Gjithsej 20 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE TRIPLE CUT D.X NAIL CP...
KOD0005911220 2.49
Prerëse për thonj artificialë. Cilësi e lartë e garantuar dhe qëndrueshmëri e madhe. Mprehni prerëset për t’i prerë thonjtë në gjatësinë dhe stilet e dëshirueshme. E përshtatshme për thonjtë artificialë ose thonjtë natyralë. E përshtatshme për përdorim profesional  ose për përdorim në shtëpi.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LIGHTING LAMP FOR NAILS...
KOD0005911121 17.99
Llambë ndriçuese me llupë për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës. Shumë e sofikstikuar dhe e qëndrueshme.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SOLINGEN CUTICLE CLIPPE...
4002320452060 1.99
Prerëse për kutikula. E përshtatshme për thonj akrilik imitues / thonj artificialë / thonj natyralë; Brisk që pren lëmueshëm; E përshtatshme për përdorim profesional dhe për shtëpi; E prodhuar nga çeliku.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LIGHT BULB L 9W | PO...
F-37-6 1.49
Poç për UV llambë. E përshtatshme për llambat tharëse UV 9W apo 36W; Ideale për gypat e dritës UV që janë të instaluara në llambat tharëse UV; E përshtatshme për sallone profesionale, studio, apo për përdorim në shtëpi; Gjatësia e valëve është lehtësisht e dukshme dhe nuk përbën rrezik për sytë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE PORCELAN ACRYL GLASS |...
KL0200 4.99
Enë qelqi në formë tetëkëndëshi. Përdoret për të vendosur pluhurin akrilik gjatë punës.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
OVNAK SCISSORS FOR CUTICLES &#...
3871267001669 3.49
Modeli për fillestar opcionalisht sjellë zgjedhje në mes të skajit prerës me mikro-dhëmbëzorë dhe skajit prerës të ngjyrosur.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL CLEANING BRUSH IBL...
IBL-B031 1.49
Veçoritë: 100% brend i ri dhe cilësi të lartë Brusha me qime është e përkryer për trajtim artistik të thonjve/manikyr/pedikyr Shumë e mirë pas lëmimit dhe para bërjes së thonjve me llak Për pastrimin e pluhurit, dhe të mbeturave nga lëmimi Me mbajtëse plastike, e lehtë për tu mbajtur E fuqishme mjaftueshëm për të pastruar pluhurin dhe nuk e dëmton lëkurën e butë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL BOWL | TAS PËR THO…...
IBL-C23 2.99
Ky tas është ideal për trajtimin e thonjve, thithjen e akrilikut dhe zbutjen e gellit të tipsave të thonjëve. Shtoni ujë të nxehtë te tasi i bardhë, derisa pjesa për trajtimin e thoit apo acetonit të jetë e vendosur te pjesa e epërme e tasit (i cili është rezistent ndaj acetonit). Ky proces i nxehjes ndihmon që acetoni ta tretë akrilikun e thonjëve më shpejt dhe, gjithashtu, lejon trajtimin spa. Pjesa e epërme e tasit është…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MANICURE EQUIPMENT IBL-...
IBL-NC11 1.99
Lugë për shtypjen e kutikulave. Madhështore për pastrim nën kutikulën e thoit apo papastërtitë që gjenden në thon. Duke e përdorur larguesin, është mënyra më e sigurtë për të pastruar poret në krahasim me shtrydhjen e puqrrave të zeza. Trajtim i veçantë anti-bakterial i çelikut inoks. E ulë nivelin e infeksionit dhe gjasat e inflamimit!  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL TWEEZER | PINCË PË…...
IBL-NC15 1.49
Pincë e dizajnuar specifikisht nga ekspertët e artit për t’ju lejuar që t’i modeloni thonjtë me dekorime artistike, me një lehtësi  shumë të madhe. Pinca me formë të lakuar ju lejon që t’i aplikoni aksesorët e thonjëve me precizitet të lartë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE CUTICLE EQUIPMENT IBL-N...
IBL-NC14 0.99
Kjo vegël, me maje të dyfishtë, është dizajnuar për prerjen e kutikulës përreth thonjve tuaj, derisa, në të njëjtën kohë, i bën ata të lëmuar.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DRILLING MACHINE |...
IBL-H15 2.99
Shpuese për thonj. 100% brend i ri me cilësi të lartë! Karakteristikat: Dizajn me peshë të lehtë për veprim preciz dhe e mbartshme; E përshtatshme për padikyr dhe manikyr; E përkryer për përdorim profesional dhe për shtëpi; E përshtatshme edhe për njerëz edhe për kafshë shtëpiake.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SOLINGEN NAIL CPLIPPER ...
0662 1.49
Prerëse për thonj. E përshtatshme për thonj akrilik imitues / thonj artificialë / thonj natyralë; Stile të ndryshme të prerjes: prerje me skaje të drejta / prerje me skaje rrethore; Brisk që pren lëmueshëm; E përshtatshme për përdorim profesional dhe për shtëpi; E prodhuar nga çeliku.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN NAIL CLIPPER PROFESSIONAL ...
4047816022228 12.99
Prerëse për thonj, përdoret lehtë për shkurtimin e thonjve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN DUST BRUSH | BRUSHË PËR TH…...
4047816268879 7.49
Brushë e fortë për pluhur për pastrimin e plotë të thonjve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL TIPS TRANSPARENT B...
IBL-C27D 1.79
Kuti e zbrazët për tipsa. Vendosni tipsat në këtë kuti dhe kurseni kohën tuaj. Tipsat i gjeni shumë më lehtë duke i lënë të grumbulluara në këtë kuti të lezetshme.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE UV LIGHT BULB 9w | POÇ …...
D00348 1.49
Poç për UV llampë. E përshtatshme për llambat tharëse UV 9W apo 36W; Ideale për gypat e dritës UV që janë të instaluara në llambat tharëse UV; E përshtatshme për sallone profesionale, studio, apo për përdorim në shtëpi; Gjatësia e valëve është lehtësisht e dukshme dhe nuk përbën rrezik për sytë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ZINGEN NAIL CLIPPER | P...
6920001211554 1.99
E përshtatshme për thonj akrilik imitues / thonj artificial / thonj natyral Stile të ndryshme të prerjes: prerje të mirë / me skaje të drejta / me skaje rrethore Brisk që prenë lëmueshëm E përshtatshme për përdorim profesional dhe për shtëpi E prodhuar nga çeliku.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL TIPS BOX 1x500pcs ...
IBL-C27 1.79
Kuti e zbrazët për tipsa. Vendosni tipsat në këtë kuti dhe kurseni kohën tuaj. Tipsat i gjeni shumë më lehtë duke i lënë të grumbulluara në këtë kuti të lezetshme.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MANICURE EQUIPMENT IBL-...
IBL-NC12 0.99
Veçoritë: Brend i ri. E prodhuar nga çeliku inoks. Shtypës me fund të dyfisht për shtypjen dhe prerjen e kutikulës së thoit. Fundi që duket si lugë (me fund të lakuar) përdoret për shtypjen e kutikulave – dizajni lehtësisht ndihmon në formësimin e kutikulave. Brisku i heq mbetjet e lwkurës që janë të vështira të hiqen në thonj dhe është madhështore për largimin e ngjitësit kur përdorni thonj akrilik. E përshtatshme për përdorim në sallone profesionale…
Krahaso QUICK SHOP