Gjithsej 103 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
DIKSON SET DIKSO SUN HAIR TREA...
8000836402094 34.99
Linjë e re e mbrojtjes kundër rrezeve të diellit për të gjitha llojet e flokëve. Falë veprimit sinergjik të vajit Jojoba dhe Beta-karotene, rikthen elasticitetin dhe butësin e flokut nga ekzpozimi në diell. 3 Produkte për një tretman të plotë: Shampo rigjallëruese pas ekspozimit në rreze të diellit:Falë veprimit sinergjik të vajit Jojoba dhe Beta-karotene, rigjeneron rezervat e energjisë në flokë të ekspozuara në diell, ujë të kripur dhe klor, duke rikthyer elasticitetin dhe butësinë.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON BLONDE ANTI-YELLOW SHAM...
8000836134957 9.99
Neutralizon nuancat e verdha të flokëve të bardha, të thinjura dhe atyre të cilave ju ka larguar ngjyra, flokëve të theksuara apo atyre të ndriquara. Udhëzimi për përdorim: Aplikoni sasinë e nevojshme të produktit tek flokët e lagura, duke e shpërndarë atë në mënyrë të barabartë. Masazhojeni butësisht dhe leni ashtu për të arritur efektin për një periudhë prej 3-5 minutash. Pastaj shpëlani me ujë të ngrohtë. Përsëritni veprimin nëse floku është me yndyrë. Periudha…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS LOSS REMEDY SHAM...
8000836394504 7.99
Keiras shampo kundër rënies së flokëve për flokë të brishtë dhe të dobëta me algin të hidrolizuar, vitaminë E, kafeinë dhe vajra thelbësore të trumzës dhe eukaliptit. Një shampo me veprim të trefishtë për mbrojtjen e flokëve nga ndotja dhe mjegulla. Butësisht pastron dhe trashë flokët, duke iu rikthyer trupin dhe vëllimin atyre.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS ANTI-DANDRUFF SH...
8000836395181 13.49
Keiras shampo kundër zbokthit me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe pirokton olaminë. Algin i hidrolizuar dhe ekstrakte të gjethes cassia alata mbrojnë flokët kundër ndotjes dhe mjegullës, duke bërë rigjenerimin e flokëve dhe ngadalësimin e plakjes së parakohshme. Veprimi i kombinuar i astringentit, vajit esencial antiseptik të limonit dhe pirokton olaminë, mbron kundër zbokthit si dhe rikthen ekuilibrin fiziologjik të flokëve dhe skalpit duke i bërë flokët të pastër dhe dukshëm…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS ANTI-DANDRUFF SH...
8000836395174 8.49
Keiras shampo kundër zbokthit me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe pirokton olaminë. Algin i hidrolizuar dhe ekstrakte të gjethes cassia alata mbrojnë flokët kundër ndotjes dhe mjegullës, duke bërë rigjenerimin e flokëve dhe ngadalësimin e plakjes së parakohshme. Veprimi i kombinuar i astringentit, vajit esencial antiseptik të limonit dhe pirokton olaminë, mbron kundër zbokthit si dhe rikthen ekuilibrin fiziologjik të flokëve dhe skalpit duke i bërë flokët të pastër dhe dukshëm…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS BLONDE HAIR SHAM...
8000836395266 13.49
Keiras shampo neutralizues i ngjyrës së verdhë për flokë bjonde dhe të zbardhura, me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe mjaltë blete. Shampo për neutralizimin e ngjyrës së verdhë në flokë të bardha, të zbardhuara, të theksuar ose të ngjyrosur me tone super-ndriçuese. Për pamje të flokëve bjonde natyrale, shampoja zbutë dhe ushqen fibrat e flokëve për tu rikthyer atyre shkëlqimin. Algini i hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes së cassia alata mbrojnë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS BLONDE HAIR SHAM...
8000836395259 8.49
Keiras shampo neutralizues i ngjyrës së verdhë për flokë bjonde dhe të zbardhura, me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe mjaltë blete. Shampo për neutralizimin e ngjyrës së verdhë në flokë të bardha, të zbardhuara, të theksuar ose të ngjyrosur me tone super-ndriçuese. Për pamje të flokëve bjonde natyrale, shampoja zbutë dhe ushqen fibrat e flokëve për tu rikthyer atyre shkëlqimin. Algini i hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes së cassia alata mbrojnë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS COLOR PROTECTION...
8000836395136 8.49
Keiras kondicioner për flokë të ngjyrosur dhe të trajtuar me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe fara luledielli. Pasuruar me fara luledielli, keratin dhe vaj argani, për një ngjyrë jashtëzakonisht të gjallë dhe të qëndrueshme. Algini i hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes së cassia alata krijojnë një barrierë fizike kundër ndotjes dhe mjegullës, duke bërë rigjenerimin e flokëve dhe skalpit si dhe ngadalësimin e plakjes së parakohshme.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS COLOR PROTECTION...
8000836395129 12.49
Keiras shampo për flokë të ngjyrosur dhe të trajtuar me algin të hydrolizuar, ekstrakte të gjetes cassia alata dhe vaj argani. Falë përbërjes me algin të hidrolizuar si dhe ekstrakte të gjetes cassia alata ai mbronë nga ndotja dhe mjegulla. Falë veprimit të dobishëm të keratinit dhe vajit të arganit, shampo për mbrojtjen e ngjyrës i rikthen flokëve trajtimin optimal pre-kimik, ushqimin dhe hidratimin.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS COLOR PROTECTION...
8000836395112 7.99
Keiras shampo për flokë të ngjyrosur dhe të trajtuar me algin të hydrolizuar, ekstrakte të gjetes cassia alata dhe vaj argani. Falë përbërjes me algin të hidrolizuar si dhe ekstrakte të gjetes cassia alata ai mbronë nga ndotja dhe mjegulla. Falë veprimit të dobishëm të keratinit dhe vajit të arganit, shampo për mbrojtjen e ngjyrës i rikthen flokëve trajtimin optimal pre-kimik, ushqimin dhe hidratimin.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS CURLY SHAMPOO 10...
8000836395204 12.49
Keiras shampo për flokë të dredhura dhe të valëzuara me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe mjaltë. Algini i hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes cassia alata mbrojnë flokët kundër dëmtimeve të shkaktuara nga ndotja dhe mjegulla, duke bërë rigjenerimin e tyre dhe ngadalësimin e plakjes së parakohshme. E pasuruar me keratin, vaj argani dhe mjaltë, për hidratimin, volumizimin dhe zbutjen e flokëve si dhe për dredha elastike.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS CURLY SHAMPOO 40...
8000836395198 7.99
Keiras shampo për flokë të dredhura dhe të valëzuara me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe mjaltë. Algini i hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes cassia alata mbrojnë flokët kundër dëmtimeve të shkaktuara nga ndotja dhe mjegulla, duke bërë rigjenerimin e tyre dhe ngadalësimin e plakjes së parakohshme. E pasuruar me keratin, vaj argani dhe mjaltë, për hidratimin, volumizimin dhe zbutjen e flokëve si dhe për dredha elastike.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS DAILY USE SHAMPO...
8000836395082 12.49
Keiras Daily Use Shampoo për të gjitha llojet e flokëve me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe pantenol. Jashtëzakonisht i butë, ideal për larje të shpeshta, për të mbrojtur ekuilibrin natyror të flokëve, me pantenol për veprim të zbutur. Algin i hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes cassia alata mbrojnë nga ndotja, mjegulla dhe plakja e parakohshme.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS DAILY USE SHAMPO...
8000836395075 7.99
Keiras Daily Use Shampoo për të gjitha llojet e flokëve me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe pantenol. Jashtëzakonisht i butë, ideal për larje të shpeshta, për të mbrojtur ekuilibrin natyral të flokëve, me pantenol për veprim të zbutur. Algin i hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes cassia alata mbrojnë nga ndotja, mjegulla dhe plakja e parakohshme.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS LOSS REMEDY SHAM...
8000836394511 12.49
Keiras shampo kundër rënies së flokëve për flokë të brishtë dhe të dobëta me algin të hidrolizuar, vitaminë E, kafeinë dhe vajra thelbësore të trumzës dhe eukaliptit. Një shampo me veprim të trefishtë për mbrojtjen e flokëve nga ndotja dhe mjegulla. Butësisht pastron dhe trashë flokët, duke iu rikthyer trupin dhe vëllimin atyre.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS NOURISHING SHAMP...
8000836395228 12.49
Keiras Shampo ushqyese për flokë të thatë dhe të dëmtuar me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata, keratin dhe acid hialuronik. Keratini vepron në sinergji me acidin hialuronik, duke ushqyer fibrat e flokëve dhe duke rikthyer butësinë dhe shkëlqimin. Algina e hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes cassia alata veprojnë si ndihmës për të mbrojtur flokët kundër ndotjes dhe mjegullës si dhe për ti rigjeneruar ato.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS NOURISHING SHAMP...
8000836395211 7.99
Keiras Shampo ushqyese për flokë të thatë dhe të dëmtuar me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata, keratin dhe acid hialuronik. Keratini vepron në sinergji me acidin hialuronik, duke ushqyer fibrat e flokëve dhe duke rikthyer butësinë dhe shkëlqimin. Algina e hidrolizuar dhe ekstraktet e gjethes cassia alata veprojnë si ndihmës për të mbrojtur flokët kundër ndotjes dhe mjegullës si dhe për ti rigjeneruar ato.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS SMOOTHING SHAMPO...
8000836395297 12.49
Keiras shampo për rigjenerimin flokëve të dobëta, me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe ekstrakte të moringës. Algin i hidrolizuar dhe ekstrakte të gjethes cassia alata ndihmojnë në krijimin e një barriere fizike kundër ndotjes dhe mjegullës, duke bërë rigjenerimin e flokëve dhe ngadalësimin e plakjes së parakohshme. E pasuruar me ekstrakte të moringës dhe keratin për të eliminuar flokët e shprishura, duke i lënë flokët të butë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON KEIRAS SMOOTHING SHAMPO...
8000836395280 7.99
Keiras shampo për rigjenerimin flokëve të dobëta, me algin të hidrolizuar, ekstrakte të gjethes cassia alata dhe ekstrakte të moringës. Algin i hidrolizuar dhe ekstrakte të gjethes cassia alata ndihmojnë në krijimin e një barriere fizike kundër ndotjes dhe mjegullës, duke bërë rigjenerimin e flokëve dhe ngadalësimin e plakjes së parakohshme. E pasuruar me ekstrakte të moringës dhe keratin për të eliminuar flokët e shprishura, duke i lënë flokët të butë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA BRILLIANCE MICROLIGHT SH...
4015600117832 18.94
Me teknologjinë e re Microlight Crystal Complex, krijuar posaçërisht për të rritur shkëlqimin e ngjyrave të Wella Professionals. Formula e saj është e mbushur me veprim antioksidant që mbron keratinën me kujdes nga radikalet e lira të dëmshme për flokë më të gjata dhe të shëndetshme me ngjyrë, duke lënë madje flokët e hollë të mbushura me shkëlqim dhe vitalitet dhe flokë të dendura jashtëzakonisht të lëmuara dhe të buta. Me pluhur diamanti.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA BRILLIANCE MICROLIGHT SH...
4015600254193 10.34
Me teknologjinë e re Microlight Crystal Complex, krijuar posaçërisht për të rritur shkëlqimin e ngjyrave të Wella Professionals. Formula e saj është e mbushur me veprim antioksidant që mbron keratinën me kujdes nga radikalet e lira të dëmshme për flokë më të gjata dhe të shëndetshme me ngjyrë, duke lënë madje flokët e hollë të mbushura me shkëlqim dhe vitalitet dhe flokë të dendura jashtëzakonisht të lëmuara dhe të buta. Me pluhur diamanti.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA ENRICH SHAMPOO THICK �...
4015600118037 18.99
Dëshironi të përmirësoni imazhin tuaj dhe të theksoni bukurinë tuaj? Moisturizing Shampoo Enrich Wella do t’ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja! Gëzoni përfitimet dhe avantazhet e produkteve Wella dhe aksesorëve të tjerë të flokëve nga markat 100% origjinale. Gjinia: Unisex Hidraton Përfundim me shkëlqim
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA INVIGO BRILLIANCE SHAMPO...
8005610634135 6.19
Shampo për mbrojtje të ngjyrave Wella Profesionale me havjar limoni. PH e optimizuar për mbrojtje afatgjatë të ngjyrave. Me teknologjinë mbrojtëse Anti-Oxidant. Histidine dhe Vitamina E ndihmojnë për të kontrolluar procesin e oksidimit pas ngjyrosjes. Copper Encapsulating Molecule mban gjallëri. Color Brilliance Shampoo siguron deri në shtatë javë mbrojtje të ngjyrave.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA BRILLIANCE MICROLIGHT SH...
4015600254131 10.34
Me teknologjinë e re Microlight Crystal Complex, krijuar posaçërisht për të rritur shkëlqimin e ngjyrave të Wella Professionals. Formula e saj është e mbushur me veprim antioksidant që mbron keratinën me kujdes nga radikalet e lira të dëmshme për flokë më të gjata dhe të shëndetshme me ngjyrë, duke lënë madje flokët e hollë të mbushura me shkëlqim dhe vitalitet dhe flokë të dendura jashtëzakonisht të lëmuara dhe të buta. Me pluhur diamanti.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALPI FRESH SHAMPOO FOR FINE HA...
4007295025240 1.49
Alpi Fresh SHAMPOO Le Coiffeur 2IN1 shërben posaçërisht për përkujdesje profesionale si shampon dhe si kondicioner. Le Coiffeur 2IN1 i pastron flokët si shamponi, e zbut sipërfaqen e flokut si kondicioner dhe siguron në mënyrë të përsosur flokun. Vetitë përbërëse të vlefshme si pro-vitamina B5 dhe proteinat e grurit, sjellin lagështi dhe i japin flokut shkëlqim dhe butësi. Si rezultat, floku juaj bëhet më elastik dhe më i lehtë për t’u krehur. Aplikimi: Masazhojeni shamponin…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALPI FRESH SHAMPOO 500ml | SHA...
4007295025233 1.49
Alpi Fresh SHAMPOO Le Coiffeur 2IN1 është shërben posaçërisht për përkujdesje profesionale si shampon dhe si kondicioner. Le Coiffeur 2IN1 i pastron flokët si shamponi, e zbut sipërfaqen e flokut si kondicioner dhe siguron në mënyrë të përsosur flokun. Vetitë përbërëse të vlefshme si pro-vitamina B5 dhe proteinat e grurit, sjellin lagështi dhe i japin flokut shkëlqim dhe butësi. Si rezultat, floku juaj bëhet më elastik dhe më i lehtë për t’u krehur. Aplikimi: Masazhojeni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALPI FRESH SHAMPOO 500ml | SHA...
4007295025226 1.49
Alpi Fresh SHAMPOO Le Coiffeur 2IN1 është shërben posaçërisht për përkujdesje profesionale si shampon dhe si kondicioner. Le Coiffeur 2IN1 i pastron flokët si shamponi, e zbut sipërfaqen e flokut si kondicioner dhe siguron në mënyrë të përsosur flokun. Vetitë përbërëse të vlefshme si pro-vitamina B5 dhe proteinat e grurit, sjellin lagështi dhe i japin flokut shkëlqim dhe butësi. Si rezultat, floku juaj bëhet më elastik dhe më i lehtë për t’u krehur. Aplikimi: Masazhojeni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALPI FRESH SHAMPOO 2IN1 500ml ...
4007295025219 1.49
Alpi Fresh SHAMPOO Le Coiffeur 2IN1 është shërben posaçërisht për përkujdesje profesionale si shampon dhe si kondicioner. Le Coiffeur 2IN1 i pastron flokët si shamponi, e zbut sipërfaqen e flokut si kondicioner dhe siguron në mënyrë të përsosur flokun. Vetitë përbërëse të vlefshme si pro-vitamina B5 dhe proteinat e grurit, sjellin lagështi dhe i japin flokut shkëlqim dhe butësi. Si rezultat, floku juaj bëhet më elastik dhe më i lehtë për t’u krehur. Aplikimi: Masazhojeni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON STAMIKER KERATIN SHAMPO...
8000836391145 5.49
Shamponi Stamiker Newgen është trajtues për ripërtëritje dhe riparim i cili sjellë veprim të kombinuar të qelizave burimore të bimës dhe keratinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e flokëve dhe poashtu është e përkryer për secilin që kërkon ripërtëritje të thellë dhe riparim strukturor. Qelizat burimore të bimës rregullojnë balancën hidro-lipide të qimes, duke sjellur ripërtëritje që nga rrënja, dhe keratina që vepron duke riparuar dhe rindërtuar në thellësi flokun si dhe në gjatësinë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA E-LINE HL SHAMPOO 1000ML |...
8412261080264 9.99
VEÇORITË DHE PËRFITIMET Shamponi HL i u siguron flokëve veti ushqyese që nxisin rritjen e flokëve dhe që ngadalësojnë rënien e tyre. Ky është një shampon i përkryer për periudhat sezonale të humbjes së flokëve. Përdoret me HL locion, që është një trajtim shumë efektiv për ndalimin e rënies së flokëve. Formula e saj lehtëson pastrimin. Ajo nuk i thanë dhe nuk i rëndon flokët. Përfitimet: E ushqen lëkurën e kokës. Siguron veti ushqyese për të nxitur…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON BLONDE KERATIN SHAMPOO ...
8000836134902 10.49
Diksoblonde shampo me keratinë dhe vaj organik të grurit për flokë të trajtuara, të zbardhuara ose të theksuara. Zgjidhja ideale për të përfunduar dhe zgjatur rezultatet e trajtimeve zbardhuese. Përmban keratin për të densifikuar dhe për ti dhënë flokëve elasticitetin e tyre, si dhe vaj organik të grurit për të hidratuar, rigjallëruar dhe sjellur shkëlqim. Butësisht pastron flokët pa i rënduar ato, duke ruajtur shkëlqimin dhe butësinë. Si ta përdorni: pas zbardhimit, shpërndani në mënyrë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BATISTE DRY SHAMPOO FRESH 200m...
5010724527450 3.89
Ndjesia bashkëkohore, moderne dhe e freskët bëjnë këtë shampo unisex të thatë shumë të mirë për të gjithë. Është mënyra ideale për të pastruar dhe freskuar menjëherë flokët në mes të larjeve, ndërkohë që flokët ndihen më të trashë! Vetëm mos harroni të shpërndani mirë.
Krahaso QUICK SHOP