Gjithsej 5 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE TONGUE DEPRESSOR WAXING...
10245 1.99
Shpatulla në dispozicion për të sjellur aplikim të saktë dhe efikas të dyllit. Veçoritë kryesore: Sjellë aplikim të saktë dhe efikas të dyllit. E përshtatshme për përdorim me dyllë të ngrohtë dhe të nxehtë të depilimit Me gjerësi të hollë, ideale për punë me dyllë për vetulla dhe për fytyrë. Shpatulla – thupër druri e rrafshët, me përfundim rrethor. Mund të përdoret poashtu për të larguar produktet nga qypi për të shmangur kontaminimin. E disponueshme,…
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DEPILATION SPATULA (SMA...
KOD1000000396 0.49 0.39
Shpatulla për depilim. Të mrekullueshme për heqjen e qimeve. Ekonomike dhe të qëndrueshme. Të lehta dhe të përshtatshme për përdorim. Heqin qimet në mënyrë perfekte, duke e lënë lëkurën të butë dhe të lëmueshme.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA WOOD SPATOLA 1x100pcs ...
8024116003146 3.49
Shpatulla profesionale dylle me cilësi të lartë. Thupra druri të rrafshta me skaje rrethore. Janë ideale për përdorim me të gjitha llojet e dyllëve E përshtatshme për përdorim për dyllë të ngrohtë dhe të nxehtë. Për vetëm një përdorim, të cilat sjellin higjienë përfundimtare.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ROMED DEPILATION SPATUL...
3280079 2.49
Shpatulla në dispozicion për të sjellur aplikim të saktë dhe efikas të dyllit. Veçoritë kryesore: Sjellë aplikim të saktë dhe efikas të dyllit. E përshtatshme për përdorim me dyllë të ngrohtë dhe të nxehtë të depilimit Me gjerësi të hollë, ideale për punë me dyllë për vetulla dhe për fytyrë. Shpatulla – thupër druri e rrafshët, me përfundim rrethor. Mund të përdoret poashtu për të larguar produktet nga qypi për të shmangur kontaminimin. E disponueshme,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DEPILATION SPATULA 1X50...
8717202433636 1.49
Veçoritë kryesore: Sjellë aplikim të saktë dhe efikas të dyllit. E përshtatshme për përdorim me dyllë të ngrohtë dhe të nxehtë të depilimit Me gjerësi të hollë, ideale për punë me dyllë për vetulla dhe për fytyrë. Shpatulla – thupër druri e rrafshët, me përfundim rrethor. Mund të përdoret poashtu për të larguar produktet nga qypi për të shmangur kontaminimin. E disponueshme, e cila sjellë higjienë të jashtëzakonshme.  
Krahaso QUICK SHOP