Gjithsej 25 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
TONI&GUY (IMITATION) COMB...
65000 0.99
Një gamë e jashtëzakonshme e krehërave profesionale që përmbajnë një fibër karboni shtues që i bën ato anti-statike. Kjo karakteristikë e kombinuar me kujdesin e veçant dhe mungesën e ndonjë skaji të mprehtë i bën ato ideale për përdorim profesional në sallone.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONI&GUY (IMITATION) COMB...
43290130510424 0.99
Një gamë e jashtëzakonshme e krehërave profesionale që përmbajnë një fibër karboni shtues që i bën ato anti-statike. Kjo karakteristikë e kombinuar me kujdesin e veçant dhe mungesën e ndonjë skaji të mprehtë i bën ato ideale për përdorim profesional në sallone.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONI&GUY (IMITATION) COMB...
68200 0.99
Një gamë e jashtëzakonshme e krehërave profesionale që përmbajnë një fibër karboni shtues që i bën ato anti-statike. Kjo karakteristikë e kombinuar me kujdesin e veçant dhe mungesën e ndonjë skaji të mprehtë i bën ato ideale për përdorim profesional në sallone.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONI&GUY (IMITATION) COMB...
06926B 0.99
Një gamë e jashtëzakonshme e krehërave profesionale që përmbajnë një fibër karboni shtues që i bën ato anti-statike. Kjo karakteristikë e kombinuar me kujdesin e veçant dhe mungesën e ndonjë skaji të mprehtë i bën ato ideale për përdorim profesional në sallone.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONI&GUY (IMITATION) COMB...
69270 0.99
Një gamë e jashtëzakonshme e krehërave profesionale që përmbajnë një fibër karboni shtues që i bën ato anti-statike. Kjo karakteristikë e kombinuar me kujdesin e veçant dhe mungesën e ndonjë skaji të mprehtë i bën ato ideale për përdorim profesional në sallone.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
TONI&GUY (IMITATION) COMB...
86130 0.99
Një gamë e jashtëzakonshme e krehërave profesionale që përmbajnë një fibër karboni shtues që i bën ato anti-statike. Kjo karakteristikë e kombinuar me kujdesin e veçant dhe mungesën e ndonjë skaji të mprehtë i bën ato ideale për përdorim profesional në sallone.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE PROFESSIONAL COMB KIT 1...
6937115031107 0.99
Set i mrekullueshëm me krehëra. Të përshtatshëm për krjimin e modelimeve të ndryshme të flokëve. Ekonomikë, të qëndrueshëm dhe efikasë. Të domosdoshëm për secilin sallon bukurie.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE COMB | KREHËR...
KOD0000000215 0.59
Krehër për flokë. Kreh flokët butësisht. Endeni nëpër flokë, për të krijuar stilin e dëshiruar të flokëve. I përshtatshëm dhe unik. I lehtë për t’u përdorur. I bërë nga materiali rezistent që siguron për jetëgjatësinë e tij.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE AOBO COMB | KREHËR ME B…...
6951694900708 0.49
Sjell tepër lehtësi gjatë krehjes së flokëve, për shkak të dorezës mbajtëse. Kreh flokët butësisht. Tani ju mund ta mbani krehrin me dorezën e tij dhe ta endni nëpër flokë, për të krijuar stilin e dëshiruar të flokëve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
STILL CARBON ANTISTATIC COMB |...
8606002729523 1.49
Materiali: Polioksimetilen & fibër. Ngjyra: e zezë. Është krehër i jashtëzakonshëm për krijimin e vijës së përkryer ndarëse. E inxhineruar me ritëm që gradualisht ulet për të lehtësuar edhe tensionin e flokut. Rezistente ndaj nxehtësisë deri në 180℃. Me peshë jashtëzakonisht të lehtë. Me dorezë të rehatshme për mbajtje. Koleksion profesional i krehërit stilues. Prerje, ngritje dhe krehje të përsosur. Kombinim i mirë për të gjitha llojet dhe gjatësitë e flokëve. E lehtë për të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR COMB | KREHËR METALI PËR…...
8012345616404 1.49
Stil profesional i krehërit pirun nga brendi anglez Kent, e prodhuar nga guma e presuar, kundër-statike dhe rezistente ndaj nxehtësisë. Veçoritë: Gjatësia 190mm  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE COMB | KREHËR PËR TAPIR…...
KOD1000000270 1.99
I bërë nga një material unik, ky krehër do të qëndrojë për shumë kohë. I përshtatshëm dhe unik. I lehtë për t’u përdorur. I bërë nga materiali rezistent që siguron për jetëgjatësinë e tij. Është e mundur që do ta humbisni para se të jetë prishur.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR COMB PRO 11 | KREHËR...
8012345614462 2.99
Krehër për flokë nga LABOR PRO, për sallone profesionale. Krehëri Labor A përdoret për përkujdesje të flokëve apo fibrave të tjerë. Posedon pjesëza që janë të ngjitura në kornizën kryesore; ato quhen “dhëmbë”. Krehëri është zakonisht i sheshtë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR COMB PRO 20 | KREHËR...
8012345614448 2.99
Krehër për flokë nga LABOR PRO, për sallone profesionale. Krehëri Labor A përdoret për përkujdesje të flokëve apo fibrave të tjerë. Posedon pjesëza që janë të ngjitura në kornizën kryesore; ato quhen “dhëmbë”. Krehëri është zakonisht i sheshtë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR COMB PRO 30 | KREHËR...
8012345614455 2.99
Krehër për flokë nga LABOR PRO, për sallone profesionale. Krehëri Labor A përdoret për përkujdesje të flokëve apo fibrave të tjerë. Posedon pjesëza që janë të ngjitura në kornizën kryesore; ato quhen “dhëmbë”. Krehëri është zakonisht i sheshtë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR COMB PRO 25 | KREHËR...
8012345614479 2.99
Krehër për flokë nga LABOR PRO, për sallone profesionale. Krehëri Labor A përdoret për përkujdesje të flokëve apo fibrave të tjerë. Posedon pjesëza që janë të ngjitura në kornizën kryesore; ato quhen “dhëmbë”. Krehëri është zakonisht i sheshtë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR COMB | KREHËR PLASTIK PË…...
8012345616398 1.49
Stil profesional i krehërit pirun nga brendi anglez Kent, i prodhuar nga guma e presuar, kundër-statike dhe rezistente ndaj nxehtësisë. Veçoritë: Gjatësia 190mm  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR COMB | KREHËR SHATIRI...
8012345539567 2.49
Krehër ndarës. Modeli 717. Është prodhuar me material revolucionar, Keklon, me cilësi shumë më të lartë sesa guma e presuar apo najlloni. Dhëmbi i trajtuar me nxehtësi, kundër gërrvishtjes, jashtëzakonisht i lëmuar dhe i lyer me llak, është i rrjedhshëm me lehtësi edhe tek flokët më të trashë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GOSPA COMB 01 | KREHËR...
6931852718390 0.99
E prodhuar nga plastika e pathyeshme Me dhëmbë të gjerë dhe të bukur Me madhësi që i përshtatet xhepit tuaj Me kontruksion të qëndrueshëm për stilim të vazhdueshëm  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
STILL BRUSH TTC016 | BRUSHË PË…...
8606002729134 3.89
Krehër brushë, me qime natyrale të forta, për zgjatje të flokëve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE RODEO PROFESSIONAL COMB...
8690636030339 2.99
Krijoni vëllim në flokët tuaj pa i dëmtuar ato me këtë krehër për tapir nga Royal Warrant holders Kent. Doreza e brushës është prodhuar nga një pjesë e vetme nga ahu me fund të hollë që është e përsosur për t’i kapur seksionet e ndryshme të flokut. Qimet natyrale nga derri i egër, me masë të shtuar najlloni, janë të forta dhe të përshtatshme për flokët tuaj. Të përshtatshme për flokët tuaj E prodhuar nga…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE TERMAX PROFESSIONAL COM...
K008 0.99
E prodhuar nga plastika e pathyeshme Me dhëmbë të gjerë dhe të bukur Me madhësi që i përshtatet xhepit tuaj Me konstruksion të qëndrueshëm për stilim të vazhdueshëm  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE TERMAX PROFFESIONAL COM...
K009 0.99
Krehër për flokë. I prodhuar nga plastika e pathyeshme; Me dhëmbë të gjerë dhe të bukur; Me madhësi që i përshtatet xhepit tuaj; Me konstruksion të qëndrueshëm për stilim të vazhdueshëm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GOSPA CARBON FIBRE COMB...
CFC7339 0.99
Krehër për flokë. I prodhuar nga plastika e pathyeshme; Me dhëmbë të gjerë dhe të bukur; Me madhësi që i përshtatet xhepit tuaj; Me konstruksion të qëndrueshëm për stilim të vazhdueshëm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
STILL BRUSH TTC018 | BRUSHË PË…...
8606002729110 3.89
Krehër brushë me qime natyrale të forta, për shkrehjen të flokëve.  
Krahaso QUICK SHOP