Gjithsej 19 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
MUSTER MOJITO NERO 3000 2000W ...
8000836735628 23.99
Tharëse për flokë me filter që mund të hiqet si dhe me prizë Fuqi e lartë prej 2000W Kabëll profesional E furnizuar me flotacion Buton shtypës për fryerje të ftohtë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SUOSITE HAIR DRYER (+DI...
KOD1000000410 29.99
Kjo tharëse për flokë është kombinim i fuqisë, shpejtësisë dhe dizajnit, që sjell edhe performancë prej 1800w edhe mbajtje me peshë të lehtë ergonomike. Me kontrollues të nxehtësisë dhe shpejtësisë, me buton për ftohje dhe grykë të koncentruar, ofron një varg të gjerë të opsioneve stilizuese dhe shkëlqim të gjeneruar me jone. Filteri, që mund të largohet, e bën pastrimin tejet të lehtë. E shpërndan nxehtësinë në mënyrë të barabartë, duke i bërë flokët e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SUOSITE HAIR DRYER 2000...
KOD1000000409 14.99
Tharëse që fryen  (për përdorim ditor). Kjo tharëse ka motor prej 2000W dhe ka dy mekanizma të nxehtësisë dhe qarkullimit të ajrit. Thani dhe stiloni flokët tuaj brenda pak minutash me këtë tharëse të zezë. Kjo tharëse që fryen, mundëson që t;i ndërroni dy shpejtësi për rezultate të hatashme. Kjo tharëse për flokë mundëson fuqi të mrekullueshme të tharjes. Me dizajn të lehtë të përdorimit, kjo tharëse SONASHI ju mundëson tharjen më të përshtatshme të…
Krahaso QUICK SHOP
6%
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER SPRITZ 3000 2000W | THA...
2469933 23.99 22.49
Tharëse flokësh profesionale me filtër të largueshëm dhe hundë të lëvizshme. Fuqia e madhe deri në 2000W. Kabllo profesionale. Tharësja vjen me 2 hundë dhe ka butonin për shpërndarje të ajrit të ftohtë. Vetitë të tjera: Peshë të lehtë 2 ndrrime të fuqisë 2000 w – fuqi të jashtëzakonshme 5 nivele të nxehtësisë ajër të fothtë filter
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER SPRITZ 3000 2000W | THA...
23.99
Tharëse flokësh profesionale me filtër të largueshëm dhe hundë të lëvizshme. Fuqia e madhe deri në 2000W. Kabllo profesionale. Tharësja vjen me 2 hundë dhe ka butonin për shpërndarje të ajrit të ftohtë. Vetitë të tjera: Peshë të lehtë 2 ndrrime të fuqisë 2000 w – fuqi të jashtëzakonshme 5 nivele të nxehtësisë ajër të fothtë filter
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SONASHI HAIR DRYER 2000W | THA...
15.49
SONASHI – Tharëse që fryen – për përdorim ditor. Kjo tharëse ka motor prej 2000W dhe ka dy mekanizma të nxehtësisë dhe qarkullimit të ajrit. Thani dhe stiloni flokët tuaj brenda pak minutash me këtë tharëse të zezë. Kjo tharëse që fryen, mundëson që të ndërroni dy shpejtësi për rezultate të mira. Për më shumë, kjo tharëse për flokë mundëson fuqi të mrekullueshme të tharjes. Me dizajn të lehtë të përdorimit, kjo tharëse SONASHI ju…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MȔSTER INFINITY 5000 PROFESSIO…...
8000836736656 119.99
Tharëse për flokë me filter që mund të hiqet si dhe me prizë Fuqi e lartë prej 2300W Kabëll profesional E furnizuar me flotacion Buton shtypës për fryerje të ftohtë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER PAPAGAY 3000 2000W | TH...
8000836729252 24.99
Papagayo 3000 është tharësi i ri nga Müster i cili redukton ndjeshëm kohën e tharjes në sajë të fuqisë së tij të lartë (2000W) dhe temperaturës së lartë. Dy shpejtësi dhe dy cilësime të temperaturës sigurojnë performancë maksimale dhe profesionalizëm. Papagayo 3000 është rezistent, kompakt dhe i sigurt. Gjithashtu është e pajisur me 2 hundë të lëvizshme dhe me filtër të lëvizshëm për pastrim të lehtë. Linja elegante e saj dhe doreza ergonomike e bëjnë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE IOFISSI SUPER SILENT HA...
KOD1000000261 19.99
Kjo tharrëse për flokë është kombinim i fuqisë, shpejtësisë dhe dizajnit që sjellë edhe performancë prej 2000w edhe mbajtje me peshë të lehtë ergonomike. Me kontrollues të nxehtësisë dhe shpejtësisë, me buton për ftohje dhe grykë të koncentruar, ofron një varg të gjerë të opcioneve stiluese dhe shkëlqim të gjeneruar me jone. Filteri, që mund të largohet, e bën pastrimin e lehtë. Nano Titanium është drejtues i jashtëzakonshëm i nxehtësisë; e mbanë qëndrueshmërinë në temperaturë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LORYS POWER HAIR DRYER ...
KOD1000000262 29.99
Kjo tharrëse për flokë është kombinim i fuqisë, shpejtësisë dhe dizajnit që sjellë edhe performancë prej 2300w edhe mbajtje me peshë të lehtë ergonomike. Me kontrollues të nxehtësisë dhe shpejtësisë, me buton për ftohje dhe grykë të koncentruar, ofron një varg të gjerë të opcioneve stiluese dhe shkëlqim të gjeneruar me jone. Filteri, që mund të largohet, e bën pastrimin e lehtë. Nano Titanium është drejtues i jashtëzakonshëm i nxehtësisë; e mbanë qëndrueshmërinë në temperaturë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SONASHI HAIR DRYER 2000w | THA...
9714226101724 15.49
SONASHI – Tharëse që fryen – për përdorim ditor. Kjo tharëse ka motor prej 2000W dhe ka dy mekanizma të nxehtësisë dhe qarkullimit të ajrit. Thani dhe stiloni flokët tuaj brenda pak minutash me këtë tharëse të zezë. Kjo tharëse që fryen, mundëson që të ndërroni dy shpejtësi për rezultate të mira. Për më shumë, kjo tharëse për flokë mundëson fuqi të mrekullueshme të tharjes. Me dizajn të lehtë të përdorimit, kjo tharëse SONASHI ju…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ERMILA HAIR DRYER XXL 1800w | ...
4015110010944 49.49
PROFESIONALE 1800W fuqi për tharrje të shpejtë dhe stilim individual. SISTEMI KOMPRESUES Fuqi më të madhe duke iu falenderuar kapacitetit më të lartë prej 10% me zhurmë të zakonshme të ulët. E LEHTË DHE E QETË Me peshë prej vetëm 460g për punë dore të përshtatshme. E QËNDRUESHME Me motor AC Collector me jetë gjatë, me termostat të sigurtë dhe me filter të çelikut të pandryshkëm dhe që mund të zhvendoset për nevoja profesionale ekskluzive.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MOSER HAIR DRYER EDITION PRO 1...
4015110013075 58.49
PROFESIONALE: E fuqishme për tharje të shpejt dhe stilim individual. SISTEMI I KOMPRESORIT: Më shumë energji duke iu falenderuar kapacitetit të ajrit prej 10% me zhurmë të ulët të zakonshme. QËNDRUESHMËRIA: Motor AC – kolektor me jetë-gjatësi, termostat për siguri si dhe filter të lëvizshëm të çelikut për nevoja ekskluzive profesionale. E FUQISHME: 2 shpejtësi, 2 nivele të nxehtësisë. Butoni për ftohje është i ndarë nga butonat për shpejtësi dhe për nxehtësi. FRESKIA: Prizë profesionale…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MOSER HAIR DRYER POWER STYLE 2...
4015110002499 49.49
PROFESIONALE: Me fuqi prej 2000W për tharje të shpejt dhe stilim individual. QENDRUESHMËRI TË GJATË Motor AC – kolektor me jetë-gjatësi, termostat për siguri si dhe filter të thjesht për pastrim për nevoja ekskluzive profesionale. JONIK: Me funksion jonik të përzgjedhjes jo-statike, është e përshtatshme për flokë. Veprimi ndizet me LED të kaltër. E FUQISHME: 2 shpejtësi, 2 nivele të nxehtësisë. Butoni për ftohje është i ndarë nga butonat për shpejtësi dhe për nxehtësi. KABLLI: 3m…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR DRYER TURBO 2000w ...
8590669087532 34.99
Kjo tharrëse për flokë është kombinim i fuqisë, shpejtësisë dhe dizajnit që sjellë edhe performancë prej 2000w edhe mbajtje me peshë të lehtë ergonomike. Me kontrollues të nxehtësisë dhe shpejtësisë, me buton për ftohje dhe grykë të koncentruar, ofron një varg të gjerë të opcioneve stiluese dhe shkëlqim të gjeneruar me jone. Filteri, që mund të largohet, e bën pastrimin e lehtë. Nano Titanium është drejtues i jashtëzakonshëm i nxehtësisë; e mbanë qëndrueshmërinë në temperaturë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE FABA 3900 HAIR DRYER 18...
2300002008669 11.49
Kjo tharëse për flokë është kombinim i fuqisë, shpejtësisë dhe dizajnit, që sjell edhe performancë prej 1800w edhe mbajtje me peshë të lehtë ergonomike. Me kontrollues të nxehtësisë dhe shpejtësisë, me buton për ftohje dhe grykë të koncentruar, ofron një varg të gjerë të opsioneve stilizuese dhe shkëlqim të gjeneruar me jone. Filteri, që mund të largohet, e bën pastrimin tejet të lehtë. Nano Titanium e shpërndan nxehtësinë në mënyrë të barabartë, duke i bërë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MOSER HAIR DRYER EDITION PRO 2...
4015110013082 58.50
PROFESIONALE: E fuqishme për tharje të shpejt dhe stilim individual. SISTEMI I KOMPRESORIT: Më shumë energji duke iu falenderuar kapacitetit të ajrit prej 10% me zhurmë të ulët të zakonshme. QENDRUESHMËRIA: Motor AC – kolektor me jetë-gjatësi, termostat për siguri si dhe filter të lëvizshëm të çelikut që mund të largohet për nevoja ekskluzive profesionale. E FUQISHME: 2 shpejtësi, 2 nivele të nxehtësisë. Butoni për ftohje është i ndarë nga butonat për shpejtësi dhe për…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MOSER HAIR DRYER WAHL 1600w | ...
4015110009207 57.99
Kjo tharrëse flokësh kompakte dhe me peshë të lehtë 1600W, është ideale për shtëpi si dhe për udhëtim Dy ndërprerës të nxehtësisë dhe dy ndërprerës të shpejtësisë ju mundësojnë që të mund të rregulloni llojin specifik të stilit të flokëve Flokë të stiluara fantastike për rezultate të qëndrueshme Përqëndruesi i prizës e drejton ajrin në atë mënyrë që të kufizohet fluturimi i flokëve si dhe mundëson një përfundim të zbutur. Bashkangjitja e difuzerit butësisht i…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SONASHI HAIR DRYER 2000w | THA...
9714226101984 17.49
SONASHI – Tharëse që fryen – për përdorim ditor. Kjo tharëse ka motor prej 2000W dhe ka dy mekanizma të nxehtësisë dhe qarkullimit të ajrit. Thani dhe stiloni flokët tuaj brenda pak minutash me këtë tharëse të zezë. Kjo tharëse që fryen, mundëson që të ndërroni dy shpejtësi për rezultate të mira. Për më shumë, kjo tharëse për flokë mundëson fuqi të mrekullueshme të tharjes. Me dizajn të lehtë të përdorimit, kjo tharëse SONASHI ju…
Krahaso QUICK SHOP