, e sigurt dhe pa erë: 4 poqa super të fuqishëm PL UV-A në tharësen për thonj ju garantojnë manikyr dhe pedikyr të sigurt; Kohëmatës rregullues të mençur: zgjedhni mes dy rregulluesve të kohëmatësit 120s dhe 180s, pavarësisht numrit të kotave dhe llojit të llakut për thonj që jeni duke e aplikuar; Trajtim me shumë funksione: Top kot UV, gell ndërtues UV apo gellët e tjerë – tharësja për thonj do të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LIGHT BULB 9w | POÇ …...
D00348 1.49
Poç për UV llampë. E përshtatshme për llambat tharëse UV 9W apo 36W; Ideale për gypat e dritës UV që janë të instaluara në llambat tharëse UV; E përshtatshme për sallone profesionale, studio, apo për përdorim në shtëpi; Gjatësia e valëve është lehtësisht e dukshme dhe nuk përbën rrezik për sytë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL UV LAMP 9w | UV LL...
IBL-L082 10.99
Cilësi 100% e lartë Trajtim/tharje të gellit për thonj si dhe pastrim/sterilizim të thonjve E përshtatshme edhe për thonj të dorës por edhe për thonj të këmbës Funksionon lehtësisht; instaloni dritën tub, futni llambën në prizë, vendosni thonjt tuaj ndër dritën tub dhe fillon të punoj. E përkryer për përdorim në sallone apo për shtëpi  
Krahaso QUICK SHOP