Gjithsej 43 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BEYBI GLOVES L 1X100pcs...
8690648403206 5.49
Doreza lateksi me qëndrueshmëri të lartë. Përdorni ato për t’i mbrojtur duart tuaja gjatë punës me ngjyra dhe trajtime të ndryshme në salonin tuaj. Jo-sterile Lateks natyral Një përdorimshe Paketimi përmban 100 copë Të pluhrosura
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BEYBI GLOVES M 1X100pcs...
8690648403107 5.49
Doreza lateksi me qëndrueshmëri të lartë. Përdorni ato për t’i mbrojtur duart tuaja gjatë punës me ngjyra dhe trajtime të ndryshme në salonin tuaj. Jo-sterile Lateks natyral Një përdorimshe Paketimi përmban 100 copë Të pluhrosura
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BEYBI GLOVES S 1X100pcs...
8690648403008 5.49
Doreza lateksi me qëndrueshmëri të lartë. Përdorni ato për t’i mbrojtur duart tuaja gjatë punës me ngjyra dhe trajtime të ndryshme në salonin tuaj. Jo-sterile Lateks natyral Një përdorimshe Paketimi përmban 100 copë Të pluhrosura
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR SALON CUTTING CAPE...
10247 2.99
Përparëse për klient e cila mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një salon bukurie. Pastrohet lehtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
REVOLUTION PRO HAIR COLOUR REM...
5057566043854 11.49
Filloni me Revolution PRO Hair Colour Remover. Ky shpërlarës i ngjyrës profesional shpejtë dhe lehtë e largon ngjyrën permanente, semi-permanente dhe të përkohshme, për të rikthyer ngjyrën natyrale ose për të pregatitur flokun për një pamje të re pa pritur aspak. E formuluar pa zbardhues ose amoniak për një shpërlarje të butë dhe pa dëmtim të ngjyrës, Revolution PRO Hair Colour Remover gjithashtu funksionon edhe si detoksifikues i flokut, për të pastruar shtresimin e produkteve,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DELIA CAMELEO MEN COLOR CREAM ...
5901350445846 3.99
Formulë profesionale për meshkuj e cila mund të përdoret për ngjyrosjen e mjekrës, mustaqeve dhe flokëve të thinjura. I mbulon në mënyrë efektive qimet e thinjura përdorim të lehtë, formulë të sigurtë ofron rezultate të dukshme pas 5 minutash pa përbërje të amoniakut, para-fenilenediaminës dhe parabenit  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DISPOSABLE BLACK GLOVES...
KOD1000000389 6.99
• Dorëza najloni për punë, në sallonet e bukurisë; • Ndjesi dhe prekje e pakompromistë; • Hipoalergjetike, pa lateks dhe pa pluhur, dizajn i pastër; • Komoditet i madh.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DISPOSABLE BLACK GLOVES...
KOD1000000388 6.99
• Dorëza najloni për punë, në sallonet e bukurisë; • Ndjesi dhe prekje e pakompromistë; • Hipoalergjetike, pa lateks dhe pa pluhur, dizajn i pastër; • Komoditet i madh.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE FRESH AROMA WIPES ALOE ...
3908868470034 0.99
Faculeta të lagura. Elastike, e trashë, efikase për pastrim. Pa alkool. Higjienike. Pastrojnë, zbusin dhe ushqejnë lëkurën.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DELIA CAMELEO MEN COLOR CREAM ...
5901350445853 3.99
Formulë profesionale për meshkuj e cila mund të përdoret për ngjyrosjen e mjekrës, mustaqeve dhe flokëve të thinjura. I mbulon në mënyrë efektive qimet e thinjura përdorim të lehtë, formulë të sigurtë ofron rezultate të dukshme pas 5 minutash pa përbërje të amoniakut, para-fenilenediaminës dhe parabenit  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIRSALON HAIR SALON CA...
KOD0000033554 2.99
Mbulesë rezistente ndaj ujit. Mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një salon bukurie. Pastrohet lehtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIRSALON HAIR SALON CA...
KOD0000003326 2.99
Mbulesë Allure, rezistente ndaj ujit. Mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një salon bukurie. Pastrohet lehtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE RED&BLACK BEAUTY S...
KOD0005911172 3.49
Përparëse për sallone. Ekonomike dhe e qëndrueshme. Profesionale, për të gjitha qëllimet; Rezistente ndaj bllanzhit dhe ujit; Material luksoz me peshë të lehtë; Mahnitëse dhe e përshtashme; Nuk ka nevojë për kujdes të shtuar ndaj saj, rezistente ndaj rrudhave; Mund të lahet në makinën e rrobave.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR STYLE DESIGN HAIR ...
KOD0005911171 2.69
Përparësja është 100% brend i ri dhe është prodhuar nga materiali najlon i cilësisë së lartë; është e qëndrueshme, siguron rehati të shkëlqyeshme. Është me peshë të lehtë, e butë, rezistente ndaj njollave dhe ujit, si dhe veçohet për skajet e saj rrethore. Është e ripërdorshme. Mund të lahet në makinën e rrobave. Profesionale; Rezistente ndaj bllanzhit dhe ujit; Material luksoz me peshë të lehtë; Mahnitëse dhe e përshtashme; Rezistente ndaj rrudhave; Mund të lahet…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE FRESH AROMA WET WIPES C...
3908868470058 0.99
Faculeta të lagura. Elastike, e trashë, efikase për pastrim. Pa alkool. Higjienike. Pastrojnë, zbusin dhe ushqejnë lëkurën.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON TOWEL 90x50cm | PESHQIR...
600128 4.99
Këto peshqira të tharë me ngjyrë dhe rezistente ndaj klorinës, kanë madhësi prej 90cm x 50cm dhe nuk do të humbin ngjyrën në kontakt me ngjyra të flokëve apo me spa kemikale të ndryshme. 100% pambuk.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON TOWEL 90x50cm | PESHQIR...
600127 4.99
Këta peshqir të tharë, me nuanca ngjyre dhe rezistente ndaj klorinës, kanë madhësi prej 90cm x 50cm dhe do të rezistojnë humbjen e ngjyrës nga kontakti me ngjyrat e flokëve, si dhe nga kemikalet spa. 100% pambuk.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SUBRINA COLOUR REMOVAL WIPES S...
4260379932166 5.69
Faculeta për heqjen e ngjyrës Faculetat për heqjen e ngjyrës nga flokët e heqin pa përpjekje të madhe ngjyrën dhe njollat e ngjyrave nga lëkura pas procesit të ngjyrimit. E butë, material të pa-thurur është shumë e përshtatshme për lëkurë. Sistem me një përdorim dhe me qëndrueshmëri të freskët është ekonomike dhe lehtë për ta mbajtur. Kujt i nevojitet? Është e përkryer për përdorim tek sallonet e bukurisë.  Funksioni i saj kryesor Formula e veçantë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DELIA CAMELEO MEN COLOR CREAM ...
5901350445822 3.99
Formulë profesionale për meshkuj e cila mund të përdoret për ngjyrosjen e mjekrës, mustaqeve dhe flokëve të thinjura. I mbulon në mënyrë efektive qimet e thinjura përdorim të lehtë, formulë të sigurtë ofron rezultate të dukshme pas 5 minutash pa përbërje të amoniakut, para-fenilenediaminës dhe parabenit
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SCHWARZKOPF HAIR COLOR BRUSH |...
4045787108569 1.70
Schwarzkopf Classic Brushë për ngjyrë – vetëm për përdorim profesional.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SCHWARZKOPF HAIR COLOR BOWL | ...
4045787020915 1.55
Tasi shërben për përzierje të ngjyrës së flokëve dhe është me dorezë të lehtë ergonomike. Poashtu është me sipërfaqe të poshtme të parrëshqitshme dhe me shenja matëse.  
Krahaso QUICK SHOP
29%
Krahaso QUICK SHOP
EVA CAPILO TOWEL 50X30CM | PES...
00801401 3.49 2.49
Peshqiri Capilo do të thith në mënyrë të lehtë lagështinë derisa qëndron e butë dhe me pelush. Materiali i saj i përbërë nga Pambuku Hygro® mundëson që secili peshqir të thahet shpejtë pas përdorimit si dhe bëhet më i butë dhe më elegante pas disa larjeve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR ALUMINIUM FOIL CAP | KAP...
8012345618651 1.49
Kapelë alumini për sallone bukurie. Është kapelë e shkëlqyer e cila ndihmon për t’i sjellur flokëve efekt të nxehtësisë duke reflektuar nxehtësi të brendshme rrezatuese nga koka. Është madhështore për mirëmbajtjen e ngjyrës natyrale apo të përhershme të flokëve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR TIPPING CAPES 1X25 | KAP...
8012345618668 3.49
Kapelë qeseje për sallone bukurie.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR MEASURING CUP | TAS MATË…...
8012345523146 1.99
Tas matës për ngjyra flokësh për sallone bukurie profesionale.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR NECK TRAY | QAFORE PLAST...
8012345619115 2.49
Qafore plastike për nevoja të punës me ngjyra flokësh. Për sallone profesionale.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR HAIR SPATULA | SHPATULL ...
8012345619306 2.99
Shpatullë për ngjyrosje LABOR PRO për sallone profesionale.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR HAIR SPATULA LUNGA | SHP...
8012345542970 5.99
Shpatullë për ngjyrosje LABOR PRO për sallone profesionale.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR EQUIPMENT BLACK BAG | Ç…...
4030363101546 13.49
Këllëf elegant i lëkurës me rrip për krahë apo sipër belit, për katër llojet e gërshërëve për qethje, kapëseve, krehërve, brushave si dhe veglave të tjera.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE FACE MASK 1x50pcs | MAS...
IBL-H09 2.29
Maskë mbrojtëse për fytyrë. Maskë për fytyrë e cila sjell nivel shtesë mbrojtjeje; Largon bakteriet duke i filtruar ato; Me pjesën e brendshme të përshtatshme për hundë, mundëson përshtatshmëri të lartë; Është në dispozicion, me lidhëse elastike që kapen në vesh; 50 maska në një kuti.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE AMOS BEAUTY SALON CAPE ...
KOD0000003351 2.99
Përparëse për fenirim dhe grim, për sallone të bukurisë. Profesionale për mbrojtje nga njollat që mund të mbesin në rroba apo uniformë të punës gjatë grimimit.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LISAP HAIR COLOR REMOVER 25g |...
1505020000010 3.49
Shpëlarësi i ngjyrës Lispa përdoret për të eliminiuar vetëm pigmentin e ngjyrës artificiale. Mos e përdorni mbi lëkurë të kokës. Produkti vepron përgjatë gjithë sipërfaqes së flokut që ka nevojë t’i hiqet ngjyra duke e mbajtur atë larg lëkurës së kokës.    
Krahaso QUICK SHOP