Gjithsej 34 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
725272745748 35.99
Figaro me ngjyrë ari për flokë 3 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë me 150°), 2 (temperaturë me 210°), Trup me dizajni ergonomik, dizajni i kësaj figaroje është kompakt dhe ergonomik. Për shkak të dizajnit unik, ju do të ndiheni lehtësi gjat manovrimit me figaron. Për shkak të një dizajn kompakt, ai përshtatet në pëllëmbën tuaj në mënyrë të përkryer. Rezultati është i kënaqshëm dhe profesional! Për sigurin tuaj gjat manovrimit me figaron në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
7252727457484 46.99
Figaro me ngjyrë ari për flokë 4 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë me 150°), 2 (temperaturë me 210°), Trup me dizajni ergonomik, dizajni i kësaj figaroje është kompakt dhe ergonomik. Për shkak të dizajnit unik, ju do të ndiheni lehtësi gjat manovrimit me figaron. Për shkak të një dizajn kompakt, ai përshtatet në pëllëmbën tuaj në mënyrë të përkryer. Rezultati është i kënaqshëm dhe profesional! Për sigurin tuaj gjat manovrimit me figaron në…
Krahaso QUICK SHOP
28%
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
7252727457485 49.99 35.99
Figaro me ngjyrë ari për flokë 5 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë me 150°), 2 (temperaturë me 210°), Trup me dizajni ergonomik, dizajni i kësaj figaroje është kompakt dhe ergonomik. Për shkak të dizajnit unik, ju do të ndiheni lehtësi gjat manovrimit me figaron. Për shkak të një dizajn kompakt, ai përshtatet në pëllëmbën tuaj në mënyrë të përkryer. Rezultati është i kënaqshëm dhe profesional! Për sigurin tuaj gjat manovrimit me figaron në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
725272745724 34.99
Karakteristikat: Shkop nga qeramika turmaline, ngrohje të qëndrueshme PTC ngrohës , ngrohje të shpejtë Ekran LCD : 120-210 ° C (250-410 ° F) Dorezë rezistente ndaj nxehtësisë Me ngjyrë ari Fikje automatike pas 1 ore Kapaku i izolimit për të parandaluar djeg’je Tensioni i dyfishtë 100-240V
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
725272745717 34.99
Karakteristikat: 1. Shkop nga qeramika turmaline, ngrohje të qëndrueshme 2. PTC ngrohës , ngrohje të shpejtë 3. Ekran LCD : 120-210 ° C (250-410 ° F) 4. Dorezë rezistente ndaj nxehtësisë 4. Me ngjyrë ari 5. Fikje automatike pas 1 ore. 6. Kapaku i izolimit për të parandaluar djeg’je 7. Tensioni i dyfishtë 100-240V
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR STRAIGHTEN...
725272745618 24.99
4-në-1 drejtuese për flokë e cila përmbanë pllakat L – valë,  M – valë, S – valë dhe pllakat e sheshta. 1.5-inç pllakë qeramike e veshur me turmalinë, ngrohje në mënyrë të barabartë; PTC ngrohës, ngrohje të shpejtë, kujdes flokësh, mund të mbrojë flokët nga dëmtimi. 4 temperatura të rregullueshme: 160 ° C, 180 ° C, 200 ° C, 220 ° C. Ju lejon të rregulloni temperaturën sipas nevojës tuaj.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO CERAMIC HAIR STRAIGHTEN...
725272745700 19.99
Riktheni butësinë dhe shkëlqimin e flokëve tuaj me këtë drejtuese me pllaka 100% të qeramikës dhe teknologji jonike.Karakteristikat:Dizajn i shkëlqyeshëm, ergonomik me dorezë jo të rrëshqitëshme.Ngrohet shpejtë në temperaturën maksimale dhe mban nxehtësi konstante gjatë përdorimit.Kordoni i kthyeshëm parandalon ndërprerjen.Opcionet e ndryshueshme të temperaturës për të gjitha llojet e flokëve: 110-240 volt, 45Hz.Temperaturës ofron rangun prej 80c deri në 220c.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO HAIR CURLING IRON 1x3pc...
725272745755 28.99
Figaro për flokë 3 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë me 150°), 2 (temperaturë me 210°), Trup me dizajni ergonomik, dizajni i kësaj figaroje është kompakt dhe ergonomik. Për shkak të dizajnit unik, ju do të ndiheni lehtësi gjat punës me figaron. Për shkak të një dizajn kompakt, ai përshtatet në pëllëmbën tuaj në mënyrë të përkryer. Rezultati është i kënaqshëm dhe profesional! Për sigurin tuaj gjat punë me figaron në set është shtuar edhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO HAIR CURLING IRON 1x4pc...
7252727457554 38.99
Figaro për flokë 4 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë me 150°), 2 (temperaturë me 210°), Trup me dizajni ergonomik, dizajni i kësaj figaroje është kompakt dhe ergonomik. Për shkak të dizajnit unik, ju do të ndiheni lehtësi gjat manovrimit me figaron. Për shkak të një dizajn kompakt, ai përshtatet në pëllëmbën tuaj në mënyrë të përkryer. Rezultati është i kënaqshëm dhe profesional! Për sigurin tuaj gjat manovrimit me figaron në set është shtuar edhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO HAIR CURLING IRON 1x5pc...
7252727457555 41.99
Figaro për flokë 5 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë me 150°), 2 (temperaturë me 210°), Trup me dizajni ergonomik, dizajni i kësaj figaroje është kompakt dhe ergonomik. Për shkak të dizajnit unik, ju do të ndiheni lehtësi gjat manovrimit me figaron. Për shkak të një dizajn kompakt, ai përshtatet në pëllëmbën tuaj në mënyrë të përkryer. Rezultati është i kënaqshëm dhe profesional! Për sigurin tuaj gjat manovrimit me figaron në set është shtuar edhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SONAR STRAINGHTENING IR...
6927723907239 14.99
Drejtuese për flokë. Nxehtësi e përballueshme lehtë për flokët. U jep atyre volum, shkëlqim dhe butësi kashmiri. Flokë të drejta me drejtuesen e cila bën mrekulli. Ekonomike, e qëndrueshme dhe tejet e lehtë për t’u përdorur.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GEMEI STRAINGHTENING IR...
6957952219544 9.99
Drejtuese për flokë. Nxehtësi e përballueshme lehtë për flokët. U jep atyre volum, shkëlqim dhe butësi kashmiri. Flokë të drejta me drejtuesen e cila bën mrekulli. Ekonomike, e qëndrueshme dhe tejet e lehtë për t’u përdorur.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BAIDI CURL HAIR IRON BD...
849316071553 34.99
Figaro pë dredhjen e flokëve. E mrekullueshme për femrat që i duan flokët e valëzuara dhe kaçurrela. I lë flokët e buta dhe nuk i djeg, falë pllakës së veçantë të saj. E përshtatshme për përdorim dhe për stilizim.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE JUNJUN STRAINGHTENING I...
KOD0005911439 12.99
Drejtuese për flokë. Nxehtësi e përballueshme lehtë për flokët. U jep atyre volum, shkëlqim dhe butësi kashmiri. Flokë të drejta me drejtuesen e cila bën mrekulli. Ekonomike, e qëndrueshme dhe tejet e lehtë për t’u përdorur.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SAYONA CURL HAIR IRON S...
6926341925458 9.99
Figaro për dredhjen e flokëve. E mrekullueshme për femrat që i duan flokët e valëzuara dhe kaçurrela. I lë flokët e buta dhe nuk i djeg, falë pllakës së veçantë të saj. E përshtatshme për përdorim dhe për stilizim.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BYBABYLISS NANO CURL HA...
6956067922783 29.99
Figaro për dredhjen e flokëve. E mrekullueshme për femrat që i duan flokët e valëzuara dhe kaçurrela. I lë flokët e buta dhe nuk i djeg, falë pllakës së veçantë të saj. E përshtatshme për përdorim dhe për stilizim.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ENERGY MAX CURL HAIR IR...
6010204888100 34.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SAYONA CURL HAIR IRON S...
2014012091954 32.99
Figaro për dredhjen e flokëve. E mrekullueshme për femrat që i duan flokët e valëzuara dhe kaçurrela. I lë flokët e buta dhe nuk i djeg, falë pllakës së veçantë të saj. E përshtatshme për përdorim dhe për stilizim.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SONAR HAIR CURLING 20mm...
6958210708343 29.99
Ky dredhues për flokë është dizajnuar për bukuri dhe përkudesje të lëmuar të flokëve e cila prodhon flokë kaqurrele që duken bukur dhe është produkt esencial për këdo që dëshiron t’i bëjë flokët kaqurrele në mënyrë efektive. Pajisja ka peshë të lehtë, e dizajnuar në mënyrë ergonomike dhe e fuqishme. Është me qëndrueshmëri të gjatë dhe e sigurtë. Është figaro me 3 cilindra që sjellë kaqurrela superiore tek flokët e zakonshme me formë koni. Sipërfaqja…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
MUSTER SPAZZOLISSIMA – HOT BRU…...
8000836738650 29.99
Speedy Fusion inkorporon teknologjinë termike të keramikës. Mbron dhe mbështjellë flokët e lagura duke krijuar rezultate të lëmuara, shkëlqyese, dhe pa elektrizim. Kjo brushë stiluese keramike dhe me qëllime të shumëfishta, është ideale për drejtim, krijim të vëllimit dhe masës trupore, e cila bëhet me një lëvizje të thjeshtë me brushë. Është e lehtë dhe e thjeshtë për të krijuar rezultate të dëshiruara brenda disa minutash.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GEMEI PROFESSIONAL HAIR IRON G...
6957952219582 16.99
Shton efektivitetin e keramikës sepse vetitë përbërëse aktive që gjenden në sipërfaqet e shtuara ekspozohen, për këtë arsye arrihet efekti i përfitimit më të madh. Keramika prodhon nxehtësi infra të kuqe e cila është e përshtatshme për flokun. E mbështjellë kutikulën e flokut dhe e shton shkëlqimin. I stilon flokët pa dëmtim duke i nxehur ato nga brenda.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR CURLING JJ-928 (3X...
KOD0000033615 23.99
Ky dredhues për flokë është dizajnuar për bukuri, duke siguruar përkudesje të shkëlqyer të flokëve. Ju jep kaçurrela të bukura dhe është produkt esencial për këdo që dëshiron t’i bëj flokët kaçurrela, në mënyrë efektive. Pajisja ka peshë të lehtë, është e dizajnuar në mënyrë ergonomike dhe është e fuqishme. Ka qëndrueshmëri të gjatë dhe është e sigurtë. Është mashë me 3 cilindra që sjell flokë kaçurrele superiore. Sipërfaqja keramike e saj pastrohet lehtë dhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR CURLING IRON (13mm) | FI...
8012345522613 26.49
Pllakë keramike turmalinë Tregues digjital LED i temperaturës Koha e nxehjes së shpejtë Ndalje automatike Kordon elektrik i kthyeshëm në 360 shkallë I ndërtuar me mbyllje sigurie E certifikuar me ETL me kyqje 120V  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR CURLING JJ-928 (3x...
KOD0000033614 23.99
Ky dredhues për flokë është dizajnuar për bukuri dhe përkudesje të lëmuar të flokëve e cila prodhon flokë kaqurrele që duken bukur dhe është produkt esencial për këdo që dëshiron t’i bëjë flokët kaqurrele në mënyrë efektive. Pajisja ka peshë të lehtë, e dizajnuar në mënyrë ergonomike dhe e fuqishme. Është me qëndrueshmëri të gjatë dhe e sigurtë. Është mashë me 3 cilindra që sjellë flokë kaqurrele superiore tek flokët e zakonshme me formë koni.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR STRAIGHTENER LOOK ...
KOD0000000109 17.99
Arrinë nxehtësinë e nevojshme për performancë të cilësisë së salloneve dhe sjellë rezultate të qëndrueshme. Pllakat e qeramikës prej 1inch nxehen brenda 15 sekondash dhe e shpërndajnë nxehtësinë edhe për flokët e lëmuara. Sistemi i nxemjes së qeramikës me tre kontroller të nxehtësisë për çdo lloj të flokëve. Veçoritë e sigurisë përfshijnë ndalimin automatik pas 72 minutash dhe posedon kabëll të gjatë sipas kushteve të salloneve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
GEMEI GM IRON CULRING 1988 (3x...
6957952219889 19.99
Pajisja dallon nga figarot e zakonshme me 3 pllakat e veçanta të saj, që, në mënyrë të konsiderueshme, e përshpejtojnë procesin dhe i zgjerojnë mundësitë modeluese. Gëzon titanium të fuqisë së lartë – turmalinë shtresuese: Fuqia: 45W Tensioni: 220-240V Frekuenca: 50/60Hz Temperatura: 210ºC 2 trajta temperaturash Tregues me dritë Kabëll i kthyeshëm 360º  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DODO CERAMIC CLIPLESS CURLING ...
L-F2-4P 44.99
 Veçoritë: Shkop dredhues keramike SS me 5 dredhuese të zëvendësueshme Ekran dixhital LCD, 80-210°C Tension i dyfisht 100-240V Kabëll profesional 2.5m që nuk ngatërrohet dhe e rrotullueshme 360° Pa kënde. 50/60Hz, 85W. Gjatësia e figaros: 35.5cm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DODO CERAMIC CLIPLESS IRON CUR...
L-F1-3P 28.99
100% Keramikë turmalinë paketë, tre në një, madhësia: 09-18mm, 19-25mm, 25mm Ngrohje PTC, ngrohje e shpejtë Figaro me 2 vetë-mbyllëse të stentës së plastikës Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë me 150°), 2 (temperaturë me 210°), Me kapëse rrypi, tubi i ngrohjes është i zgjatur në 195mm Kapaku mbrojtës plastik që gjendet në majen e figaros ndihmon që të izolohet nxehtësia në mënyrë që ta bëjë më të përshtatshëm përdorimin. Tensioni i dyfisht universal 100-240V…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DODO CERAMIC CLIPLESS CURLING ...
L-F1-3PP 28.99
100% Keramikë turmalinë paketë, tre në një, madhësia: 09-18mm, 19-25mm, 25mm Ngrohje, PTC, ngrohje e shpejtë Figaro me 2 vetë-mbyllëse të stentës së plastikës Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë me 150°), 2 (temperaturë me 210°), Me kapëse rrypi, tubi i ngrohjes është i zgjatur në 195mm Kapaku mbrojtës plastik që gjendet në majen e figaros ndihmon që të izolohet nxehtësia në mënyrë që ta bëjë më të përshtatshëm përdorimin. Tensioni i dyfisht universal 100-240V…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE IRON CURLING NEW LOOK C...
KOD0000000108 15.99
Hot Tools Nano Ceramic Spring Curling Iron ka efektivitet të madh të keramikës, sepse vetitë përbërëse aktive që gjenden në sipërfaqe ekspozohen dhe, për këtë arsye, arrihet efekti i përfitimit të madh. Keramika prodhon nxehtësi infra të kuqe e cila është e përshtatshme për flokun. E mbështjellë kutikulën e flokut dhe e shton shkëlqimin. I stilon flokët pa dëmtim duke i nxehur ato nga brenda.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LUAZON HAIR CURLER (23m...
6900011659096 29.99
Flokët brenda – kaçurrelat jashtë! (me senzor sigurie për kaçurrela të lëmuara). Teknologjia Tourmaline Ceramic, redukton elektrizimin e flokëve dhe mbron flokun nga dëmtimi që vjen nga nxehtësia, përderisa shton shkëlqimin. Motor profesional, pa brushë, për stilim preciz. Nxehëse me performancë të lartë për nxehje të menjëhershme. 2 nivele të nxehjes dhe 3 tregues të kohës për lloje të ndryshme të kaçurrelave.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
JAGUAR STRAIGHTENER ST 300 836...
4030363004502 39.99
Drejtues për flokë me 100% pllakë solide të keramikës që liron nxehtësi të barabartë dhe të shpejtë, në mënyrë që stili të jetë i butë. Posedon kontrollues të temperaturës së vazhdueshme me status LED. Gjerësia e pllakës: 27mm. Temperatura: 80-200 °C Gjatësia e kurrizit: 3mm  
Krahaso QUICK SHOP