Gjithsej 12 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL TRANSPARENT BRUSH ...
KOD1000000397 0.99
Brushë për thonj. Tani do ta keni fare lehtë shpërndarjen e gellit, me anë të kësaj brushe fantastike e cila mundëson kryerjen procesin pa vështirësi dhe me shumë estetikë. Mundëson edhe aplikime tjera në thonj (dizajne të ndryshme estetike). Hijeshi dhe bukuri për thonjtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL BRUSH (WHITE 7) 1p...
KOD0005911409 0.99
Brushë për thonj. Tani do ta keni fare lehtë shpërndarjen e gellit, me anë të kësaj brushe fantastike e cila mundëson kryerjen procesin pa vështirësi dhe me shumë estetikë. Mundëson edhe aplikime tjera në thonj (dizajne të ndryshme estetike). Hijeshi dhe bukuri për thonjtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL ART TOOL BRUSHES |...
KOD1000000405 4.99
Brushë për thonj. Modelim ombre i thonjëve me anë të kësaj brushe fantastike, e cila mundëson aplikimin e stilit ombre në thonj, pa vështirësi dhe me shumë estetikë. Hijeshi dhe bukuri për thonjtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL BRUSH (BLACK 7) 1p...
KOD0005911406 0.99
Brushë për thonj. Tani do ta keni fare lehtë shpërndarjen e gellit, me anë të kësaj brushe fantastike e cila mundëson kryerjen procesin pa vështirësi dhe me shumë estetikë. Mundëson edhe aplikime tjera në thonj (dizajne të ndryshme estetike). Hijeshi dhe bukuri për thonjtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL BRUSH (BLACK 8) 1p...
KOD0005911407 0.99
Brushë për thonj. Tani do ta keni fare lehtë shpërndarjen e gellit, me anë të kësaj brushe fantastike e cila mundëson kryerjen procesin pa vështirësi dhe me shumë estetikë. Mundëson edhe aplikime tjera në thonj (dizajne të ndryshme estetike). Hijeshi dhe bukuri për thonjtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL BRUSH (BLACK 3) 1p...
KOD0005911408 0.99
Brushë për thonj. Tani do ta keni fare lehtë shpërndarjen e gellit, me anë të kësaj brushe fantastike e cila mundëson kryerjen procesin pa vështirësi dhe me shumë estetikë. Hijeshi dhe bukuri për thonjtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN NAIL ART PROTECH NA1 GEL B...
4047816369637 5.99
Fibri plastik biotek është idealisht i përshtatshëm për gellët UV të LCN-së, gellët me ngjyrë dizajni 3D për art të përjetshëm të thonjve në vetitë e saja përbërëse të procesuara.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL BRUSH BROWN | BRUS...
MA37 0.99
100% brend i ri dhe cilësi të lartë Brusha me qime është e përkryer për trajtim artistik të thonjve / manikyr / pedikyr Shumë e mirë pas lëmimit dhe para bërjes së thonjve me llak Për pastrimin e pluhurit, dhe të mbeturave nga lëmimi Me mbajtëse plastike, e lehtë për tu mbajtur E fuqishme mjaftueshëm për të pastruar pluhurin dhe nuk e dëmton lëkurën e butë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GELL & DEZIGN NAIL...
IBL-B002 0.99
Veçoritë: Ideal për punë artistike me thonj. E përshtatshme për përdorim profesional dhe për shtëpi. E lehtë për ta menaxhuar dhe operuar. E përshtatshme për çdo zonjë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL TRANSPARENT BRUSH ...
KOD1000000183 1.49
Brushë transparente të cilën ju do të mund ta përdorni gjatë punës suaj me gell apo akril.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN GEL BRUSH PROTECH 21028 | ...
4047816348250 5.99
Brushë e nevojshme për aplikimin e llak gellit. Fijet e brushës mundësojnë një mbulim të përsosur dhe pa vija. Për rezultate të mira, aplikoni ngjyrën në shtresë të hollë, thajeni dhe përsërisni.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN NAIL BOND BRUSH | BRUSHË P…...
4047816298517 4.99
Brushë e veçantë aktive për ngjitjen e thonjve.  
Krahaso QUICK SHOP