Gjithsej 10 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
SUBRINA PERMANENT LOTION DAMAG...
4260379931930 7.79
Perm Lotion D Perming Lotion D është preparat i butë alkalin për flokët e dobëta dhe të dëmtuara. Për kë është? Perming Lotion D është shumë i butë, pra, është për flokët e dëmtuara me poroz, të lyera dhe flokët me mbetje permanente. Është i përshtatshëm posaçërisht për flokët me më shumë se 30% të masës së hijezuar dhe për flokët e zbardhura. Përdoret vetëm për sallone të bukurisë. Funksioni i saj kryesor? Locioni në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SUBRINA PERMANENT LOTION STAND...
4260379931954 6.32
Perm Lotion S Perming Lotion S është preparat i butë alkalin për flokë të shëndetshme, dhe për flokë normale që ju dëshironi t’i bëni kaqurrele të forta. Losioni në mënyrë të përhershme e ndryshon strukturën e flokëve dhe krijon stil modern për flokë kaqurrele të bukura, elastike dhe të vazhdueshme. Për kë është? Perming Lotion S është projektuar për të gjitha llojet e flokëve të shëndetshme. Është e përkryer për bërjen për herë të parë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
STILL VAL NORMAL PERMANENT 500...
8606002721039 2.89
Mënyra e përdorimit: tundeni para përdorimit. Të lyhen vikllerat e drurit dhe pasi të pshtjellët në flokë, të lihet në atë gjendje për një periudhë prej 20-50min. varësisht nga cilësia e flokut. Për neutralizim duhet patjetër të përdoret STILL FIX. Kujdes: Me copë pambuku lyhet pjesa e flokut pas veshit. Pas 20min. floku shpëlahet me ujë. Brenda 24 orëve, në pjesën pas veshit, vërehet ndryshimi (skuqje, irritim). Emulsioni nuk duhet të përdoret.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA EVONDIL PROTECTOR PERMANEN...
8412261120007 17.99
Evondil Quaternium Protect* është gell mbrojtës për përdorim në proceset valore permanente nga linja Evondil. Posaçërisht rekomandohet për flokë të thara, poroze dhe të ndjeshme, sepse funksioni i saj kryesor është hidratimi dhe mbrojtja e kutikulës, minimizimi i ndryshimit të alkalinës gjatë procesit valor permanent. Secila kuti vjen me 12 njësi me 15 ml. Përfitimet: Hidraton dhe mbron kutikulën. Ndikon në uljen e keq-ushqyerjes për shkak të ndryshimeve të alkalinës. Është aleat esencial për flokët…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SUBRINA PERMANENT STANDARD 500...
3838980511868 3.94
Perm Lotion S Perming Lotion S është preparat i butë alkalin për flokë të shëndetshme, dhe për flokë normale që ju dëshironi t’i bëni kaqurrele të forta. Losioni në mënyrë të përhershme e ndryshon strukturën e flokëve dhe krijon stil modern për flokë kaqurrele të bukura, elastike dhe të vazhdueshme. Për kë është? Perming Lotion S është projektuar për të gjitha llojet e flokëve të shëndetshme. Është e përkryer për bërjen për herë të parë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SUBRINA PERMANENT DAMAGED 500m...
3838980511905 4.99
Perm Lotion D Perming Lotion D është preparat i butë alkalin për flokët e dobëta dhe të dëmtuara. Për kë është? Perming Lotion D është shumë i butë, pra, është për flokët e dëmtuara me poroz, të lyera dhe flokët me mbetje permanente. Është i përshtatshëm posaçërisht për flokët me më shumë se 30% të masës së hijezuar dhe për flokët e zbardhura. Përdoret vetëm për sallone të bukurisë. Funksioni i saj kryesor? Locioni në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SUBRINA PERMANENT FIX 1+1 1000...
4260379931923 4.99
PËR FIKSIM & NEUTRALIZIM Permanent Fix 1 + 1 është përgatitje e koncentruar për neutralizim dhe fiksim pas dredhjes së flokëve. Fix 1 + 1 është një hap i domosdoshëm për të përfunduar procesin e dredhjes. Pas kohës së zhvillimit, tërësisht shpëlani flokët e mbështjella me ujë të ngrohtë dhe i terni flokët lehtë me peshqir. Aplikoni shkumën e krijuar me ujë dhe Fix 1 + 1 mbi flokët e mbështjellë dhe e lëni të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
STILL VAL SPIRAL PERMANENT 500...
8606002721015 2.89
Mënyra e përdorimit: tundeni para përdorimit. Të lyhen vikllerat e drurit dhe pasi të pshtjellët në flokë, të lihet në atë gjendje për një periudhë prej 20-50 minutash varësisht nga cilësia e flokut. Për neutralizim duhet patjetër të përdoret STILL FIX. Kujdes: Me copë pambuku lyhet pjesa e flokut pas veshit. Pas 20 minutash floku shpëlahet me ujë. Brenda 24 orëve, në pjesën pas veshit, vërehet ndryshimi (skuqje, irritim). Emulsioni nuk duhet të përdoret.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
STILL VAL EMULSION PERMANENT 5...
8606002721022 2.89
Mënyra e përdorimit: tundeni para përdorimit. Të lyhen vikllerat e drurit dhe pasi të pshtjellët në flokë, të lihet në atë gjendje për një periudhë prej 20-50min varësisht nga cilësia e flokut. Për neutralizim duhet patjetër të përdoret STILL FIX. Kujdes: Me copë pambuku lyhet pjesa e flokut pas veshit. Pas 20min. floku shpëlahet me ujë. Brenda 24 orëve, në pjesën pas veshit, vërehet ndryshimi (skuqje, irritim). Emulsioni nuk duhet të përdoret.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
STILL FIX PERMANENT 500ml | FI...
8606002721206 2.19
Mënyra e përdorimit: tundeni para përdorimit. Të lyhen vikllerat e drurit dhe pasi të pshtjellët në flokë, të lihet në atë gjendje për një periudhë prej 20-50min. varësisht nga cilësia e flokut. Për neutralizim duhet patjetër të përdoret STILL FIX. Kujdes: Me copë pambuku lyhet pjesa e flokut pas veshit. Pas 20min. floku shpëlahet me ujë. Brenda 24 orëve, në pjesën pas veshit, vërehet ndryshimi (skuqje, irritim). Emulsioni nuk duhet të përdoret.  
Krahaso QUICK SHOP