Gjithsej 831 Produkte.

 • Difuzer

  Difuzer

  (5)

 • Kukulla

  Kukulla

  (10)

 • Kurora për frizura

  Kurora për frizura

  (17)

 • Brusha & tasa për ngjyrosje

  Brusha & tasa për ngjyrosje

  (20)

 • Brusha për fenirim

  Brusha për fenirim

  (19)

 • Extension

  Extension

  (52)

 • Figaro & drejtuese

  Figaro & drejtuese

  (34)

 • Gërshërë

  Gërshërë

  (65)

 • Kapëse

  Kapëse

  (24)

 • Kondicionerë & trajtime

  Kondicionerë & trajtime

  (140)

 • Krehër

  Krehër

  (25)

 • Llokme

  Llokme

  (35)

 • Makina

  Makina

  (26)

 • Shampo

  Shampo

  (103)

 • Stilim & përfundim

  Stilim & përfundim

  (82)

 • Tharëse

  Tharëse

  (19)

 • Thartira

  Thartira

  (10)

 • Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE DEXE HAIR BUILDING FIBE...
  7.49
  Spërkatës për modelimin e flokëve. I kthen flokët nga të hollë në të trashë. Fsheh përfundimisht flokët e hollë. I shkëlqyer para dhe gjatë mbjelljes së flokëve. Spërkatësi është rezistent ndaj erërave, shiut dhe djersës. Ideal për meshkuj dhe femra. Paketimi përmban: 22 gram fibra + 100 ml spërkatës.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE DEXE HAIR BUILDING FIBE...
  0799439301597M 7.49
  Spërkatës për modelimin e flokëve. I kthen flokët nga të hollë në të trashë. Fsheh përfundimisht flokët e hollë. I shkëlqyer para dhe gjatë mbjelljes së flokëve. Spërkatësi është rezistent ndaj erërave, shiut dhe djersës. Ideal për meshkuj dhe femra. Paketimi përmban: 22 gram fibra + 100 ml spërkatës.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE GEMEI HAIR CLIPPER GM83...
  6957952208302 24.99
  Gemei makina për prerjen e flokëve 3në1 me një teknologji të lartë për të lehtësuar dhe për të përsosur jetën tuaj. Makina profesionale e lehtë për të punuar përfshien briskun në formë T, trimerin si dhe briskun për detaje me precizitet të lartë. Një makinë ideale për ju, shkurton dhe formëson flokun, lehtë dhe shpejtë. Karakteristikat: Brisqet: Brisk – T preciziteti 40mm Trimer 30mm Brisk detajues 5mm Makinë me kabëll 7 krehëra udhëzues Pjesë mbrojtëse të…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE GOLD HAIR PINS 1X18PCS ...
  2.99
  Tela për flokë me ngjyrë ari, të cilat mund ti përdorni gjat rregullimit të çdo lloj stili të flokëve si në sallone të bukurisë poashtu edhe në shtëpi. Një paketim përmban sasi prej 500g.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE HAIR SALON CUTTING CAPE...
  10247 2.99
  Përparëse për klient e cila mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një salon bukurie. Pastrohet lehtë.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE HAIR SALON CUTTING CAPE...
  10246-CH 4.99
  Përparëse për klient e cila mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. Përparësja posedon pjesën transparente në vendin e duarve e cila shërben që klientët tuaj të mund të kryejn punë apo thjesht të argëtohen në telefon deri në përfundim të punës suaj. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE HAIR SALON CUTTING CAPE...
  10246-V 4.99
  Përparëse për klient e cila mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. Përparësja posedon pjesën transparente në vendin e duarve e cila shërben që klientët tuaj të mund të kryejn punë apo thjesht të argëtohen në telefon deri në përfundim të punës suaj. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE HAIR SALON CUTTING CAPE...
  10246-PP 4.99
  Përparëse për klient e cila mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. Përparësja posedon pjesën transparente në vendin e duarve e cila shërben që klientët tuaj të mund të kryejn punë apo thjesht të argëtohen në telefon deri në përfundim të punës suaj. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE HAIR SALON CUTTING CAPE...
  10246-P 4.99
  Përparëse për klient e cila mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. Përparësja posedon pjesën transparente në vendin e duarve e cila shërben që klientët tuaj të mund të kryejn punë apo thjesht të argëtohen në telefon deri në përfundim të punës suaj. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE HAIR SALON CUTTING CAPE...
  10246-BL 4.99
  Përparëse për klient e cila mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. Përparësja posedon pjesën transparente në vendin e duarve e cila shërben që klientët tuaj të mund të kryejn punë apo thjesht të argëtohen në telefon deri në përfundim të punës suaj. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE HAIR SALON CUTTING CAPE...
  10246-BR 4.99
  Përparëse për klient e cila mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. Përparësja posedon pjesën transparente në vendin e duarve e cila shërben që klientët tuaj të mund të kryejn punë apo thjesht të argëtohen në telefon deri në përfundim të punës suaj. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE IGEMEI HAIR CLIPPER GM8...
  6957952208050 34.99
  Makina elektrike për prerjen e flokëve IGemei GM 805 Cordless përmban një motor të fuqishëm me një zhurmë të ulët, brisqe me precizitet të lartë si dhe krehër udhëzues të cilët ju ofrojnë një prerje të lehtë dhe të rehatshme të flokëve me një prekje të butonit. Veçoritë: Me/Pa kabëll 4 copë krehër udhëzues Pjesë mbrojtëse e brisqeve Brushë për pastrim të brisqeve Shishe e vogël vaji Koha e punës pa kabëll: 150min Koha e…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE JUST WATER PUMP (BLACK)...
  PET-24 2.79
  Spërkatës i lëngut me të cilin ju do të mundeni me lehtësi të shpërndani qoftë ujin apo ndonjë produkt tjetër të lëngshëm për përkujdesin e flokut, në flokun e klientit tuaj. Është i përshtatshëm për përdorim në shtëpi dhe në sallone të bukurisë. I qëndrueshëm: i prodhuar nga plastika e cilësisë së lartë. I vogël dhe me peshë të lehtë: i përshtatshëm për punë.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE PRO GEMEI HAIR CLIPPER ...
  6957952260089 14.99
  Makina ProGemei GM 6008 është e dizajnuar për të ofruar një performancë precize, të shpejtë dhe të lëmuar në të gjitha llojet e flokëve.   Karakteristikat: Brisk nga çeliku i pandryshkshëm me një performancë të lartë Ekran për përqindjen e kapacitetit të baterisë Bateri e brendshme me 2000mA Koha e rimbushjes: 3-4 orë Koha e punës: 4-5 orë 4 krehër udhëzues Shishe vaji Brushë për pastrim Adapter
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE SUPER CUT CLASSIC S SCI...
  KOD0005911727 9.99
  Gërshërë për flokë. Strukturë fine me brisk të mprehtë, gjë që mundëson modelime tejet të bukura. Kthjell strukturën e flokut, duke prerë flokun varësisht nga dëshira e klientit: drejt, pjerrtazi, etj.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE VGR TRIMMER SET V-001 3...
  6971781330010 27.99
  Makina elektrike për prerjen e flokëve VGR Trimmer Set 3në1 posedon një motor të fuqishëm me një zhurmë të ulët, brisqe me precizitet të lartë si dhe krehër udhëzues të cilët ju ofrojnë një prerje të lehtë dhe të rehatshme të flokëve me një prekje të butonit. Karakteristikat: Brisqet: Trimer të madhësisë së plotë Trimer për precizitet më të lartë Trimer detajues Makinë me/pa kabëll 7 krehëra udhëzues Pjesë mbrojtëse të briskut Brushë për pastrim…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE WATER PUMP (BLACK) H2O ...
  PET-22B 1.29
  Spërkatës i lëngut me të cilin ju do të mundeni me lehtësi të shpërndani qoftë ujin apo ndonjë produkt tjetër të lëngshëm për përkujdesin e flokut, në flokun e klientit tuaj. Është i përshtatshëm për përdorim në shtëpi dhe në sallone të bukurisë. I qëndrueshëm: i prodhuar nga plastika e cilësisë së lartë. I vogël dhe me peshë të lehtë: i përshtatshëm për punë.
  Krahaso QUICK SHOP
  13%
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE WATER PUMP (BLUE) PET-0...
  PET-05 1.49 1.29
  Spërkatës i lëngut me të cilin ju do të mundeni me lehtësi të shpërndani qoftë ujin apo ndonjë produkt tjetër të lëngshëm për përkujdesin e flokut, në flokun e klientit tuaj. Është i përshtatshëm për përdorim në shtëpi dhe në sallone të bukurisë. I qëndrueshëm: i prodhuar nga plastika e cilësisë së lartë. I vogël dhe me peshë të lehtë: i përshtatshëm për punë.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE WATER PUMP (BLUE) PET-0...
  PET-09 1.49
  Spërkatës i lëngut me të cilin ju do të mundeni me lehtësi të shpërndani qoftë ujin apo ndonjë produkt tjetër të lëngshëm për përkujdesin e flokut, në flokun e klientit tuaj. Është i përshtatshëm për përdorim në shtëpi dhe në sallone të bukurisë. I qëndrueshëm: i prodhuar nga plastika e cilësisë së lartë. I vogël dhe me peshë të lehtë: i përshtatshëm për punë.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE WATER PUMP (WHITE) H2O ...
  PET-22W 1.29
  Spërkatës i lëngut me të cilin ju do të mundeni me lehtësi të shpërndani qoftë ujin apo ndonjë produkt tjetër të lëngshëm për përkujdesin e flokut, në flokun e klientit tuaj. Është i përshtatshëm për përdorim në shtëpi dhe në sallone të bukurisë. I qëndrueshëm: i prodhuar nga plastika e cilësisë së lartë. I vogël dhe me peshë të lehtë: i përshtatshëm për punë.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  ALLURE WATER PUMP (WHITE) PET-...
  PET-20 1.49
  Spërkatës i lëngut me të cilin ju do të mundeni me lehtësi të shpërndani qoftë ujin apo ndonjë produkt tjetër të lëngshëm për përkujdesin e flokut, në flokun e klientit tuaj. Është i përshtatshëm për përdorim në shtëpi dhe në sallone të bukurisë. I qëndrueshëm: i prodhuar nga plastika e cilësisë së lartë. I vogël dhe me peshë të lehtë: i përshtatshëm për punë.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  DIKSON SET DIKSO SUN HAIR TREA...
  8000836402094 34.99
  Linjë e re e mbrojtjes kundër rrezeve të diellit për të gjitha llojet e flokëve. Falë veprimit sinergjik të vajit Jojoba dhe Beta-karotene, rikthen elasticitetin dhe butësin e flokut nga ekzpozimi në diell. 3 Produkte për një tretman të plotë: Shampo rigjallëruese pas ekspozimit në rreze të diellit:Falë veprimit sinergjik të vajit Jojoba dhe Beta-karotene, rigjeneron rezervat e energjisë në flokë të ekspozuara në diell, ujë të kripur dhe klor, duke rikthyer elasticitetin dhe butësinë.…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  GEMEI NOSE & EAR TRIMMER ...
  6957952231126 6.49
  Makinë për largimin e qimeve nga hunda dhe veshët nga Gemei. Karakteristikat: Motor me shpejtësi të lartë të rrotullimeve Sistem intelegjent anti-klip 8 orë mbushje Tension prej 220-240V Dizajni i kokës nuk do të dëmtojë kavitetin e hundës Brisk elitar i përmisuar Për të ndërruar kokën e makinës, thjesht rrotulloni pjesën e kokës që dëshironi t’a largoni dhe rrotulloni tjetrën të cilën dëshironi të vendosni në makinë.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  GEMEI PROFESSIONAL HAIR CLIPPE...
  6957952260256 10.99
  Makinë për prerjen e flokëve nga Gemei, e dizajnuar për të gjitha llojet e stileve të flokëve. Karakteristikat: Motor me shpejtësi të lartë të rrotullimeve 8 orë mbushje – 1 orë punë Tension prej 220-240V Brisk me performancë të lartë Dritë e kuqe treguese për rimbushje Në makinë përfshihen krehërit udhëzues 1,2 dhe 3mm, shishja e vajit, brusha për pastrim si dhe Usb mbushësi ose adapteri normal.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  LOVIGO BARBER SALON BLACK LEAT...
  BD-160 19.99
  Merrni përparësen më moderne deri më tani dhe plotësoni pamjen tuaj IN dhe burrërore. Përparësja plotëson të gjitha nevojat tuaja që mund t’i kërkoni në një përparëse: material cilësor, xhepa për vendosjen e produkeve të ndryshme si dhe siguri nga njollat dhe papastërtitë gjatë punës suaj me ngjyra apo çfarë do pune tjetër që bëni gjatë ditës. Veçoritë: Materiali: lëkurë Ngjyra e zezë Xhepa për vendosjen e gjërave të ndryshme Gjatësia: 78cm Gjërësia: 52cm
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
  725272745748 35.99
  Figaro me ngjyrë ari për flokë 3 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë me 150°), 2 (temperaturë me 210°), Trup me dizajni ergonomik, dizajni i kësaj figaroje është kompakt dhe ergonomik. Për shkak të dizajnit unik, ju do të ndiheni lehtësi gjat manovrimit me figaron. Për shkak të një dizajn kompakt, ai përshtatet në pëllëmbën tuaj në mënyrë të përkryer. Rezultati është i kënaqshëm dhe profesional! Për sigurin tuaj gjat manovrimit me figaron në…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
  7252727457484 46.99
  Figaro me ngjyrë ari për flokë 4 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë me 150°), 2 (temperaturë me 210°), Trup me dizajni ergonomik, dizajni i kësaj figaroje është kompakt dhe ergonomik. Për shkak të dizajnit unik, ju do të ndiheni lehtësi gjat manovrimit me figaron. Për shkak të një dizajn kompakt, ai përshtatet në pëllëmbën tuaj në mënyrë të përkryer. Rezultati është i kënaqshëm dhe profesional! Për sigurin tuaj gjat manovrimit me figaron në…
  Krahaso QUICK SHOP
  28%
  Krahaso QUICK SHOP
  LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
  7252727457485 49.99 35.99
  Figaro me ngjyrë ari për flokë 5 në 1 Zgjedhje e 2 temperaturave LED (temperaturë me 150°), 2 (temperaturë me 210°), Trup me dizajni ergonomik, dizajni i kësaj figaroje është kompakt dhe ergonomik. Për shkak të dizajnit unik, ju do të ndiheni lehtësi gjat manovrimit me figaron. Për shkak të një dizajn kompakt, ai përshtatet në pëllëmbën tuaj në mënyrë të përkryer. Rezultati është i kënaqshëm dhe profesional! Për sigurin tuaj gjat manovrimit me figaron në…
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
  725272745724 34.99
  Karakteristikat: Shkop nga qeramika turmaline, ngrohje të qëndrueshme PTC ngrohës , ngrohje të shpejtë Ekran LCD : 120-210 ° C (250-410 ° F) Dorezë rezistente ndaj nxehtësisë Me ngjyrë ari Fikje automatike pas 1 ore Kapaku i izolimit për të parandaluar djeg’je Tensioni i dyfishtë 100-240V
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  LOVIGO CERAMIC HAIR CURLING IR...
  725272745717 34.99
  Karakteristikat: 1. Shkop nga qeramika turmaline, ngrohje të qëndrueshme 2. PTC ngrohës , ngrohje të shpejtë 3. Ekran LCD : 120-210 ° C (250-410 ° F) 4. Dorezë rezistente ndaj nxehtësisë 4. Me ngjyrë ari 5. Fikje automatike pas 1 ore. 6. Kapaku i izolimit për të parandaluar djeg’je 7. Tensioni i dyfishtë 100-240V
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  LOVIGO CERAMIC HAIR STRAIGHTEN...
  725272745618 24.99
  4-në-1 drejtuese për flokë e cila përmbanë pllakat L – valë,  M – valë, S – valë dhe pllakat e sheshta. 1.5-inç pllakë qeramike e veshur me turmalinë, ngrohje në mënyrë të barabartë; PTC ngrohës, ngrohje të shpejtë, kujdes flokësh, mund të mbrojë flokët nga dëmtimi. 4 temperatura të rregullueshme: 160 ° C, 180 ° C, 200 ° C, 220 ° C. Ju lejon të rregulloni temperaturën sipas nevojës tuaj.
  Krahaso QUICK SHOP
  Krahaso QUICK SHOP
  LOVIGO CERAMIC HAIR STRAIGHTEN...
  725272745700 19.99
  Riktheni butësinë dhe shkëlqimin e flokëve tuaj me këtë drejtuese me pllaka 100% të qeramikës dhe teknologji jonike.Karakteristikat:Dizajn i shkëlqyeshëm, ergonomik me dorezë jo të rrëshqitëshme.Ngrohet shpejtë në temperaturën maksimale dhe mban nxehtësi konstante gjatë përdorimit.Kordoni i kthyeshëm parandalon ndërprerjen.Opcionet e ndryshueshme të temperaturës për të gjitha llojet e flokëve: 110-240 volt, 45Hz.Temperaturës ofron rangun prej 80c deri në 220c.
  Krahaso QUICK SHOP