Gjithsej 20 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
DIKSON HAIR COLOR BOWL | TAS P...
KOD0005911641 1.49
Tas Dikson të cilin mund ta përdorni për përzierjen e ngjyrave të ndryshme deri sa të arrini ngjyrën e dëshiruar apo thjesht për përzierjen e zbardhuesit ose një ngjyre të vetme.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON HAIR COLOR BRUSH | BRUS...
KOD0005911640 1.49
Dikson brushë profesionale e cila në mënyrë efektive dhe të barabart bën shpërndarjen e ngjyrës në flokët tuaja që nga rrënja e deri tek maja.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON MEASURING CUP | TAS MAT...
KOD0005911642 1.49
Tas matës Dikson i cili shërben për arritjen e sasisë së dëshiruar të ngjyrave apo të produkteve tjera të lëngshme që i posedoni në sallonin tuaj.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR REMOVAL BRUSH SPEC...
KOD0005911176 5.49
Brusha për largimin e qimeve është brushë universale me qime të forta dhe të përshtatshme. Kjo brushë është ideale për t’i hequr qimet e flokëve nga trupi, xhaketat, këmishat etj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR REMOVAL BRUSH MAGN...
KOD0005911177 5.99
Brusha për largimin e qimeve është brushë universale me qime të forta dhe të përshtatshme. Kjo brushë është ideale për t’i hequr qimet e flokëve nga trupi, xhaketat, këmishat etj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR REMOVAL BRUSH ...
KOD0005911173 2.99
Brusha për largimin e qimeve është brushë universale, me qime të forta dhe të përshtatshme. Kjo brushë është ideale për të hequr qimet e flokëve nga trupi, xhaketat, këmishat etj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR REMOVAL BRUSH | BR...
KOD0005911174 1.99
Brusha për largimin e qimeve është brushë universale me qime të forta dhe të përshtatshme. Kjo brushë është ideale për t’i hequr qimet e flokëve nga trupi, xhaketat, këmishat etj.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SCHWARZKOPF HAIR COLOR BRUSH |...
4045787108569 1.70
Schwarzkopf Classic Brushë për ngjyrë – vetëm për përdorim profesional.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SCHWARZKOPF HAIR COLOR BOWL | ...
4045787020915 1.55
Tasi shërben për përzierje të ngjyrës së flokëve dhe është me dorezë të lehtë ergonomike. Poashtu është me sipërfaqe të poshtme të parrëshqitshme dhe me shenja matëse.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR MEASURING CUP | TAS MATË…...
8012345523146 1.99
Tas matës për ngjyra flokësh për sallone bukurie profesionale.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR SHAVING BRUSH | BRUSHË P…...
8001673971590 6.49
Brushë për rrojë nga LABOR PRO. Kjo brushë për rrojë jo vetë m se shkumon kremin apo sapunin pë r rrojë , por poashtu rritë  dhe zbutë  qimet për një rrojë më të mirë.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA HAIR COLOR BRUSH | BRUSHË …...
00820210 1.49
Kjo është brushë profesionale për ngjyrosje të flokëve. Ngjyra: E zezë. Materiali: plastikë. E përshtatshme për sallone profesionale apo për përdorim në shtëpi. E mahnitshme për përdorim për ngjyrosje të flokëve, të trajtimit të tyre si dhe për përdorim të keratinit.  E bën stilimin e flokëve më të lehtë dhe më të përshtatshëm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA COLOR BOWL 300oz | TAS P...
4015600533304 2.49
Tas matës për ngjyrë Vëllimi: 300ml Ngjyra: Ngjyrë e tejdukshme e bardhë/hiri e freskët Materiali: PP dhe PP e butë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SHAVING BRUSH AMECA | B...
8001673100181 2.99
Brushë për rrojë.  Brushë klasike, e pazëvendësueshme. 100% qime të forta; E domosdoshme për rrojë të rehatshme; Ideale për krijimin dhe shpërndarjen e shkumës për rrojë; Shtresohet në lëkurë në mënyrë të butë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
WELLA HAIR COLOR BRUSH | BRUSH...
4015600104276 1.49
Brushë e butë me krehër për ngjyrë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LONDA HAIR COLOR BRUSH | BRUSH...
4015600092221 0.99
Kjo është brushë profesionale për ngjyrosje të flokëve. Ngjyra: E zezë. Materiali: plastikë. E përshtatshme për sallone profesionale apo për përdorim në shtëpi. E mahnitshme për përdorim për ngjyrosje të flokëve, të trajtimit të tyre si dhe për përdorim të keratinit.  E bën stilimin e flokëve më të lehtë dhe më të përshtatshëm.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA HAIR COLOR BOWL | TAS PËR …...
00820209 1.49
Tas aplikues i zi për keratinë dhe për trajtime me ngjyra Tasi aplikues ju lejon që të përzieni të gjitha trajtimet kimike përfshirë keratinën dhe trajtimin me ngjyra  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVA BOWL | TAS I ZBRAZËT PËR A…...
KOD0000000415 2.99
E përkryer për të gjitha llojet e pllakave, këto lojë me birila me ujë EVA janë projektuar për të siguruar që pllakat tuaja të përziera dhe të mbahen me lagështi.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SHAVING SOAP BOWL | TAS...
KOD0000033601 1.99
Ky tas klasik për sapun është prodhuar nga aliazhi i bakrit. Një tas me pamje te hijshme dhe praktik nuk duhet të mungojë në gjësendet e tua të rrojës. Ky tas i thjesht është i përshtatshëm për çdo brushë të rrojës.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LIDER SHAVING BRUSH | B...
KOD000000325 3.49
Brushë për rrojë që garanton rezultate të shkëlqyera. Karateristikat: 100% qime të forta; E domosdoshme për rrojë të rehatshme; Ideale për krijimin dhe shpërndarjen e shkumës për rrojë; Shtresohet në lëkurë në mënyrë të butë.  
Krahaso QUICK SHOP