Gjithsej 36 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
EVA EVYOXIN CREAM 30VOL. 9% 10...
8412261111029 1.49
Për dallim nga produktet tjera, ky është më i butë. Kremë osksiduese për nuancim dhe zbukurim. E dizajnuar për ngjyrën e përkryer zhvilluese Divina, për kapacitet optimal për të arritur barazim të ngjyrës. Në dispozicion janë 4 volume në mënyrë që të arrihen rezultatet e pëkryera profesionale Koncentrimi i volumit 10 është i më i shumëanshëm sa i përket vargut të oksidimit. Është ideal për flokët me mosshqitje të lartë. Ajo posedon një mori funksionesh:…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA WELLOXON DEVELOPER HYDRO...
4056800088072 7.27
E respektuar nga frizerët anekënd globit për vazhdueshmërinë dhe trashësinë e saj kremoze, përzierjen e përmirësuar dhe performancën moderne. Me përzierjen madhështore, trashësinë dhe vazhdueshmërinë kremoze, Welloxon Perfect është peroksid me cilësi fantastike që është lehtë i përdorshëm dhe që sjellë rezultate madhështore. Welloxon Perfect ngjitet tek floku në mënyrë të përkryer dhe qëndron saktësisht ku duhet, duke mundësuar precizitet dhe zhvillim të ngjyrës. Përzgjedhni nga 3 përforcues të ndryshëm, Pastel: 6% – 20% 9%…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA WELLOXON DEVELOPER HYDRO...
4056800088034 7.27
E respektuar nga frizerët anekënd globit për vazhdueshmërinë dhe trashësinë e saj kremoze, përzierjen e përmirësuar dhe performancën moderne. Me përzierjen madhështore, trashësinë dhe vazhdueshmërinë kremoze, Welloxon Perfect është peroksid me cilësi fantastike që është lehtë i përdorshëm dhe që sjellë rezultate madhështore. Welloxon Perfect ngjitet tek floku në mënyrë të përkryer dhe qëndron saktësisht ku duhet, duke mundësuar precizitet dhe zhvillim të ngjyrës. Përzgjedhni nga 3 përforcues të ndryshëm, Pastel: 6% – 20% 9%…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA EVYOXIN CREAM 20VOL 6% 100...
8412261111036 1.49
Për dallim nga produktet tjera, ky është më i ndriqueshmi. Krem oksidues për nuancim dhe zbukurim. E dizajnuar për ngjyrën e përkryer zhvilluese Divina, për kapacitet optimal për të arritur barazim të ngjyrës. Në dispozicion janë 4 volume në mënyrë që të arrihen rezultatet e përkryera profesionale. Koncentrimi i volumit 20 është i përkryer për reaksione të ulëta oksidimi, psh tek formati shishe prej 1000ml / 33,81fl oz Përfitimet: Stabilitet të përkryer. Rekomandohet për gjithçka…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EMULSIONDOR HYDROGEN EU...
8000836230031 0.99
Përmban peroksid hidrogjeni. Shmangni kontaktin me sytë. Shpërlani sytë menjëherë nëse produkti vjen në kontakt me to. Vendosni doreza të përshtatshme. Mbajeni larg fëmijëve. Ky produkt ka për qëllim të përdoret ekskluzivisht në lidhje me ngjyrat e flokëve të llojit oksidues ose me pudrat/kremat për zbardhjen e flokëve. Për përdorim profesional. 40 Vol.- 12%
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EMULSIONDOR HYDROGEN EU...
8000836230024 0.99
Përmban peroksid hidrogjeni. Shmangni kontaktin me sytë. Shpërlani sytë menjëherë nëse produkti vjen në kontakt me to. Vendosni doreza të përshtatshme. Mbajeni larg fëmijëve. Ky produkt ka për qëllim të përdoret ekskluzivisht në lidhje me ngjyrat e flokëve të llojit oksidues ose me pudrat/kremat për zbardhjen e flokëve. Për përdorim profesional. 30 Vol.- 9%
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON EMULSIONDOR HYDROGEN EU...
8000836230017 0.99
Përmban peroksid hidrogjeni. Shmangni kontaktin me sytë. Shpërlani sytë menjëherë nëse produkti vjen në kontakt me to. Vendosni doreza të përshtatshme. Mbajeni larg fëmijëve. Ky produkt ka për qëllim të përdoret ekskluzivisht në lidhje me ngjyrat e flokëve të llojit oksidues ose me pudrat/kremat për zbardhjen e flokëve. Për përdorim profesional. 20 Vol.- 6%  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON TECH EMULSIONDOR HYDROG...
8000836230727 3.49
Përmban peroksid hidrogjeni. Shmangni kontaktin me sytë. Shpërlani sytë menjëherë nëse produkti vjen në kontakt me to. Vendosni doreza të përshtatshme. Mbajeni larg fëmijëve. Ky produkt ka për qëllim të përdoret ekskluzivisht në lidhje me ngjyrat e flokëve të llojit oksidues ose me pudrat/kremat për zbardhjen e flokëve. Për përdorim profesional. 980ml 40 vol/12%  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON TECH EMULSIONDOR HYDROG...
8000836230710 3.49
Përmban peroksid hidrogjeni. Shmangni kontaktin me sytë. Shpërlani sytë menjëherë nëse produkti vjen në kontakt me to. Vendosni doreza të përshtatshme. Mbajeni larg fëmijëve. Ky produkt ka për qëllim të përdoret ekskluzivisht në lidhje me ngjyrat e flokëve të llojit oksidues ose me pudrat/kremat për zbardhjen e flokëve. Për përdorim profesional. 980ml 30 vol/9%  
Krahaso QUICK SHOP
29%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON TECH EMULSIONDOR HYDROG...
8000836230703 3.49 2.49
Përmban peroksid hidrogjeni. Shmangni kontaktin me sytë. Shpërlani sytë menjëherë nëse produkti vjen në kontakt me to. Vendosni doreza të përshtatshme. Mbajeni larg fëmijëve. Ky produkt ka për qëllim të përdoret ekskluzivisht në lidhje me ngjyrat e flokëve të llojit oksidues ose me pudrat/kremat për zbardhjen e flokëve. Për përdorim profesional. 980ml 20 vol/6%  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON TECH EMULSIONDOR HYDROG...
8000836230697 3.49
Përmban peroksid hidrogjeni. Shmangni kontaktin me sytë. Shpërlani sytë menjëherë nëse produkti vjen në kontakt me to. Vendosni doreza të përshtatshme. Mbajeni larg fëmijëve. Ky produkt ka për qëllim të përdoret ekskluzivisht në lidhje me ngjyrat e flokëve të llojit oksidues ose me pudrat/kremat për zbardhjen e flokëve. Për përdorim profesional. 980ml 10 vol/3%  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SUBRINA CREMEOXYD HYDROGEN 30V...
4260379932098 5.04
Hidrogjeni Cremeoxyd është një krem zhvillues ​​që siguron që kremat me ​​ngjyra Subrina Professional dhe Gelli Blanc Premium të kenë efekt optimal. Një substancë ushqyese me një kompleks stabilizues lejon depërtimit uniform dhe optimal në flokë. Hidrogjeni Cremeoxyd mbron dhe ushqen flokët tuaj gjatë ngjyrosjes ose zbardhimit. Duke pasur parasysh kërkesat e ngjyrososjes, ju mund të zgjedhni në mes të pesë përqendrimeve të ndryshme: 1.9, 3, 6, 9, 12%.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SUBRINA CREMEOXYD HYDROGEN 20V...
4260379931145 5.04
Hidrogjeni Cremeoxyd është një krem zhvillues ​​që siguron që kremat me ​​ngjyra Subrina Professional dhe Gelli Blanc Premium të kenë efekt optimal. Një substancë ushqyese me një kompleks stabilizues lejon depërtimit uniform dhe optimal në flokë. Hidrogjeni Cremeoxyd mbron dhe ushqen flokët tuaj gjatë ngjyrosjes ose zbardhimit. Duke pasur parasysh kërkesat e ngjyrososjes, ju mund të zgjedhni në mes të pesë përqendrimeve të ndryshme: 1.9, 3, 6, 9, 12%.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SUBRINA CREMEOXYD HYDROGEN 40V...
4260379932104 5.04
Hidrogjeni Cremeoxyd është një krem zhvillues ​​që siguron që kremat me ​​ngjyra Subrina Professional dhe Gelli Blanc Premium të kenë efekt optimal. Një substancë ushqyese me një kompleks stabilizues lejon depërtimit uniform dhe optimal në flokë. Hidrogjeni Cremeoxyd mbron dhe ushqen flokët tuaj gjatë ngjyrosjes ose zbardhimit. Duke pasur parasysh kërkesat e ngjyrososjes, ju mund të zgjedhni në mes të pesë përqendrimeve të ndryshme: 1.9, 3, 6, 9, 12%.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE ACTIVATING CRE...
8412261152138 1.99
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Kremë aktive e formuluar për përdorim me kremën e përhershme të linjës së ngjyrës Divina.Pure. Sasia dhe përqëndrimi i përshtatshëm janë dhënë në udhëzimet për përdorimin e Divina.Pure pa amoniak. Me 4 nivele ndriquese, ju do të merrni rezultatet* që ju dëshironi. Divina.Pure Activating Cream 28V është një kremë zhvilluese e rekomanduar për fuqi më të madhe të ndriçimit dhe ngjyra që nxjerrë në pah shkëlqimin. Ajo është e përshtatshme në mënyrë ideale…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE ACTIVATING CRE...
8412261152114 1.99
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Kremë aktive e formuluar për përdorim me kremën e përhershme të linjës së ngjyrës Divina.Pure. Sasia dhe përqendrimi i përshtatshëm janë dhënë në udhëzimet për përdorimin e Divina.Pure pa amoniak. Me 4 nivele ndriquese, ju do të merrni rezultatet* që ju dëshironi. Divina.Pure Activating Cream 8V është një kremë zhvilluese e rekomanduar për fuqi më të madhe të ndriçimit dhe ngjyra që nxjerrë në pah shkëlqimin. Ajo është e përshtatshme në mënyrë ideale…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE ACTIVATING CRE...
8412261152121 1.99
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Kremë aktive e formuluar për përdorim me kremën e përhershme të linjës së ngjyrës Divina.Pure. Sasia dhe përqendrimi i përshtatshëm janë dhënë në udhëzimet për përdorimin e Divina.Pure pa amoniak. Me 4 nivele ndriquese, ju do të merrni rezultatet* që ju dëshironi. Divina.Pure Activating Cream 18V është një kremë zhvilluese e rekomanduar për fuqi më të madhe të ndriçimit dhe ngjyra që nxjerrë në pah shkëlqimin. Ajo është e përshtatshme në mënyrë ideale për…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
STILL KREM HYDROGEN 6% 500ml |...
8606002721886 1.99
Përpunues në procesimin e ngjyrosjes së flokut. Përdoret në kombinim me ngjyrë ose zbardhues, sipas mënyrës së përdorimit të tyre.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
STILL KREM HYDROGEN 9% 500ml |...
8606002721909 1.99
Përpunues në procesimin e ngjyrosjes së flokut. Përdoret në konbinim me ngjyrë ose zbardhues, sipas mënyrës së përdorimit të tyre.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
STILL KREM HYDROGEN 12% 500ml ...
8606002721923 1.99
Përpunues në procesimin e ngjyrosjes së flokut. Përdoret në kombinim me ngjyrë ose zbardhues, sipas mënyrës së përdorimit të tyre.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA EVYOXIN CREAM 30vol. 9% 10...
00151102 1.49
E dizajnuar për ngjyrën e përkryer zhvilluese Divina, për kapacitet optimal për të arritur barazim të ngjyrës. Në dispozicion janë 4 volume në mënyrë që të arrihen rezultatet e përkyera profesionale. Koncentrimi i volumit 30 është i përkryer për reaksione të ulëta oksidimi, p.sh. tek formati shishe prej 100ml. Përfitimet: Stabilitet të përkryer. Rekomandohet për ngjyrim dhe përmirësim të theksimit të flokut I bën flokët shumë të butë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA WELLOXON DEVELOPER HYDRO...
4056800088058 7.27
E respektuar nga frizerët anekënd globit për vazhdueshmërinë dhe trashësinë kremoze, përzierjen e përmirësuar dhe performancën moderne. Me përzierjen madhështore, trashësinë dhe vazhdueshmërinë kremoze, Welloxon Perfect është peroksid me cilësi fantastike që është lehtë i përdorshëm dhe që sjellë rezultate madhështore.  Welloxon Perfect ngjitet tek floku në mënyrë të përkryer dhe qëndron saktësisht ku duhet, duke mundësuar precizitet dhe zhvillim të ngjyrës. Përzgjedhni nga 4 përforcues të ndryshëm, Pastel: 6% – 20% 9% – 30%…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA CREAM DEVELOPER 20vol. 6...
4015600152611 7.27
E respektuar nga frizerët anekënd globit për vazhdueshmërinë dhe trashësinë kremoze, përzierjen e përmirësuar dhe performancën moderne. Me përzierjen madhështore, trashësinë dhe vazhdueshmërinë kremoze, Welloxon Perfect është peroksid me cilësi fantastike që është lehtë i përdorshëm dhe që sjellë rezultate madhështore.  Welloxon Perfect ngjitet tek floku në mënyrë të përkryer dhe qëndron saktësisht ku duhet, duke mundësuar precizitet dhe zhvillim të ngjyrës. Përzgjedhni nga 4 përforcues të ndryshëm, Pastel: 6% – 20% 9% – 30%…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LONDA CREME 20vol. 6% 1000ml |...
4015600076665 5.76
Krem oksidues 6% Londa Londacolor. Emulsion oksidues i optimizuar me Vitaflection Microsphere Activator për rezultate të përkryera të ngjyrimit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA EVYOXIN CREAM 10vol. 3% 10...
00151104 1.49
Për dallim nga produktet tjera, ky është më i butë. Krem osksidues për nuancim dhe zbukurim. E dizajnuar për ngjyrën e përkryer zhvilluese Divina, me kapacitet optimal për të arritur barazim të ngjyrës. Në dispozicion janë 4 volume në mënyrë që të arrihen rezultatet e pëkryera profesionale. Koncentrimi i volumit 10 është i më i shumëanshëm sa i përkët vargut të oksidimit. Është ideal për flokët me mos-shqitje të lartë. Ajo posedon një mori funksionesh: tona të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA EVYOXIN CREAM 40vol. 12% 1...
8412261111012 1.49
Për dallim nga produktet tjera, ky është më i ndriqueshmi Krem osksidues për nuancim dhe zbukurim. E dizajnuar për ngjyrën e përkryer zhvilluese Divina, për kapacitet optimal për të arritur barazim të ngjyrës. Në dispozicion janë 4 volume në mënyrë që të arrihen rezultatet e pëkryera profesionale Koncentrimi i volumit 40 është i përkryer për reaksione të ulëta oksidimi, psh tek formati shishe prej 1000ml / 33,81fl oz Përfitimet Stabilitet të përkryer. Rekomandohet për gjithçka…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA DIVINA PURE ACTIVATING CRE...
8412261152053 4.49
KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET Krem i aktivizuar dhe i formuluar për përdorim me kremin e përhershëm të linjës së ngjyrës Divina.Pure. Sasia dhe përqendrimi i përshtatshëm janë dhënë në udhëzimet për përdorimin e Divina.Pure pa amoniak. Me 4 nivele ndriquese, ju do të merrni rezultatet* që ju dëshironi. Divina.Pure Activating Cream 5V është një kremë zhvilluese e rekomanduar për fuqi më të madhe të ndriçimit dhe ngjyra që nxjerrë në pah shkëlqimin. Ajo është e përshtatshme…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LONDA CREME 40vol. 12% 1000ml ...
4015600076702 5.76
Krem oksidues 12% Londa Londacolor. Emulsion oksidues i optimizuar me Vitaflection Microsphere Activator për rezultate të përkryera të ngjyrimit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LONDA CREME 30vol. 9% 1000ml |...
4015600076689 5.76
Krem oksidues 9% Londa Londacolor. Emulsion oksidues i optimizuar me Vitaflection Microsphere Activator për rezultate të përkryera të ngjyrimit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LONDA CREME 10vol. 3% 1000ml |...
4015600076641 5.76
Krem oksidues 3% Londa Londacolor. Emulsion oksidues i optimizuar me Vitaflection Microsphere Activator për rezultate të përkryera të ngjyrimit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA EVYOXIN CREAM 40vol. 12% 1...
8412261110046 3.49
Për dallim nga produktet tjera, ky është më i ndriqueshmi Kremë osksiduese për nuancim dhe zbukurim. E dizajnuar për ngjyrën e përkryer zhvilluese Divina, për kapacitet optimal për të arritur barazim të ngjyrës. Në dispozicion janë 4 volume në mënyrë që të arrihen rezultatet e pëkryera profesionale. Koncentrimi i volumit 40 është i përkryer për reaksione të ulëta oksidimi, psh tek formati shishe prej 1000ml / 33,81fl oz Përfitimet: Stabilitet të përkryer. Rekomandohet për gjithçka…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA EVYOXIN CREAM 30vol. 9% 10...
8412261110039 3.49
Më i butë Kremë osksiduese për nuancim dhe zbukurim. Merrni rezultatin e dëshiruar! E dizajnuar për ngjyrën e përkryear zhvilluese Divina, për kapacitet optimal për të arritur barazim të ngjyrës. Në dispozicion janë 4 volume në mënyrë që të arrihen rezultatet e pëkryera profesionale Koncentrimi i volumit 30 është i përkryer për reaksione të ulëta oksidimi, psh tek formati shishe prej 1000ml / 33,81fl oz Përfitimet: Stabilitet të përkryer. Rekomandohet për gjithçka nga ngjyrimi dhe…
Krahaso QUICK SHOP