Gjithsej 79 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
IBD HARD GEL BUILDER GEL NATUR...
039013721800 29.99
Builder Gel Natural është një hije neutral ngjyrë bezhë e përdorur për Manikyr francez dhe vazhdime të thonjëve.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-P.12KXV 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit me një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të masës së gellit. Rradhitja e duhur e grimcave e bën masën të fortë dhe fleksibile si dhe në të njejtën kohë shumë ngjitëse në thonj natyral dhe artificial. Base One Pink gelli është 1 fazor, me dendësi të trashë dhe me ngjyrë roze të tejdukshme. Masë ngjitëse shumë të mirë me veti vetë nivelizuese. Rekomandohet…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-C.12DXVI 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit me një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të masës së gellit. Rradhitja e duhur e grimcave e bën masën të fortë dhe fleksibile si dhe në të njejtën kohë shumë ngjitëse në thonj natyral dhe artificial. Baza One Clear është një gell transparent, ideal për të ndërtuar thoin natyral si dhe atë artificial. Me lehtësi ju mund të përzieni elemente dhe të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD HARD GEL BUILDER GEL CLEAR...
039013611781 29.99
Gell ndërtues i tejdukshëm LED&UV.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD HARD GEL BUILDER GEL CLEAR...
039013604004 12.99
Gell ndërtues i tejdukshëm.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD HARD GEL BUILDER GEL PINK ...
039013604103 12.99
Pink Builder Gels janë formuluar për manikyrët rozë klasike franceze, dhe janë të dizajnuara për vazhdime të thonjve.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD BUILDER GEL ULTRA WHITE 14...
039013604301 12.99
Gell ultra i bardhë është një bardhë natyrale e ndritshme e prodhuar për Manikyr francez dhe vazhdime të thonjëve.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD HARD GEL BUILDER GEL PINK ...
039013568320 29.99
Pink Builder Gels UV janë formuluar për manikyrët rozë klasike franceze, dhe janë të dizajnuara për vazhdime të thonjve.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH TOP COAT L...
039013565022 11.99
Ofron një fund të shkëlqyeshëm të manikyrin tuaj Aplikoni pas shtresës së ngjyrës për të siguruar ngjitje më të mirë Rezistente ndaj dëmtimeve dhe qëndron gjatë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD POWER BOND GEL BONDER 14ml...
039013565015 11.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN AFO BUILDING GEL F 5ML | G...
40217 14.99
Tekstura inovative all-for-one (AFO) të këtij sistemi të gellit me performancë të lartë sjellë rezultate të përsosura për të gjithë thonjt që ballafaqohen me paqëndrueshmëri të jashtëzakonshme. Gelli ndërtues dhe modelues në kombinim me AFO Nail Foundation dhe Bonding Gel, është i përshtatshëm për thonj problematik dhe është e disponueshme në tre verzione. Vetitë përbërëse të modelimit: Vazhdueshmëri me viskozitet të lehtë E lehtë për modelim Është i lëmuar Veçoritë: Siguri ndaj thyerjes Elasticitet të lartë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN SCULPTURE UV CONSTRUCTION ...
4047816139056 44.99
UV Gell modelues shumë i mirë për të gjitha produktet e reja të modeluara dhe të rimbushura, që kanë gjatësi të jashtëzakonshme dhe forma të veçanta. KARAKTERISTIKAT E MODELIMIT: Vazhdueshmëri rezistente; Varianti F: vazhdueshmëri jashtëzakonisht të qëndrueshme. EFFEKTI: E testuar kundër çarjeve të jashtëzakonshme VEÇORITË: Mund të përzgjedhet në hije të ndryshme të ngjyrave; të procesuara vetëm me ngjitësit promovues; pa acid. LCN Sculpture është pastë modeluese me rezistencë të lartë ndaj thyerjes si dhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN AFO BUILDING GEL 40ml | GE...
4047816763312 54.99
Tekstura inovative all-for-one (AFO) të këtij sistemi të gellit me performancë të lartë sjellë rezultate të përsosura për të gjithë thonjt që ballafaqohen me paqëndrueshmëri të jashtëzakonshme. Gelli ndërtues dhe modelues në kombinim me AFO Nail Foundation dhe Bonding Gel, është i përshtatshëm për thonj problematik dhe është e disponueshme në tre verzione. Vetitë përbërëse të modelimit: Vazhdueshmëri me viskozitet të lehtë E lehtë për modelim Është i lëmuar Veçoritë: Siguri ndaj thyerjes Elasticitet të lartë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BIO GLASS GEL 10ml | GELL ...
4047816780067 24.99
Risia e LCN – BIO GLASS GEL (BGG), gell 100% pa acid me aktive organike për thonj të shëndetshëm. Bio-Glass përmban vetëm veti të cilat pranohen nga trupi i njeriut. Si rezultat, trupi pëson reaksion nga mbrojtja kundër stresit, psh. mund të shmanget shtytja dhe ngulfatja e trupit të huaj. Bio-Glass krijon lidhje natyrale tek thoi natyral. Për shkak të përbërjes së veçantë jo-organike, bio-glass nuk prapësohet nga trupi por përkrah ndërtimin e indit të ri. Në veçanti,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BIO GLASS GEL 40ml | GELL ...
4047816763329 79.99
Risia e LCN – BIO GLASS GEL (BGG), gell 100% pa acid me aktive organike për thonj të shëndetshëm. Bio-Glass përmban vetëm veti të cilat pranohen nga trupi i njeriut. Si rezultat, trupi pëson reaksion nga mbrojtja kundër stresit, psh. mund të shmanget shtytja dhe ngulfatja e trupit të huaj. Bio-Glass krijon lidhje natyrale tek thoi natyral. Për shkak të përbërjes së veçantë jo-organike, bio-glass nuk prapësohet nga trupi por përkrah ndërtimin e indit të ri. Në veçanti,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN AFO BONDING GEL 10ml | GEL...
4047816745875 19.49
Tekstura inovative all-for-one (AFO) e këtij sistemi të gellit me performancë të lartë, sjellë rezultate të përsosura për të gjithë thonjt që ballafaqohen me paqëndrueshmëri të jashtëzakonshme. Lloji për konsumatorit: Për konsumatorë me thonj të yndyrshëm, me tendencë për heqje të jashtëzakonshme të thonjve Efekti: Ngjitës përforcues para modelit Shmangje nga heqja e thoit Veçoritë: Trajtoni për një periudhë prej afërsisht 2 minutash në ajër (pa llambë). Ka përmbajtje acidi. Aplikimi: Fillojeni modelimin me AFO Nail Foundation. Thahet…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN AFO NAIL FOUNDATION GEL 10...
4047816745868 16.99
Tekstura inovative all-for-one (AFO) e këtij sistemi të gellit me performancë të lartë, sjellë rezultate të përsosura për të gjithë thonjt që ballafaqohen me paqëndrueshmëri të jashtëzakonshme. Lloji për konsumatorit: Për konsumatorë me thonj të yndyrshëm, me tendencë për heqje të jashtëzakonshme të thonjve Efekti: Ngjitës përforcues para modelit Shmangje nga heqja e thoit Veçoritë: Trajtoni për një periudhë prej afërsisht 2 minutash në ajër (pa llambë). Ka përmbajtje acidi. Aplikimi: Fillojeni modelimin me AFO Nail…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN SCULPTURE UV CONSTRUCTION ...
4047816019358 44.99
UV Gell modelues shumë i mirë për të gjitha produktet e reja të modeluara dhe të rimbushura, që kanë gjatësi të jashtëzakonshme dhe forma të veçanta. KARAKTERISTIKAT E MODELIMIT: Vazhdueshmëri rezistente; Varianti F: vazhdueshmëri jashtëzakonisht të qëndrueshme. EFFEKTI: E testuar kundër çarjeve të jashtëzakonshme VEÇORITË: Mund të përzgjedhet në hije të ndryshme të ngjyrave; të procesuara vetëm me ngjitësit promovues; pa acid. LCN Sculpture është pastë modeluese me rezistencë të lartë ndaj thyerjes si dhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BASE GEL XTRA 10ml | GELL ...
4047816403768 24.99
Për thonj natyral të hidratuar dhe të yndyrshëm, të cilët kanë tendencë të bien nga gishti. E përshtatshme edhe si rezultat i ndryshimit të produkteve që përmbajnë acid apo tretës dhe të ndryshimit të sistemeve të lëngshme të pudrës. EFEKTI: Ngjitje jashtëzakonisht të fuqishme. KARAKTERISTIKAT: përbërje të acidit LCN Base Gel Xtra është ngjitës promovues që përmbanë acid dhe që trajtohet lehtë me aciditet të lartë prej 10% tek LCN. Base Gel Xtra rekomandohet për…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL PINK 2...
WT004250P 39.99
Gelli UV me fazë të bashkëshkrierjes dhe me vazhdueshmëri të butë, me shkëlqim, vetë-nivelizues dhe me mbajtje të mirë. Është e përshtatshme për tipsa dhe për shabllona.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL CLEAR ...
WT004250 39.99
Faza ndërtuese e gellit UV, me vazhdueshmëri të butë, transparente si kristali dhe me shkëlqim, vetë-nivelizues dhe ka mbajtje të mirë. Është e përshtatshme për tipsa dhe për shabllona.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-P.5013KXV 12.49
Base One Pink UV Gel, e trashë, rozë transparente, ideale për të ndërtuar thoin mbi tipsa si dhe mbi themelin e thoit. Base One sjellë opcione për përzierjen e elementeve të ndryshme të dizajnit si dhe kombinohet me gellët e tjerë apo akrilikët. E trashë, vetë-nivelizimi sjellë një nivel të rehatisë duke e eliminuar nevojën për nivelizimin e sipërfaqes së themelit të thonit. Duke e eliminuar ekrilikun, produkti acidik merret duke patur efekt më të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-DT.18AXVI 8.99
Base One Diamond Touch është gell pa ngjyrë me një shkëlqim të imët, shkëlqim i cili dhuron efektin e përsosmërisë së diamantëve. Ideal për të ndërtuar thonjtë natyral apo tipse. Formula e pasur ofron një punë impresive të manikyrit. Krijon një shkëlqim që vezullon. Gell me dendësi të mesme, me veti vetë nivelizuese i cili ofron një rehati të nivelit të lartë. Shtresa e fundit pas pastrimit nuk kërkon të aplikohet edhe ndonjë shtresë me shkëlqim. …
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-C.5008DXVI 12.49
Përpilimi i veçantë i produkteve të linjës Base One mundëson që ju të mund të përsërisni pamjen e klientëve çdo ditë dhe në çdo ngjarje. Në linjën e produktit ju mund të gjeni gell me cilësi të lartë për një fazë, siç janë gellët e tillë të maskuar si dhe gellët për manikyrin model francez. Kur përdorni gellin Base One, ju mund të jeni të sigurtë që do të keni punë të rehatshme me gellët…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE BONDER ACID F...
BO-BB.04EXVI 8.99
Gellët Base One u krijuan nga receta moderne që prodhon një zinxhir polimeri jashtëzakonisht të qëndrueshëm të masës së gellit. Aplikimi i duhur i grimcave e bën masën të fortë dhe të lakueshme në të njëjtën kohë, me një përshtatshmëri shumë të mirë të thoit artificial me atë natyral. Cilësia e lartë e gellit Base One – Bonder Gel pa përmbatje të acidit rrit ngjitjen e masës së gellit. Produkti është i shkëlqyer për bazën e thoit problematik dhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE BONDER ACID 3...
BO-BK.04EXVI 8.99
Gellët Base One u krijuan nga receta moderne që prodhon një zinxhir polimeri jashtëzakonisht të qëndrueshëm të masës së gellit. Aplikimi i duhur i grimcave e bën masën të fortë dhe të lakueshme në të njëjtën kohë, me një përshtatshmëri shumë të mirë të thoit artificial me atë natyral. Cilësia e lartë e  bazës së gellit Base One Bonder 30 ml e ngritë masën ngjitëse të gellit. Produkti është i shkëlqyeshëm për thonj problematik dhe për bazën e butë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-QF.04EXVI 8.99
Gellët Base One u krijuan nga receta moderne që prodhon një zinxhir polimeri jashtëzakonisht të qëndrueshëm të masës së gellit. Aplikimi i duhur i grimcave e bën masën të fortë dhe të lakueshme në të njëjtën kohë, me një përshtatshmëri shumë të mirë të thoit artificial me atë natyral. Base One Quick Finish është një gell freskues, i përshtatshëm për aplikim. Thahët nën UV llambë. Karakterizohet me një nivelim plotësisht të mirë, ngjitje të shkëlqyer, elasticitet dhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-F.04EXVI 8.99
Një-fazësh, gell shndëritës me vazhdueshmëri të hollë dhe e përshtatshme për përdorim. Trajtohet me dritë UV. Karakterizohet me nivel mesatarisht të mirë, masë ngjitëse të fortë dhe fleksibile, dhe me përfundim shkëlqyes për shtresat e fundit. Shkon shumë mirë me gellët e linjës Base One. Si ta përdorni: përdorni gellin mbi thonj dhe trajtojeni me llambë UV për një periudhë prej 2 minutash. Për shkak se Quick Finish nuk ka shtresë shpërndarëse, pas trajtimit mos…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-SH.26DXVI 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga recepta moderne që prodhon hallka të polimerit të masës së gellit që janë jashtëzakonisht të qëndrueshme. Përshtatja e duhur e pjesëzave e bën masën të fortë dhe fleksibile dhe në të njejtën kohë me masë ngjitëse të mirë për tipsa dhe për thonj natyral. Base One Shining është gell shkëlqyes i mrekullueshëm. Është transparent dhe me trashësi mesatare. I mbron thonjt nga heqja e ngjyrës si dhe nga zverdhimi. Vendosni një…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-W3.30KXV 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga receta moderne që prodhon zinxhirë të polimerit që janë jashtëzakonisht të qëndrueshme të masës së gellit. Përshtatja e duhur e grimcave e bën masën të fuqishme dhe fleksibile dhe në të njejtën kohë ngjitës të mirë tek tipsat dhe thonjtë natyral. W-3 Bianco Extra: Falë ndriçimit dhe rritjes së densitetit të pigmentit të bardhë deri në 70% në formulë – u arrit e bardha e përsosur. VEÇORITË: Dendësi me…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-W4.15JXV 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga receta moderne që prodhon zinxhirë të polimerit që janë jashtëzakonisht të qëndrueshme të masës së gellit. Përshtatja e duhur e grimcave e bën masën të fuqishme dhe fleksibile dhe në të njejtën kohë ngjitës të mirë tek tipsat dhe thonjtë natyral. W-4 Bianco Extra falë rritjes së dendësisë së pigmentit të bardhë prej 70% në formulë – u arrit e bardha e përsosur. VEÇORITË: Dendësi me trashësi të mesme…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-W2.04LXV 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga receta moderne që prodhon zinxhirë të polimerit që janë jashtëzakonisht të qëndrueshme të masës së gellit. Përshtatja e duhur e grimcave e bën masën të fuqishme dhe fleksibile dhe në të njejtën kohë ngjitës të mirë tek tipsat dhe thonjtë natyral. W-2 Bianco Neve falë rritjes së densitetit të pigmentit të bardhë prej 30% në formulë – u arrit e bardha e përsosur. VEÇORITË: Dendësi me trashësi të mesme…
Krahaso QUICK SHOP