Gjithsej 63 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BIG BAG FOR MAKE-UP CHA...
KOD0005912110 9.99
Shtoni bukuri karriges suaj të grimit dhe lehtësoni punën tuaj me anë të kësaj çante. E zezë, rezistente ndaj ujit, me mundësi për tu pastruar pa problem, çanta lehtëson punën tuaj gjatë grimosjes së klientëve tuaj, në të cilën ju do të keni mundësi të vendosni produktet më të nevojshme për punën tuaj si: brusha dhe produkte kozmetike të ndryshme. Vendosni çantën në cilëndo anë të karrigës suaj të grimit që juve keni nevojë dhe filloni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SEDEF RAZOR | BRISK RRO...
8698881250076 1.19
Këto brisqe janë të krijuara nga çeliku i pandryshkshëm. Mekanizmi i cili hapet dhe mbyllet me lehtësi e bënë të lehtë ndërrimin e tehëve dhe ofron një rruarje të përsosur.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SHAVING BRUSH QINXIPAND...
6952372720380 0.99
Brushë për rrojë që garanton rezultate të shkëlqyera. Karateristikat: 100% qime të forta; E domosdoshme për rrojë të rehatshme; Ideale për krijimin dhe shpërndarjen e shkumës për rrojë; Shtresohet në lëkurë në mënyrë të butë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SINER OIL FOR EQUIPMENT...
0.49
Vaj për pajisje nga Siner.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SMALL BAG FOR MAKE-UP C...
KOD0005912111 7.99
Shtoni bukuri karriges suaj të grimit dhe lehtësoni punën tuaj me anë të kësaj çante. E zezë, rezistente ndaj ujit, me mundësi për tu pastruar pa problem, çanta lehtëson punën tuaj gjatë grimosjes së klientëve tuaj, në të cilën ju do të keni mundësi të vendosni produktet më të nevojshme për punën tuaj si: brusha dhe produkte kozmetike të ndryshme. Vendosni çantën në cilëndo anë të karrigës suaj të grimit që juve keni nevojë dhe filloni…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE T.D.J STAINLESS STEEL C...
KOD0005912121 3.99
Këto brisqe janë të krijuara nga çeliku i pandryshkshëm. Mekanizmi i cili hapet dhe mbyllet me lehtësi e bënë të lehtë ndërrimin e tehëve dhe ofron një rruarje të përsosur.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT HALF MA...
10242 449.99
Çantë alumini me rrota për grim me këmbë të cilën mund ta përdorni gjat punës suaj në sallone të bukurisë, në të cilën mund të vendosni kozmetikën tuaj dhe ta mbartni kudo që shkoni dhe keni nevojë për të. Çanta posedon paqyre e cila përmbanë 6 LED drita të cilat ua lehtësojnë punën tuaj, bluetooth audio si dhe MP3 me të cilën ju mund të ndëgjoni këngët tuaja të preferuara për relaksimin tuaj si dhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE EQUIPEMENT UV STERILIZA...
KOD1000000370 39.99
Sterilizator për pajisje. I sterilizon pajisjet në një mënyrë shumë të sofistikuar, duke i bërë maksimalisht të pastërta dhe duke ua hequr bakteret e ndryshme. Largon mykun, është solide dhe praktike. Nuk e dëmton ambientin dhe kursen energjinë. E përshtatshme për pëdorim personal dhe profesional.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT FOR SHA...
408 19.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT NECK RU...
406 9.99
Gomë qafe për lavatest e cila ofron komfort dhe rehati qafës së klientëve tuaj gjat larjes së flokëve.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT CERAMIC...
LF-031 59.99
Lavatest tradicional për salone bukurie i punuar nga qeramika me ngjyrë të bardhë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT AMORTIZ...
132 39.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT SEWAGE ...
105 4.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT FITTING...
LF-005 15.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT FITTING...
LF-001 14.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BLACK HAIR SALON CAPE |...
KOD0005911285 2.99
Përparëse për klientë. E bërë nga materliali najllon i klasit të lartë dhe të qëndrueshëm. Madhësia e përafërt 30 cm x 40 cm (vendosja e sheshtë). Pastrimi i shpejtë dhe i lehtë: mund ta pastroni në makinë të larjes në një temperaturë të ulët.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE SHAMPOO BOWL RUBBER NEC...
KOD1000000324 4.99
Gomë lavatesti për qafë. Veçoritë: Qafë gome e rehatshme, e cila vendoset te pjesa ku vendoset koka në lavatest, për ta parandaluar rrëshqitjen e qafës; Shumë lehtë mund të largohet dhe të pastrohet; Me madhësi universale për të gjitha lavatestet e salloneve të bukurisë; Kjo qafë gome ju sjell ekstra rehati.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIRSALON HAIR SALON CA...
KOD0000003327 2.99
Mbulesë rezistente ndaj ujit. Mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një salon bukurie. Pastrohet lehtë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR REMOVAL BRUSH SPEC...
KOD0005911176 5.49
Brusha për largimin e qimeve është brushë universale me qime të forta dhe të përshtatshme. Kjo brushë është ideale për t’i hequr qimet e flokëve nga trupi, xhaketat, këmishat etj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HAIR REMOVAL BRUSH (WIL...
KOD0005911175 1.99
Brusha për largimin e qimeve është brushë universale me qime të forta dhe të përshtatshme. Kjo brushë është ideale për të hequr qimet e flokëve nga trupi, xhaketat, këmishat etj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE RED&BLACK BEAUTY S...
KOD0005911172 3.49
Përparëse për sallone. Ekonomike dhe e qëndrueshme. Profesionale, për të gjitha qëllimet; Rezistente ndaj bllanzhit dhe ujit; Material luksoz me peshë të lehtë; Mahnitëse dhe e përshtashme; Nuk ka nevojë për kujdes të shtuar ndaj saj, rezistente ndaj rrudhave; Mund të lahet në makinën e rrobave.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT EQUATOR...
KOD0005911166 234.99
Haubë për tharjen e flokëve me tripod. Tharësja profesionale për flokë është e përshtatshme për përdorim tek sallonet e bukurisë. Ju mund të rregulloni kohën si dhe temperaturën në kapelën lundruese. Kjo lejon që kapela për tharje të mund të trajtohet individualisht. Kjo tharëse flokësh mund të sigurojë Hot Perm, tharje të flokëve, trajtim të flokëve si dhe posedon funksionet Spot-Caring. Ka siguri në qëndrueshmërine e saj, prandaj e bën të lehtë për ta lëvizur…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT DOLL HO...
KOD1000000307 34.99
Është një ndihmesë e duhur për të mbajtur kukullën gjatë trajnimit të flokëtarëve. Një mbajtës i përkryer për të vënë në pah dizajnin e flokëve. Dizajni rregullues është i përshtatshëm për ta mbartur ngado që të shkoni. Veçoritë: Ky tripod për frizura ka adoptuar material të hekurit dhe aluminit të cilësisë së lartë e cila mund të mbaj kukullën në mënyrë të qëndrueshme. Kukulla për trajnim me këmbë tripod dhe me mbajtëse që nuk rrëshqasin, është me…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON TOWEL 90x50cm | PESHQIR...
600128 4.99
Këto peshqira të tharë me ngjyrë dhe rezistente ndaj klorinës, kanë madhësi prej 90cm x 50cm dhe nuk do të humbin ngjyrën në kontakt me ngjyra të flokëve apo me spa kemikale të ndryshme. 100% pambuk.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DIKSON TOWEL 90x50cm | PESHQIR...
600127 4.99
Këta peshqir të tharë, me nuanca ngjyre dhe rezistente ndaj klorinës, kanë madhësi prej 90cm x 50cm dhe do të rezistojnë humbjen e ngjyrës nga kontakti me ngjyrat e flokëve, si dhe nga kemikalet spa. 100% pambuk.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE HIT’S AFTERSHAVE ...
8696198000902 11.99
Ujë limoni pas procesit të rrojës. Për rifreskimin e lëkurës. Aromë e këndshme dhe e parezizstueshme. Lëmon fytyrën dhe i jep vitalitet.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE OIL FOR EQUIPMENT | VAJ...
8698583880045 0.49
Vaj për lehtësimin e punës së pajisjeve. I bën pajisjet më efikase dhe më të shpejta, duke i pastruar rrënjësisht.
Krahaso QUICK SHOP
29%
Krahaso QUICK SHOP
EVA CAPILO TOWEL 50X30CM | PES...
00801401 3.49 2.49
Peshqiri Capilo do të thith në mënyrë të lehtë lagështinë derisa qëndron e butë dhe me pelush. Materiali i saj i përbërë nga Pambuku Hygro® mundëson që secili peshqir të thahet shpejtë pas përdorimit si dhe bëhet më i butë dhe më elegante pas disa larjeve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR SHAVING RAZOR MAGIC | BR...
D201 4.49
Brisk rroje magjike i modelit LABOR PRO.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR RAZOR KIT 1x10pcs | ZHIL...
8012345518500 11.99
Kuti me zhileta për brisk rroje SUPERLIGHT UPGRADE.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR RAZOR NIKKEN | TRIMER...
8012345618354 4.99
Brisk rroje nga LABOR PRO për sallone profesionale. Një brisk i mahnitshëm për të patur një mjekër të mrekullueshme. Brisku është i mprehur në atë mënyrë, sa që do ta keni të pamundur të shmangi blerjen e saj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LABOR SHAVING RAZOR | BRISK RR...
8012345618385 2.99
Brisk rroje nga LABOR PRO për sallone profesionale. Një brisk i mahnitshëm për të patur një mjekër të mrekullueshme. Brisku është i mprehur në atë mënyrë, sa që do ta keni të pamundur të shmangi blerjen e saj.    
Krahaso QUICK SHOP