Gjithsej 26 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GEMEI HAIR CLIPPER GM83...
6957952208302 24.99
Gemei makina për prerjen e flokëve 3në1 me një teknologji të lartë për të lehtësuar dhe për të përsosur jetën tuaj. Makina profesionale e lehtë për të punuar përfshien briskun në formë T, trimerin si dhe briskun për detaje me precizitet të lartë. Një makinë ideale për ju, shkurton dhe formëson flokun, lehtë dhe shpejtë. Karakteristikat: Brisqet: Brisk – T preciziteti 40mm Trimer 30mm Brisk detajues 5mm Makinë me kabëll 7 krehëra udhëzues Pjesë mbrojtëse të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE IGEMEI HAIR CLIPPER GM8...
6957952208050 34.99
Makina elektrike për prerjen e flokëve IGemei GM 805 Cordless përmban një motor të fuqishëm me një zhurmë të ulët, brisqe me precizitet të lartë si dhe krehër udhëzues të cilët ju ofrojnë një prerje të lehtë dhe të rehatshme të flokëve me një prekje të butonit. Veçoritë: Me/Pa kabëll 4 copë krehër udhëzues Pjesë mbrojtëse e brisqeve Brushë për pastrim të brisqeve Shishe e vogël vaji Koha e punës pa kabëll: 150min Koha e…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE PRO GEMEI HAIR CLIPPER ...
6957952260089 14.99
Makina ProGemei GM 6008 është e dizajnuar për të ofruar një performancë precize, të shpejtë dhe të lëmuar në të gjitha llojet e flokëve.   Karakteristikat: Brisk nga çeliku i pandryshkshëm me një performancë të lartë Ekran për përqindjen e kapacitetit të baterisë Bateri e brendshme me 2000mA Koha e rimbushjes: 3-4 orë Koha e punës: 4-5 orë 4 krehër udhëzues Shishe vaji Brushë për pastrim Adapter
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE VGR TRIMMER SET V-001 3...
6971781330010 27.99
Makina elektrike për prerjen e flokëve VGR Trimmer Set 3në1 posedon një motor të fuqishëm me një zhurmë të ulët, brisqe me precizitet të lartë si dhe krehër udhëzues të cilët ju ofrojnë një prerje të lehtë dhe të rehatshme të flokëve me një prekje të butonit. Karakteristikat: Brisqet: Trimer të madhësisë së plotë Trimer për precizitet më të lartë Trimer detajues Makinë me/pa kabëll 7 krehëra udhëzues Pjesë mbrojtëse të briskut Brushë për pastrim…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GEMEI NOSE & EAR TRIMMER ...
6957952231126 6.49
Makinë për largimin e qimeve nga hunda dhe veshët nga Gemei. Karakteristikat: Motor me shpejtësi të lartë të rrotullimeve Sistem intelegjent anti-klip 8 orë mbushje Tension prej 220-240V Dizajni i kokës nuk do të dëmtojë kavitetin e hundës Brisk elitar i përmisuar Për të ndërruar kokën e makinës, thjesht rrotulloni pjesën e kokës që dëshironi t’a largoni dhe rrotulloni tjetrën të cilën dëshironi të vendosni në makinë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GEMEI PROFESSIONAL HAIR CLIPPE...
6957952260256 10.99
Makinë për prerjen e flokëve nga Gemei, e dizajnuar për të gjitha llojet e stileve të flokëve. Karakteristikat: Motor me shpejtësi të lartë të rrotullimeve 8 orë mbushje – 1 orë punë Tension prej 220-240V Brisk me performancë të lartë Dritë e kuqe treguese për rimbushje Në makinë përfshihen krehërit udhëzues 1,2 dhe 3mm, shishja e vajit, brusha për pastrim si dhe Usb mbushësi ose adapteri normal.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO HAIR EXTENSION IRON MAC...
725272745731 15.99
Përshkrim: Linja e energjisë 2.5m. Konsumi i energjisë: 25W. Lloji: temperatura konstante, kokë e sheshtë. I përshtatshëm për të gjitha llojet e sistemeve të zgjatjes së flokëve. Pesha të lehta, dizajn ergonomik, ngrohje të shpejtë. Pllaka profesionale të ngrohjes, ngrohje në mënyrë të barabartë dhe jo e lehtë për t’u ngjitur. Si të përdorni: Filloni ndarjen e flokëve të klientit nga poshtë lart. Futni shabllonin tek rrënja për të mbrojtur kokën nga nxehtësia. Përdredhni fijet…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WAHL CLASSIC SERIES SUPER TAPE...
4015110005964-a 63.69
Makinë për prerjen e flokëve nga Wahl, e dizajnuar për të gjitha llojet e stileve të flokëve, me një motor vibrues V5000 për një qëndrueshmëri të gjatë. Një makinë me kabëll e fuqishme dhe ideale për përdorim të vazhdueshëm, me brisqe të mbuluara me krom, me precizitet të lartë dhe rezistente ndaj ndryshkut. The Wahl Super Taper vjen e pajisur me levë brisku për rregullim të lehtë të gjatësisë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WAHL CLASSIC SERIES DETAILER H...
4015110078081 97.49
Dizajni: Makina për prerjen e flokëve nga Detailer nga Wahl është e lehtë dhe me stil, makinë e cila ju jep kontrollë dhe ekuilibër mbi të. Brisqet me formë T mund të përshtaten deri në 0 në mënyrë që ju të mund të perfeksiononi stilet e klientëve tuaj deri në detajet më të vogla. Performanca: Wahl është i dedikuar për të siguruar një performancë cilësore, me mjetet e tyre praktike të dizajnuara me standardet më të larta. Fuqia: Detailer…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MOSSER PROFILINE PRIMAT HAIR C...
4015110000297 71.49
BRISKU YLL: Set me brisqe nga çeliku inoks me bazë precize STAR BLADE për një jetëgjatësi shumë të madhe. “E prodhuar në Gjermani” LLOJI: MultiClick®  me rregullues të gjatësisë prerëse me 6 pozicione që mund të mbyllen 0.1 – 3 mm. FUQIA: Motor polarizues, lëkundës armature për përdorim të pandalshëm. ZHURMË TË ULËT: Super e qetë dhe me funksionim të lëmuar. GJITHËPËRFSHIRËSE: 2 krehër të bashkangjitura 4.5 mm dhe 9mm, brushë për pastrim, vaj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WAHL POLITHIUM SERIES HAIR CLI...
4015110072300 107.89
› Makinë për prerjen e flokëve me/pa kabëll me teknologji të fuqizuar me Jon dhe Litium. › Sjellë periudhë funksionimi prej 90 minutash me periudhë mbushjeje të energjisë elektrike prej 120 minutash. › Dizajn ergonomik , i cili është i lehtë në peshë dhe super i qetë. › Set i brisqeve me heqje të shpejt dhe me precizitet të lartë, që mund të rregullohet lehtësisht në mes të gjatësisë prerëse 0.6 – 2mm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WAHL MAGIC CLIP HAIR CLIPPER |...
4015110078159 136.49
Prerësja me 5 yje për flokë, Cordless Magic Clip është dizajnuar për të sjellur performancë të mprehtë me lirinë e prerëses pa kabëll, që e kërkojnë ekspertët. Magjikja ndodhet në brisk! Cordless Magic Clip veçohet me precizitet të lartë dhe me dhëmbë të shkallëzuar 2161 të briskut me teknologji të kërcitjes. Ky mjet, pa kabëll, sjellë shpejtësi superiore dhe lehtësi në përdorim, posedon bateri me jon litiumi funksionimi i së cilës zgjatë për një periudhë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GEMEI GM NOSE HAIR TRIMMER 585...
6957952205851 6.99
Performancë me jetë-gjatësi si rezultat i teknologjisë GEMEI Deri në 90 minuta të fuqisë pa tel pas një orë të mbushjes me rrymë  Maje rrethore të përshtatshme për lëkurë për prerje të butë Me kontrollues të gjatësisë prej 20 shkallëve, 0.5 – 10mm me 0.5mm precizitet Brisqe titaniumi me vetë-mprehje  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR TRIMMER J-CUT ONE SCISS...
4030363120691 69.99
Makinë profesionale për flokë me dizajn të rehatshëm dhe ergonomik. Me kokë prerëse të mprehtë prej çelikut (0.5mm), me mprehëse jetëgjatë dhe precize që ofron cilësi të lartë të prerjes. Për stile të prerjes së shkurtër dhe konturë jashtëzakonisht precize, për të gjitha llojet e punës së detajuar dhe prerje përfundimtare për çdo stil. Përfshinë stacion mbushës me njësi për mbushje me rrymë, një krehër që kapet – për katër gjatësi prerëse (3,4,5,6 dhe 7.5mm)…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BAIDI BD221 NOSE HAIR T...
6928686482214 6.49
Prerëse për qime të hundës. I heq qimet e veshit, apo qimet e tjera në fytyrë, në mënyrë të shkëlqyeshme, (i heq edhe detajet e mjekrës dhe vetullave me brisqe me skaje të dyfishta). I dredhur, hiperalergjik, brisqe me çelik inoks, që prejnë në mënyrë të sigurtë dhe të pastër, pa e irrituar lëkurën dhe pa i tërhequr qimet. Kjo prerëse e qimeve për meshkujt ka veçori të sistemit me mikro-vakuum, që pastron dhe, në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NIKAI NK-1712 TRIMMER S...
6924518210970 19.99
Makinë për prerjen e flokëve. Prerëse me madhësi të plotë: përcaktoni flokët përreth vijës së qafës në mënyrë precize dhe të barabartë. Prerëse precize: përcaktoni vijat: vijat e drejta, të harkuara dhe skajet. Prerëse për rrojë: rruani dhe përfundoni vijat dhe skajet për të siguruar rezultate të mëdha. Krehër i prerëses për flokë: pren flokët me lehtësi dhe sjell rregullues me katër gjatësi të ndryshme për t’ju sjellur opsione stilimi më shumë se kurrë më…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DINGILD RF 609 HAIR CLI...
6926599006077 12.99
Makinë për prerjen e flokëve. Mund ta përdorni këtë prerëse për flokë edhe në shtëpi, edhe në sallone të bukurisë. Mund të rimbushet me energji, është me cilësi të lartë dhe i përshtatet mrekullueshëm edhe mjekrës.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MOSER HAIR CLIPPER TYPE 1400 |...
4015110000129 34.99
BRISK RROJE YLL: Brisk rroje çeliku me bazë precize STAR BLADE “E prodhuar në Gjermani”. VARIABLI: MultiClick® rregullues të prerjes së gjatësisë me 5 pozicione mbyllëse 0.7 – 3 mm. E FUQISHME: Motor armature me tundim të fuqishëm, të re dhe të qetë me veçori 50% të lartë performanceje. INKLUZIV: 1 krehër i bashkangjitur 4.5mm, brushë për pastrim, vaj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONDEO ECO-XP HAIR CLIPPER | M...
4029924032078 244.99
Dizajni i jonë elegant i modelit ECO-XP e vërteton vetën si pako me fuqi autentike me dy shpejtësi prerëse për përdorim të shumëanshëm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MOSSER BLACK HAIR CLIPPER 1400...
4015110011828 38.39
STAR BLADE:Brisk rroje çeliku me bazë precize STAR BLADE “E prodhuar në Gjermani”.E ndryshueshme:Rregullimi MultiClick® i gjatësisë me 5 pozicione 0.7 – 3 mm.I fortë:Motor i ri, i qetë dhe i fuqishëm me armaturë osciluese që paraqet performancë 50% më të lartë.Përfshihen:1 krehër variabil 4 – 18 mm, furçë pastrimi, vaj.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MOSER CHROMSTYLE PRO HAIR CLIP...
4015110013884 129.99
BRISK RROJE MAGJIKE: Profesionale, çelik i shkallës së lartë, brisk rroje me metal me veçori të rregullimit të gjatësisë së prerjes 0.7 – 3 mm. Ofron prerje të fuqishme duke iu falenderuar precizitetit të lartë teknologjik të mprehjes “E prodhuar në Gjermani”. NDRYSHIM I SHPEJT: Seti me largim të lehtë të briskut të rrojes lejon qasje të lehtë në pastrimin e saj si dhe lehtësi në ndërrimin opcional të setit të briskut të rrojes All-in-One. PROFESIONAL:…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WAHL PROFESSIONAL HAIR CLIPPER...
4015110010074 99.99
50% më shumë fuqi sesa Wahl standard prerës me motor magnetik për të shmangur ndërprerjen gjatë prerjes, tërheqjen dhe prerjen e pabarabartë 15 minuta mbushje të shpejt me rrymë për më shumë se 12 minuta punë, mjaftueshëm për prerjen e plotë të flokëve Vetëm 3 orë nevojiten që të mbushet me energji elektrike Pakoja përfshin brisk me sasi të plotë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE DINGILD RF HAIR CLIPPER...
6926599006060 8.99
Ju mund ta përdorni këtë prerëse për flokë edhe në shtëpi por edhe në sallone të bukurisë. Mund të rimbushet me energji, është me cilësi të lartë dhe me prerje dhe drejtim të qëndrueshëm për mjekër.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MOSER HAIR CLIPPER TYPE 1400 M...
4015110011248 27.99
BRISK RROJE YLL: Brisk rroje çeliku me bazë precize STAR BLADE “E prodhuar në Gjermani”. VARIABLI: MultiClick® rregullues të prerjes së gjatësisë me 5 pozicione mbyllëse 0.7 – 3 mm. E FUQISHME: Motor armature me tundim të fuqishëm, të re dhe të qetë me veçori 50% të lartë performanceje. INKLUZIV: 1 krehër i bashkangjitur 4.5mm, brushë për pastrim, vaj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GEMEI GM HAIR CLIPPER 6001 | M...
6957952260010 16.99
1. E lehtë për shumë lloje të stileve, e përdorshme për çfardo moshe 2. Me siguri të kokës prerëse të importuar, pastrim i veçantë dhe i butë i prerjes 3. Me dizajn të adoptuar, zhurmë të ulët gjatë funksionit 4. Dizajni i strukturuar menqur e bën prerjen e flokëve në shtëpi edhe më të lehtë 5. Forma ergonomike dhe ngërthimi me prekje të butë e bën prerësen elektrike të flokëve të lehtë për mirëmbajtje 6. Me 4 nivele të sigurisë së…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA CARVIS HAIR CLIPPER | MA...
4015600081287 299.99
Performancë prerjeje të mrekullueshme Brisqet e larta dhe rregulluese të prodhuara nga çeliku karbon Prerje e vazhdueshme dhe precize Gjatësia: (0.7mm) 3 krehër të bashkangjitura (2 mm, 4 mm, 8 mm) Orgonomi të përkryer Mbajtje me prekje të butë Pesha (245 g) Vibrim të qetë dhe të ulët Shërbim i baterisë dhe kabllit Disponueshmëri të përhershme Tregues LCD që tregon perfomancën e baterisë AC Kohëzgjatja e mbushjes 60 min. Kabëll 2.80m të gjatë për lëvizshmëri…
Krahaso QUICK SHOP