Gjithsej 52 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO MAKINË PËR ZGJATJEN E F…...
KOD0005911792 26.67
Lovigo makinë për zgjatjen e flokëve x 1 pcs:  Përshkrim: Linja e energjisë 2.5m. Konsumi i energjisë: 25W. Lloji: temperatura konstante, kokë e sheshtë. I përshtatshëm për të gjitha llojet e sistemeve të zgjatjes së flokëve. Pesha të lehta, dizajn ergonomik, ngrohje të shpejtë. Pllaka profesionale të ngrohjes, ngrohje në mënyrë të barabartë dhe jo e lehtë për t’u ngjitur. Si të përdorni: Filloni ndarjen e flokëve të klientit nga poshtë lart. Futni shabllonin tek…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EURO SO.CAP HAIR EXTENSION WHI...
8033123098359 0.99
Capta Straight Weft Hair Extensions janë 100% Remy Natural Indian Temple Hair që mbahet së bashku nga një fije e dyfishtë e hollë dhe ultra rezistente që lejon aplikimet të jenë pothuajse të padukshme dhe minimizon rëniet e shtojcave.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EURO SO.CAP WEFT HAIR EXTENSIO...
8033123107730 99.99
Capta Straight Weft Hair Extensions janë 100% Remy Natural Indian Temple Hair që mbahet së bashku nga një fije e dyfishtë e hollë dhe ultra rezistente që lejon aplikimet të jenë pothuajse të padukshme dhe minimizon rëniet e shtojcave.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EURO SO.CAP WEFT HAIR EXTENSIO...
8033123107686 99.99
Capta Straight Weft Hair Extensions janë 100% Remy Natural Indian Temple Hair që mbahet së bashku nga një fije e dyfishtë e hollë dhe ultra rezistente që lejon aplikimet të jenë pothuajse të padukshme dhe minimizon rëniet e shtojcave.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ROOXY MAM #60 # 22 NATU...
KOD0005911254 84.99
Flokë natyrale, me silikon, të drejta dhe me nuancë të bardhë. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 1g. Linja e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botërorë, zgjedh vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njëjtë, nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Vetëm me këtë linjë, ju mund t’i zgjasni flokët, ose t’i plotësoni ato, me trashësi…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE STICK HAIR EXTENSION TO...
6201111302632 4.99
Dana dhe grep për zgjatje. 100% brend i ri; E dizajnuar në mënyrë të veçantë për aplikimin e flokëve shtesë; Ideale për përdorim me unaza të vogla apo me heqëse të lidhësve; Grepi përdoret për t’i tërhequr flokët përmes unazave për flokë; Danat kanë kokë të lakuar, gjë që lehtëson përdorimin.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL VIRGIN HAI...
KOD1000000352 99.99
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, virgjine/natyrale, të cilat kanë formë valë-valë dhe janë me nuancë kafe të errët. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO NATURAL VIRGIN WIG DARK...
KOD1000000357 199.99
Lovigo – paruke, virgjine/natyrale, të cilat kanë formë valë-valë dhe janë me nuancë kafe të errët. Gjatësia e tyre është 50cm, ndërsa pesha është 160g. Linja e re nga Lovigo për paruke, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Ato janë 100% të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO NATURAL VIRGIN WIG DARK...
KOD1000000356 139.99
Lovigo – paruke, virgjine/natyrale, të cilat kanë formë valë-valë dhe janë me nuancë kafe të errët. Gjatësia e tyre është 30cm, ndërsa pesha është 150g. Linja e re nga Lovigo për paruke, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Ato janë 100% të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL VIRGIN HAI...
KOD1000000355 99.99
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, virgjine/natyrale, të cilat kanë formë të dredhuar dhe janë me nuancë kafe të errët. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL HAIR CURLY...
KOD1000000354 99.99
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, natyrale, të cilat kanë formë të dredhuar dhe janë me nuancë bjonde. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL HAIR CURLY...
KOD1000000353 99.99
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, natyrale, të cilat kanë formë të dredhuar dhe janë me nuancë të bardhë. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL HAIR BODY ...
KOD1000000351 99.99
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, natyrale, të cilat kanë formë valë-valë dhe janë me nuancë bjonde. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL HAIR BODY ...
KOD1000000350 99.99
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, natyrale, të cilat kanë formë valë-valë dhe janë me nuancë të bardhë. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL VIRGIN STR...
KOD1000000349 99.99
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, virgjine/natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë kafe të errët. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL HAIR STRAI...
KOD1000000348 99.99
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë bjonde. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO WEFT NATURAL HAIR STRAI...
KOD1000000347 99.99
Lovigo – flokë me qepje apo me kapëse, natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë të bardhë. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO TAPE NATURAL VIRGIN HAI...
KOD1000000346 124.99
Lovigo – flokë me ngjitës, virgjine/natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë kafe të errët. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO TAPE NATURAL HAIR BLOND...
KOD1000000345 124.99
Lovigo – flokë me ngjitës, natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë bjonde. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Vetëm me…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO TAPE NATURAL HAIR WHITE...
KOD1000000344 124.99
Lovigo – flokë me ngjitës, natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë të bardhë. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 100g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Vetëm…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO I TIP NATURAL VIRGIN HA...
KOD1000000343 0.99
Lovigo – flokë I-Tip, virgjine/natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë kafe të errët. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 1g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Vetëm…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO I TIP NATURAL HAIR BLON...
KOD1000000342 0.99
Lovigo – flokë I-Tip, natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë të bjonde. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 1g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Vetëm me…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO I TIP NATURAL HAIR WHIT...
KOD1000000341 0.99
Lovigo – flokë I-Tip, natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë të bardhë. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 1g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Vetëm me…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO FLAT NATURAL VIRGIN HAI...
KOD1000000340 0.99
Lovigo – flokë me keratinë, virgjine/natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë kafe të errët. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 1g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO FLAT NATURAL HAIR BLOND...
KOD1000000339 0.99
Lovigo – flokë me keratinë, natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë bjonde. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 1g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Vetëm me…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO FLAT NATURAL HAIR WHITE...
KOD1000000338 0.99
Lovigo – flokë me keratinë, natyrale, të cilat kanë formë të drejtë dhe janë me nuancë të bardhë. Gjatësia e tyre është 60cm, ndërsa pesha është 1g. Linja e re nga Lovigo për flokë shtesë, e krijuar në bashkëpunim me stilistët më të mirë botëror, zgjedhin vetëm më të mirën për klientët e tyre. Linja e re me sistem të fijeve të trashësisë së njejtë nga lart-poshtë, karakterizohet nga cilësia e lartë e flokut. Vetëm…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR EXTENSION TAPE | N...
KOD0005911226 9.99
Shirit i fortë për mbajtjen e dizanjuar veçanërisht për sistemet e flokëve me zgjatje. Ngjitësi qëndron deri në 4 javë. Ngjitësi ka sasi prej 2.5 metrave.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR REMOVAL 30ml | SOL...
KOD0005911225 2.49
Solucion për heqjen e ngjitësit nga flokët e zgjatura ose parukat. I dizanjuar veçanëriasht për heqje të shpejtë dhe të lehtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GLAMOROUS REMI HAIR EXT...
KOD0005911223 149.99
Shtojca flokësh: sistem i veçantë që lejon aplikimin e shtojcave të flokëve brenda vetëm 20 minutave pa përdorimin e makinave specifike. Lidhëset e flokëve përmbajnë shtresë shumë të hollë të trakës së ripërdorshme me ngjitëse të dyfishtë: 4 cm e gjerë dhe 0.8 e lartë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GLAMOROUS REMI HAIR EXT...
KOD0005911224 159.99
Shtojca flokësh: sistem i veçantë që lejon aplikimin e shtojcave të flokëve brenda vetëm 20 minutave pa përdorimin e makinave specifike. Lidhëset e flokëve përmbajnë shtresë shumë të hollë të trakës së ripërdorshme me ngjitëse të dyfishtë: 4 cm e gjerë dhe 0.8 e lartë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MICRO BEADS HAIR EXTENS...
KOD1000000308 1.49
Mjet për zgjatjen e flokëve. Teknikë e lehtë për përdorim e cila sjell rezultate të mrekullueshme. E thjeshtë, por e sofistikuar. Ekonomike dhe shumë e qëndrueshme.  E prodhuar me dorë nga materiali i çelikut inoks.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR EXTENSION TOOLS | ...
MA26 4.99
Mjete për zgjatjen e flokëve. Lehtësojnë punën në masë të madhe. Janë ekonomike dhe qëndrojnë gjatë. Janë të prodhuara me dorë nga materiali i çelikut inoks.  
Krahaso QUICK SHOP