Gjithsej 19 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DEPILATORY HEATER WITH ...
WN108-1A 11.99
Ngrohës elektrik dylli elektrik i cili është projektuar për të shkrier dyllin depilues që gjendet në roll fishekun. Është i përbërë nga një mbajtës për të futur fishekun në të dhe është i lidhur me rrjetin e energjisë elektrike me një kabllo të energjisë.Ngrohet e shpejtë, fuqia 40W, shkrieni dyllin për vetëm 20-30 minuta dhe pastaj mund ta aplikoni atë.Absolutisht i sigurt dhe nuk lë asnjë pasojë.Mënyrë më e shpejtë për të hequr qimet në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DEPILATORY HEATER WITH ...
6971072790264 14.99
Ngrohës elektrik dylli elektrik i cili është projektuar për të shkrier dyllin depilues që gjendet në roll fishekun. Është i përbërë nga një mbajtës për të futur fishekun në të dhe është i lidhur me rrjetin e energjisë elektrike me një kabllo të energjisë.Depilator dyshe me bazë në të cilën mund të vendosni 2 rroll fisheka në të njejtën kohë.Ngrohet e shpejtë, fuqia 40W, shkrieni dyllin për vetëm 20-30 minuta dhe pastaj mund ta aplikoni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DEPILATORY HEATER WITH ...
WN108-6A 24.99
Ngrohës elektrik dylli elektrik i cili është projektuar për të shkrier dyllin depilues që gjendet në roll fishekun. Është i përbërë nga një mbajtës për të futur fishekun në të dhe është i lidhur me rrjetin e energjisë elektrike me një kabllo të energjisë. Depilator treshe me bazë në të cilën mund të vendosni 3 rroll fisheka në të njejtën kohë. Ngrohet e shpejtë, fuqia 40W, shkrieni dyllin për vetëm 20-30 minuta dhe pastaj mund…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE WAX WARMER 400g | DEPIL...
FL-5 34.99
Depilator në tas. Është i përshtatshëm për përdorim në sallone të bukurisë si dhe në spa. Poashtu, është i përshtatshëm për teknikët e thonjve, terapeutët mobilë, studentët dhe, gjithashtu, për përdorim në shtëpi. Buton për fikje/startim i cili mund të rregullohet prej funksionimit mesatar te ai i lartë. I përshtatshëm për të gjitha llojet e dyllëve. Tasi është nga alumini. Ka kapak plastik rezistent ndaj dëmtimit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DEPILATORY HEATER ONE (...
KOD1000000369 6.49
Depilator për heqjen e qimeve. I mrekullueshëm për heqjen e qimeve. Ekonomik dhe i qëndrueshëm. I lehtë dhe i përshtatshëm për përdorim. Heq qimet në mënyrë perfekte, duke e lënë lëkurën të butë dhe të lëmueshme. I sjell lëkurës suaj rehati dhe ndjenjë të qetësimit. I vogël dhe fleksibil, i lehtë për ta mbajtur me vete; Mund të përdoret edhe në shtëpi edhe në sallon bukurie; I përkryer për përdorim profesional dhe personal.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILWAX SUPER PLUS | ...
8024116003160 9.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILWAX ROLL ON | DEP...
8024116003047 9.99
DEPILIA – dyllë depilimi rrollne, është e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës. Janë produkte me veti përbërëse zbutëse dhe hidratuese, duke iu falenderuar vetive të pasura natyrale të përbërësve aktiv që janë të cilësisë së lartë. E dizajnuar për të larguar qimet e padëshiruara, ajo vepron në thellësi duke e respektuar balancën hidrolipidike të lëkurës delikate.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILWAX 800g | DEPILA...
8024116003177 36.99
Ngrohës profesional i dyllit 800g.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILWAX ROLL ON PLUS ...
8024116003030 9.99
DEPILIA – dyllë depilimi rrollne, është e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës. Janë produkte me veti përbërëse zbutëse dhe hidratuese, duke iu falenderuar vetive të pasura natyrale të përbërësve aktiv që janë të cilësisë së lartë. E dizajnuar për të larguar qimet e padëshiruara, ajo vepron në thellësi duke e respektuar balancën hidrolipidike të lëkurës delikate.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE WAX DEPILATOR | DEPILAT...
FT-9 7.49
Depilator i bardhë. I sjell lëkurës suaj rehati dhe ndjenjë të qetësimit; E vogël dhe fleksibile, e lehtë për ta mbajtur me vete; Mund të përdoret edhe në shtëpi edhe në sallon bukurie; I përkryer për përdorim profesional dhe personal.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILWAX 400g | DEPILA...
8024116003023 34.99
Ngrohës profesional i dyllit 400g.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DOUBLE WAX WARMER 1x2pc...
FL-6 49.99
Depilator metali në tas. Është i përshtatshëm për përdorim në sallone të bukurisë si dhe në spa. Poashtu, është i përshtatshëm për studentët dhe për përdorim në shtëpi; Buton për fikje/startim i cili mund të rregullohet prej funksionimit mesatar, deri te ai i lartë; I përshtatshëm për të gjitha llojet e dyllëve; Përfshin edhe tas nga alumini; Ka kapak plastik rezistent ndaj dëmtimit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA BASE 3 DEPILWAX ROLL O...
8024116003092. 29.99
Bazë me 3 nxehëse për dyllën rrollne.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA BASE 2 DEPILWAX ROLL O...
8024116003085. 18.49
Bazë me 2 nxemëse për dyllën rrollne.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA BASE 1 DEPILWAX ROLL O...
8024116003078. 13.99
Bazë me 1 nxehëse për dyllën rrollne.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILWAX 500g | DEPILA...
8024116003054 36.99
Ngrohës profesional i dyllit 500.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DEPILIA DEPILWAX 250g | DEPILA...
8024116003016 34.99
Ngrohës profesional i dyllit 250.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DEPILATORY HEATER SET 1...
6936688100012 84.99
Është e përshtatshme për përdorim në sallone të bukurisë si dhe në spa. Poashtu është e përshtatshme për terapeutët mobil, studentët dhe për përdorim në shtëpi. Buton për fikje/startim e cila mund të rregullohet prej funksionimit mesatar tek ajo e lartë. E përshtatshme për të gjitha llojet e dyllëve Përfshinë tas nga alumini Kapak plastik rezistent ndaj dëmtimit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO DEPILATORY HEATER ONE 1...
725272745762 6.99
Depilator për heqjen e qimeve. I mrekullueshëm për heqjen e qimeve. Ekonomik dhe i qëndrueshëm. I lehtë dhe i përshtatshëm për përdorim. Heq qimet në mënyrë perfekte, duke e lënë lëkurën të butë dhe të lëmueshme. I sjell lëkurës suaj rehati dhe ndjenjë të qetësimit. I vogël dhe fleksibil, i lehtë për ta mbajtur me vete; Mund të përdoret edhe në shtëpi edhe në sallon bukurie; I përkryer për përdorim profesional dhe personal.  
Krahaso QUICK SHOP