Gjithsej 37 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
SILCARE UNIQUE PINK SHINE NAIL...
5906720560976 3.99
Ëndërroni thonj të fortë dhe të shkëlqyeshëm siç janë thonjt nga diamanti? Me Nail Manicure Butter Pink Shine e re nga Siclare®, ju do të keni dukje të shëndetshme në bazën e thonjve tuaj. Duart e juaja do të bëhet ekspozita e juaj! Formula e gjalpit karakterizohet me përbërjen e veçantë të kompleksit të vitaminave A + E + F, vajit kastor, gjalpit shea, glicerinës dhe vajit të rrushit, e cila sjellë përkujdesje optimale për…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE 7DAYS TOP COAT 15ml | ...
5902232122435 5.99
7 Days Top Coat the Garden of Colour është formulë inovative përmes së cilës manekyri i juaj do të marr një përfundim ideal dhe të qëndrueshëm. Preparati formon kot të lëmuar mbi thonjt e ngjyrosur, e cila dukshëm e prolongon qëndrueshmërinë dhe shkëlqimin e thonjve të ngjyrosur. E ruan shkëlqimin dhe ngjyrën përderisa e mbron thoin nga çarja. VEÇORITË: shtim i shkëlqimin dhe kotit të aktivizuar me dritë UV. ngjyrim i thonjve të ngjyrosur me…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE TOP COAT NANO CERAMIC ...
5906720565667 4.99
Nano Ceramic Top Coat është formulë profesionale e cila përdoret për mbrojtjen e shtresës së sipërfaqes së thoit. Mund të përdoret për gell, akrilik dhe natyral, si dhe për llak për thonj. Formon shtresë të qëndrueshme mbrojtëse dhe u jep thonjve “pamje të lagur” për një kohë të gjatë!  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE TOP COAT ULTRAVIOLET 1...
5906720565681 4.99
Ultraviolet Top Coat është formulë profesionale e cila përdoret për mbrojtjen e shtresës së sipërfaqes së thoit. Mund të përdoret për gell, akrilik dhe natyral, si dhe për llak për thonj. Formon shtresë të qëndrueshme mbrojtëse dhe u jep thonjve “pamje të lagur” për një kohë të gjatë!  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BELL NAIL POLISH FRENCH MANICU...
5907446666669 1.49
Manikyri francez është mënyra më impresive për dekorimin e thonjve. Oferta më e re për manikyr francez përbëhet nga 3 hijezime: 3 nga to janë të pasuruara me pjesëza që reflektojnë dritë dhe 3 të tjerat me shkëlqim të pazakonshëm. Kutia gjithashtu përmban smal të bardhë mbulues për tipsa. U sjellë thonjve pamje të sofistikuar dhe të bukur. Brusha e prerë në mënyrë precize e lehtëson aplikimin.  
Krahaso QUICK SHOP