Gjithsej 13 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO BLUE POWDER BLEACH 500g...
9501101530003 6.99
Zbardhues i kaltër për përdorim profesional i cili zbardhon tonin e flokut deri në 7 nivele, me efekt kundër verdhëzimit të ngjyrës së bardhë. Falë formulimit të tijë, zbardhimi është i shpejtë dhe nuk dëmton flokun. Ai përzihet me hidrogjen 10 deri 40 volum për të krijuar një kremë homogjene kompakte që zbardhon deri në 7 tone. Ka një kohezion të mirë me flokun dhe folinë që përdoret për theksime. Përdorimi: Në një tas plastike përzini: 25gr…
Krahaso QUICK SHOP
25%
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON BLU HADE POWDER BLEACH ...
8000836111149 9.99 7.49
Veprim kundër verdhëzimit. Për trajtime zbardhuese dhe shtresuese që ndërmerren në mënyrë klasike apo duke përdorur krehër. Udhëzimet: Përzieni me Emulsiondor Eurotype në përpjestim 1:1.5 – 1:2, bazuar në shprehitë e juaja dhe rezultatet që ju dëshironi t’i arrini.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON BLONDE SUPER BLEACH UP ...
8000836111026 16.99
Diksoblonde zbardhues i avancuar super i shpejtë , pluhur i rëndë i qëndrueshëm aromatik me vaj organik të grurit. Performancë optimale në të gjitha teknikat e ndriçimit: theksim, balayage dhe zbardhues. Fuqi zbardhuese deri në 9 hije. I shpejtë, praktik dhe i sigurt për t’u përdorur. Nuk shkakton ënjtje ose djegie, veprim neutralizues i ngjyrës së verdhë. Përmban vaj organik të grurit, për të hidratuar, revitalizuar dhe për të sjellë shkëlqim tek flokët. Para përdorimit,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA POWDER 400G | ZBARDHUES ...
4015600090609 13.49
Vargu premium i prodhimeve zbardhuese për efekte të ndryshme të ngjyrës  bjonde. Zbardhim efektiv dhe i besueshëm deri në 7 nivele të toneve në flokët e ngjyrosura dhe natyrale. Pudër e shpejt dhe e lehtë për tu përzier, BLONDOR Multi Blonde Powder prodhon vazhdueshmëri kremoze për aplikim profesional (e kaltër).  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LONDA BLONDING POWDER 2x500g |...
8005610685281 20.36
Deri në 7 nivele të toneve me Teknologjinë HydroProtect për të bllokuar lagështinë. Bllanzh ndriques profesional pa-pluhur. Ndriqimi i kontrolluar me deri në 7 nivele të toneve për të arritur çfardo rezultate bllanzhi. Lipide lidhëse me lagështi ndihmojnë në mbrojtjen e flokut nga humbja e lagështisë. Vazhdueshëria kremoze pas përzierjes për një aplikim të lehtë. Për të gjitha teknikat e aplikimit, mbi apo jashtë kokës.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON BLU HADE ZIP BLEACH 500...
8000836110920 9.99
Veprim kundër verdhëzimit. Për trajtime zbardhuese dhe shtresuese që ndërmerren në mënyrë klasike apo duke përdorur krehër. Udhëzimet: Përzieni me Emulsiondor Eurotype në përpjestim 1:1.5 – 1:2, bazuar në shprehitë e juaja dhe rezultatet që ju dëshironi t’i arrini.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON PLATIDIK BLEACH 35g | Z...
8000836260106 0.99
E mrekullueshme për trajtime të fuqishme zbardhuese, dallon dhe thekson flokët. Udhëzimet: Përzieni një qese të pudrës prej 35g me 55-70 ml të Emulsiondor Eurotype bazuar në vazhdueshmërinë dhe kremosjen që ju dëshironi të arrini. Paketimi përmban 24 doza qesesh me 35g secila.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA POWDER 800g | ZBARDHUES ...
4015600193973 27.49
Vargu premium i prodhimeve ndriquese për efekte të ndryshme të ngjyrës bjonde. Ndriqim efektiv dhe i besueshëm deri në 7 nivele të toneve në flokët e ngjyrosura dhe natyrale. Pudër e shpejt dhe e lehtë për tu përzier, BLONDOR Multi Blonde Powder prodhon vazhdueshmëri kremoze për aplikim profesional (e kaltër).  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SUBRINA GELE BLANC BLEACHING P...
4260379932135 10.49
Mjetet e kompletuara për tërë vargun e hijezimeve bjonde. Për ndriçimin e të gjithë flokëve apo vetëm për detajet e shprehura. Fuqi të jashtëzakonshme të ndriçimit (deri në 7 nivele) Jashtëzakonisht e butë për qimet (mbrojtje të strukturës së flokut) E përshtatshme për flokë natyrale dhe të ngjyrosura Ofron kontrollë mbi procesin zbardhues Vazhdueshmëri kremoze Vargë të gjerë të mundësive përdoruese (hijezimet, efektet e modës, ndriçim i përgjithshëm) Pigmentet e kaltra kontribuojnë në neutralizimin e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DELIA CAMELEO BLEACH POWDER 50...
5901350404461 0.99
Joshëse, ngjyrë bjonde intenzive me reflekse shkëlqyese dhe me mbrojtje keramide të ngjyrës  Blanzh mahnitës dhe intenziv – deri në 6 tone Ngjyrë bjonde e mrekullueshme me shkëlqim Rivendos flokun keramid në gjendjen e mëparshme Flokë të buta dhe delikate. Keramid – përbërësit në balsam që hidratohen intenzivisht, përforcojnë dhe rivendosin flokët në gjendjen e mëparshme pas trajtimit me bllanzh.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
STILL COCO BLEACH 400g | ZBARD...
8606002724115 9.99
Bllanzh për zbardhjen e plotë të flokëve. Nuk i thanë ato. Mbanë lagështinë gjatë tërë procesit. Ka ndikim të shpejt dhe nuk e irriton lëkurën. Formulë e veçantë për arsyje të pigmentimit specifik të flokut. E zbardhon flokun deri në 8 nuanca ngjyrash. *Rekomandohet që të përdoret në sallone profesionale të bukurisë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
STILL BLONDY BLEACH 400g | ZBA...
8606002720971 9.99
Bllanzh për zbardhjen e plotë të flokëve. Nuk i thanë ato. Mbanë lagështinë gjatë tërë procesit. Ka ndikim të shpejt dhe nuk e irriton lëkurën. Formulë e veçantë për arsyje të pigmentimit specifik të flokut. E zbardhon flokun deri në 6 nuanca ngjyrash. *Rekomandohet që të përdoret në sallone profesionale të bukurisë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA SUPERBLANC BLUE 50g | ZBAR...
8412261010131 1.69
VEÇORITË DHE PËRFITIMET Zbardhuesi i kaltër pluhur Superblanc* ka një përbërës që ofron mbështetje më të mirë në fijet e flokut, me shkëlqim më të rrufeshëm dhe, si rezultat, më shumë kontroll mbi procesin zbardhues. E aftë për shkëlqim në sasi prej 5 tonësh, dhe me një pluhur të veçantë të pa-avullueshëm. Është ideal për procesin para ngjyrosjes së flokëve, për shatirim dhe përdorim të llakut. Qëllimi i Zbardhuesit të kaltër pluhur Superblanc* Qese është…
Krahaso QUICK SHOP